Mua on askarruttanut semmonen kysymys melkeinpä kaikkien orkestereiden osalta, kuten myös teidän, että oletteko vielä väleissä Hessun kanssa ? Kiitän jo etukäteen.

Tottakai olemme.

Olisi onneni täyttymys jos tuollasen sakaratourin julisteen sais ostettua sieltä keikoilta, jos siellä ylipäätään myydään mitään. =)

Hyvä idea. Eiköhän noita siellä ole tarjolla.

Olisipa perkeleen mahtavaa, jos 10.11. Teatrialla kuultaisiin mm. seitsemäs kahdestatoista. Tiedän, että “toiveeni” on lähes mahdoton, mutta yrittänyttä ei laiteta.

Heh.

Terse koko mokoma-lössille! ja Kuismalle olis yks jännä asia nimittäin sulla on ylihuomenna(26.päivä) nimipäivät nii että Onneksi olokoo vain näi etukäteen!! ps. työ ootte w*ttu parhaita!

Kuisma vastaa: No niinpäs onkin. Taasko se on vuosi vierähtänyt.

Mikäs tulee EP:n hinnaks?

Hinta tuleeolemaan varsin kohtuullinen.

voi vittu.ette sitten tule turkuun ton kiertueenne kanssa.vittu että olen vihainen.paha teidät periköön ja levymyyntinne jääköön alle 5000 kappaleen.

Mikä veddu siinä on ettei sakara 2006 tour yllä Tampereelle asti?! Viu seetana!

Tähän tuliki jo arvattuu. Eihän teidän world tour tietenkään ulotu Turkuun saakka.

Pidentäkää Sakara Tour 06 Turkuun!

OHHOH NYT RÄJÄHTI!!!! SAKARA TOUR!! kuulostaa PERKELEEN hienolta. Tossa on vaa yks mutta: miksette tule turkuun 🙁

No arvatkaa ottaako pattiin! Turkua ja Tamperetta yritettiin saada mukaan hiki hatussa, mutta aikataulut ja päällekkäisbuukkaukset hiekottivat suunnitelmat.

Voi jehna, mikä kiertue. Tuonne on päästävä. Sitä tässä vaan mietittiin, että kun menolipun sivuilla on tämänmoista infoa: “Kiertueen erikoisuutena on jokaisesta keikasta taltioitava livesingle, jolle valitaan kaikilta bändeiltä yksi kappale. Levyä ei kuitenkaan myydä kaupoissa, vaan single postitetaan ennakkolippunsa Menolipun verkkokaupasta ostaneille.” Jos siis tilaan liput mulle ja kaverille, niin saahaanko me molemmat toi sinkku, vai tuleeko sitä vaan yksi kappale per tilaus?

Sinkkuja toimitetaan yksi per lippu.

voi vinssi, nyt sitten nasahti Sakara records kahvikuppi halki aamukahvia siihen kaataessa. prkl. tahtoo uuden.

Muutama kuppi on mennyt rikki ilmesesti valmistusvirheen takia. Jos olet sattumoisin tulossa Sakara Tourille, niin ota kuppi mukaan ja vaihdetaan se ehyeen.

Olisikohan Herroilla tiedossa minkään sortin keikkoja Kouvolan läheltä O_o Ja kysymys tietysti kuuluu missäs se Kouvolan korpi on. Joo, täälähän se.

koskas ootte tulossa Hämeenlinnaan päin keikalle?kiitos teille ootte parhaita:)

Vetäydymme Sakara Tourin jälkeen keikkatauolle ja kattellaan sit ensi vuonna uudestaan.

Rekatkaa ihmeessä www.myspace.com:iin !

Pikkuhiljaa.

Helevetti kun harmittaa tuo Rovaniemen keikan K-18. Aika moni fani jää keikalta pois tuo takia. Nyt teillä on sielä vain rääkkyviä juoppoja ja täys ikäsiä hevareita. Ja kaikki nappula hevarit ja teini tytöt jävät tyystin ilman. Itsehän olen 17-vuotias enkä kuulu kumpaankaan kastiin. Harmi.

Rovaniemen keikkapaikka on valitettavasti anniskeluravintola. Siitä se ikäraja johtuu.

Terveisiä Sakaran edustajille: Nosturin lippu 20e + 1,5 narikka + 6 euron toimitusmaksu menolipusta. Ihan liian kallista. Olisi kyllä kiinnostanut mutta ei tällä rahastuksella. Pahoittelen.

Miksi Menolippu eikä esimerkiksi Tiketti? Menolipulta tilatessa joutuu käsittääkseni maksamaan 6e per KEIKKA ylimääräistä, en ainakaan keksinyt halvempaa tapaa toimia. Meneekö tuo 6e (yhteensä siis 18e kun olen tulossa kolmelle keikalle) kokonaan Menolipulle vai jääkö siitä jotain teillekin?

Sakara vastaa: Menolipun verkkokaupasta tilatut liput voi myös noutaa maksutta Lippupalvelun toimipisteistä (myös R-kioskit). Tällöin ei siis tarvitse maksaa 6 euron postitoimitusmaksua, vaan ainoastaan tuo 60 senttiä verkkomaksulisää. Stam1na, Mokoma, Rytmihäiriö, ensiluokkainen tekniikka ja keikkakohtainen kolmen biisin livesingle samassa paketissa maksaa 20 euroa. Siitä ei voi tinkiä.

Selitä tyhmälle -s-/k18.

Keikka on ikärajaton, mutta keikkapaikalla on täysi-ikäisille tarkoitettu anniskelualue.

Uii saakeli..

Mä rakastan teitä.

Jihuu!

Mitäs mieltä herrat ovat Maj Karma yhtyeestä? Omasta mielestä tyyli on muuttunut rockimpaan suuntaan alkuajoista. Kolahtaako Maj Karma teihin?

Kolahtaa toki. Etenkin livenä bändi on suorastaan hypnoottinen.

Ensinnäkin loistavaa saada teidät ja Stam1na samaan paikkaan! vielä ei oo tullu todistettua… :< Ja mikähä mahtaapi olla Oulussa Teatrian ikäraja? (varmaan tyhmä kysymys: jostain tietenki näkee mutta piruvie en löydä mistää)kun alaikäsiä kummiski ollaa. Vetäkäähä kunno keikka siellä nähdään!! (toivottavasti)

Keikka on ikärajaton.

sakara recordsin pitäisi kyllä päästä mainostamaan aku ankassa. nimittäin mokoma mainitaan akkarissa viikoittain monen monta kertaa!

Näisso.

Jou! Tuli tässä vaan mieleen, että mikähän mahtoi olla toi tämän kesän Mokoman sisääntulo kipale? Jäi vaan mieleen ku se oli niin hauskan kuulonen renkutus

Biisi on Sirkuspelle Hermanninkin tunnuksena pyörinyt posetiiviversio Johann Straussin Radetzky-marssista.

Onko tuota Kuu saa valtansa auringolta -videota tulossa levitykseen jossain muodossa? Olisi meinaan mukavaa katsella erityisesti se pittivaihe hidastettuna läpi kavereiden kanssa, josko löytäisimme itsemme sieltä…

Kyllä se joskus jonnekin laitetaan. Sitä ennen sitä voi toivoa esitettäväksi telkkarin musiikkiohjelmien juontajasediltä ja -tädeiltä.

Mitä tekemistä Jarkolla on Hornan kanssa? nimim. Tyhmä

Ei mitään, mutta miehen alter ego Gorthaur on soittanut Hornassa rumpuja.

Vittu te mörssäätte livenä! Jos vielä kitaristit valaisis boogieden nippelisäädöt niin olisin erittäin kiitollinen.

Voi olla että joskus jaksetaan säätää jotain tekniikkarunkkailusisältöä. Kassellaan.

Tehkääpä cover Queenin I am going slightly madista tai Innuendosta.

Oha se farmi.

onko teillä oulussa keikkaa?!? jos on nii millon?!?

Ovatko sakara-bändit missään vaiheessa tekemässä yhteiskeikkoja? Olisi loistavaa nähdä bändit keikalla, kun teiltä ja rytmihäiriöltäkin on juuri tulossa uutta julkaisua!

Onko totta, että ootte tässä lähiaikoina tulossa Kuopioon taas keikalle? Ku paikallinen lehti kertoi jutussaan näin…

keikkoja helsinkiin päin tämän vuoden puolella?

Onnittelut kysyjille. Tsekatkaa päivitetyt keikkatiedot.

Minusta on aika hienoa semmonen homma että thrashijutut ja soundit oli se, mikä sai minut aluksi kiinnostumaan bändistänne, mutta uusimmalla lätyskällänne minua kiehtovat nimenomaan ne erilaiset biisit thrashien ollessa levyn tylsimpiä ja rososoundien ollessa parasta mitä Miitri on loihtinut. Eli te ketkut kääntelijät, teitte tämän minulle huomaamattanne. Se on hienoa ja nyt odotellaan vaan että mitä te keksitte seuraavalle lätyskälle.

Kiitos, tuo lämmitti.

Vituttaa kattoo teiän keikkoja, ku kaikki muu kuulostaa sen jälkeen nii paskalta. Näin kävi mm. Scoopissa. Amorphis ei lähteny yhtään teiän jälkeen. Homot. Et kiitti vaa vitun kovasta keikasta!

Perkeleen tiukka setti oli scooprockissa ja vielä tuli avoin hautakin ni ei voinu muuta ku moshata!!

kiitokset nöyrät mikkelin keikasta, etenkin uusien kipaleiden ja Kasvot kohti itää vetivät kaikki pisteet Lappeenrannan suuntaan. mutta voi mullikat miun pää hävisi Avoimen Haudan tuplabasarissa. pistäkää toki postissa kotia jos löydätte.

Te pojat teitte sen taas! Kiitoksia Scooprockista, eturivissä on kiva olla pitissä on kivempi olla (; Pitäkee kunno akkujenlataus. Teitä ei pidä ens kesänä missata!! Loistavat keikat olette vetäneet ainakun paikanpäälle päässyt, kovassa vedossa!

Scooprockin keikka oli jumaliste paras! Kiitokset Avoimesta haudasta.

Scooprock… Käteen jäi kipee niska, mulkku show:n juontaja ja Mokoman keikka ilman Haudan takaata. Jo vois luulla että harmittaa mutta ilmeisen hyvä moshpitti siellä oli. Oletko samaa mieltä?

Helvetin hieno keikka scooprockissa vaikka takatalvi jäikin puuttumaan.Moshausta oli kyllä jo punaisen kukon aikanakin sen verran että takatalven poisjääminen setistä ei haitannut. Kiitos

Oli muuten aivan perkeleen mahtava keikka Scooprockissa! Kunnon hittiparaadin veditte ja pittiki pyöri oikein ilosesti. Avoin hauta oli kerrassaan mahtava veto. Kiitoksia keikasta!

Loistavaa jätkät! Suurkiitos messevästä meiningistä niin Mokomalle kuin kanssamoshaajillekin! Niska on pipi, mutta meno oli sen arvoista Scooprockissa! Hienoa kuulla myös että ep:n tuotosta menee osa hienoon tarkoitukseen..

Perkele mie rakastan Marko Annalaa! Roikuin Scooprockissa siinä turva-aidassa ja se huudatti mulla Avointa Hautaa niin, että oli äänihuulten repeäminen lähellä! Oli oikeesti unelma keikka Mokomalta! Nyt vaan odottelemaan innolla sitä tulevaa EP:tä ja tulkaa perkele useemminki tänne Mikkeliin päin!

Ja kova oli veto teilläkin Scoopissa, kiitokset! Onko kukaan koskaan maininnut, että Santtu on ilmetty Rob Trujillo? No jos ei niin nyt on. Näyttääkö Hyrkäs aina yhtä leipääntyneelle soittaessaan?

kiitos poijaat helvetin hyvästä keikasta Mikkelissä. oli hyviä ralleja ne uudet kipaleet, Avoin hauta ja syvyys on vaiti. kiitos vielä kerran…

Kiitos ystävät! Hauskaa oli vaikka paras soittovire taisikin jäädä Ankkarockin bäkkärille pyörimään.

Tuleeko teille Sakaralle paljonkin demonauhoja orkesterieilta? Onko ollu jotai helmiä?

Nauhoja tulee paljon, mutta helmiä valitettavasti todella vähän.

Uusi aatami ja uusi eeva on kylä teitin paras biisi. toi uus levy on liian äreä, sitä viiti kuunnella kun vihasena. toivottavasti toi ep on vähän kivempi

Heh. No toivotaan.

Tuolla luki et vade retro satana meinaa mene pois saatana, mutta mitä kieltä on? Vai onko se teidän oma kieli? :> -ÄiÄ-

Joo, se on latinaa. Keksittiin tuo latinankieli toissakesänä keikkabussissa.

tossa mokoma-pmmp- vertauksessa on kyllä jotain perää,tuli iha sama mielee jossai kesäjuhlilla,kummallinen hetki..haha.voi viti.no,pitkätukkia molemmissa.ei auta.joku teistäkii ehkä ottan vaikutteita..

Heh. Eiköhän tämä ollut tässä.

Olisi villiä jos EP:n kansien väliin saataisiin ujutettua 10 vuotta nuoren Mokoman historiikki. Ehkäpä liian villiä.

Auts. Ollaanko me jo noin vanhoja?

Osoittaa aika suurta epäkunnioitusta, että teette omaa soundcheckiänne samaan aikaan, kun toinen bändi esiintyy – varsinkin bändin soittaessa uutta biisiänsä ensimmäistä kertaa julkisesti. Viittaan tällä perjantaiseen Scooprockiin, jossa räimitte rumpuja ja kitaraa törkeästi useamman biisin päälle. Kaikki muut tapahtuman bändit tekivät omat soundcheckinsä välispeakien ja omaa keikkaa edeltäneen tauon aikana.. Oliko tämä ajattelemattomuutta vai tahallista sabotaasia? Onhan se tietenkin niinkin, että vaikeaa se on tulla soittamaan paremman bändin jälkeen.

Kyseessä oli normaali festarikäytäntö, silloin kun aikatauluun ei ole jätetty varsinaista checkaus aikaa. Eli tästä palaute Scooprockin järjestäjille. Mikkelissä sattui vielä lavat olemaan lähekkäin, jolloin yhdellä lavalla harjoitettu “räimiminen” kuului myös toiselle lavalle. Missään tapauksessa ei ollut tahallista tarkoitusta sabotoida Dyecrestin, tai kenenkään muun keikkaa, mutta sound check on tehtävä. Tekniikan poikien mukaan äänentarkastus olisi vallitsevissa olosuhteissa tehty, vaikka toisella lavalla olisi vetänyt Led Zeppelin.

Arvostakaa itseänne ja arvostakaa mahtavaa musiikkianne, josta saamme nauttia. Kiitos siitä ja jaksamisia teille kaikille!

Kiitos samoin!

Hei Marko, voisitko hieman kertoa Toinen kohtu-nimisestä biisistänne? Kätkeytyykö sen otsikkoon jokin syvempi merkitys? t.Kipp Fawcett

Marko vastaa: Kuolemaan se nimi viittaa.

Millainen polkupyörä Jannella on?

Janne vastaa: Yönmusta Helkama, mut ei tarvi pölliä.

Kysele en, mutta lukaskaahan… On Mokoma kovasti arvossaan… http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=101619&o=0 -Tonni-

Olemme otettuja.

uuh, kauanko kaebaet on hiuksiasa kasvattaneet ;>? kuumaa.

Jaa-a. Kai me ollaan aina oltu pitkätukkia, ainakin henkisesti, vaikka välillä herrat ovatkin tukkaansa lyhentäneet.

KUISMA OOT SEKSIKÄS. <3

Jep jep.

Moi! Aattelin kysyä et mikä on tän eepeen biisijärjestys? Syvyys, En elä, Sirppi, Viholliset, Avoin hauta? =)

Se selviää aikanaan.

Itse asiassa tavallaan ihan hyvä, että saitte Avoimeen hautaan luvat vasta nyt. Kukko-EP:n aikoihin ette olisi välttämättä vielä saaneet revittyä siitä biisistä kaikkia tehoja irti. Teidän soundinne on kuitenkin kehittynyt hieman niistä ajoista.

Voihan se olla noinkin.

Valu’ on paras levy. Lisää semmosta. Kaikki muu(Kuoleman laulukunnaat,Tämän maailman ruhtinaan hovi,Kurimus jne.) on täyttä paskaa

Et ole ihan yksin mielipiteesi kanssa. Eräs Erkki-niminen poika sanoi samaa eräänä päivänä kello seitzemen.

Varmaan tulee aika kaunis kansikuva EP:lle vai 😛

Itse asiassa yllättävän kaunis.

Kiitos mahtavasta Nosturin keikasta joskus viime keväänä! Se avasi silmäni teidän musiikillenne. Terve! Hynynen sanoin joskus, että olette Suomen Slayer, nykyään taidatte olla Suomen Metallica. Miltä tuntuu kun porukka osaa biisienne sanat ulkoa ja loppuunmyyty Nosturi laulaa mukana? Tuo EP:n julkaisu oli helvetin hieno uutinen. Odotan erityisesti Markon suorituksen kuulemista Avoimessa Haudassa.

Se tuntuu mahtavalta.

tuo on tos hianoa että lahjotatto schuldinerin syöpäjärjestölle.

Näin on sovittu.

Tällainen sivusto osui eteen: [poistettu] (jos ette jaksa katsoa, niin tuolla on julkaistu teidän biisienne sanoituksia) Tuskin luvallista? Valittakaa!

Kaikkein eniten tuossa saitissa vitutti sivuston ylläpitäjän käyttämä ©-merkki. Hänen oma sivustonsa on merkinnän perusteella tekijänoikeussuojattu, mutta sivuilla julkaistavat lyriikoiden tekijät ovat saman kaverin mielestä täysin vailla oikeuksia.

Jaksatte hymyillä! Siitä suuri kiitos! …kysyä en osaa…kiittää vain!

Hulluilla on halvat huvit.

Kiitoksia for answer 🙂 Did you perform there as a main band or support? And.. Have you ever thought of writting lyrics in english? Once more greetz!

If you mean our Russian visit, we were there with two other Finnish bands. The show had a Russian headliner.

Hurjaa! Tehän olitte jo aikoja sit harjotellu tota Open Cascettia: “Koska kaikkien piti päästä laulamaan, päätettiin joulukuun Tampereen keikkaan silmällä pitäen kokeilla myös Deathin Open Casketia. Kuisma sai astua Chuckin suuriin saappaisiin. Ja Kuismahan örisi antaumuksella. Ja hyvin.” Kuismalle lisää sananvaltaa!

Juu, biisi on vanha vitsi. Onneksi saatiin se nyt nauhalle.

miksi marko et moshaa enää keikoilla?

Marko vastaa: Ne kakkulat, ne kakkulat…

Santtu, asutkos Jyväskyläs? Oon nähny joko sinut tai jonkui ihan sun näköses tälläki viikolla muutamaan otteeseen..

Santtu vastaa: En asu. Ei riittäny rahat Inglesin matkaan, ni liftasin Jyväskylään.

Voihan jyrisevä Jupiter ja pyhä Pietari, että ihan ihka oikee EP ja ouppen kasketit vielä mukana! Oha se hienoo. Kiitos ja kumarrus tästä teosta jo etukäteen. Mutta asiaan. Kysymykseni koskee tämänhetkistä jukeboksianne: Mitkä levyt ovat teitin levysoittimessa soineet viime aikoina eniten ja miksi? Niin uutuudet kuin vanhempikin (klassikko) kama käy. Tarkoitus olisi nimittäin hankkia hieman musavihjeitä teiltä rentuilta. Niin, ja vaikuttiko tuon EP:n musikilliseen antiin jotenkin tämänhetkinen musiikkimaailman tilanne? Lopuksi vielä bonus pukkaa: Jos vastaus on MASTODONin Blood Mountain -levy, niin mikä on kysymys?

Noilta Orkesteri-sivun top-5 listoilta voi poimia ukkeleiden suosikkilevyjä. Mastodon on jättänyt kylmäksi. Rumpalit tuntuvat tykkäävän enempi kun kitaristit.

Voisitte väsätä uuden DVD:n, jossa olisi teidän keikkojanne, haastatteluja ja pientä backstage häröilyä. Kiitos Tuuliajon keikasta, vaikka vähän pipariksi menikin!

Kattellaan ja ole hyvä!

Mokoma on ehkäpä parasta live antia! Harmi vaan ku kaikki kesän keikkamuistelot on hieman pimennossa.. Johtuu varmaan yhestä jutusta..

Sellaista se on.

Miksi Rajapyykin video näyttää siltä että olisitte Maj karma?

Kysy videon ohjaajalta Tuukka Temoselta.

Iso käsi tosta EP-jutusta..menee hyvään tarkoitukseen!! Ja yksi kysymys:Koska valokuvakimaraa kesältä 2006??

Kuvakimara on prioriteettilistalla sijalla 698. Kattellaan.

soittakaa scoopissa minä elän!! se on w*ttu paras!

O.

Senkin pyhimykset. Mutta hienoa, että tulee ep. Kiitos.

Eipä kestä.

Tervetuloa nakkilaan!!

Miksi ihmeessä?

Mitenkäs on käynyt sille Jää hyvästi biisille? Muistelen lukeneeni täältä että se jäi uusimmalta albumilta pois sen “Scorpionsmaisuuden” vuoksi. Tekisi mieli kuulla se biisi joskus.. Voisikohan sitä ajatella tänne sivuille laitettavaksi. Saatettais me tytöt vaikka tykätäkkin 😉

Kattellaan.

Millasilla autoilla te mokomatkin ajelette? 😀

Ajamme saksalaisilla sedaneilla. Joko taksilla tai omalla.

Heipä hei, mahtavaa kuulla et ootte pistämässä uutta julkasua ulos. Pitää itse näin vinyylidiggarina kysellä irtooko muuta kuin laserversiota kauppojen hyllyille kyseisestä julkaisusta ? kiits, herra p p.s. staminaa myös odotellessa vinyylinä 🙂

Sakara ei ole kommentoinut vinyyliasiaa mitenkään. Kattellaan sitäkin myöhemmin.

aaaarrrgghhh!!! Hymyä korvissa ja tippa silmässä! Neljää uutta Mokoman biisiä odottaminen on jo ihan tarpeaksi vaikeaa, puhumattakaan OPEN CASKET-COVERISTA! Kylläs teitte taas yhden opiskelijan harvinaisen onnelliseks!

Heh. Odota että saat levyn käteesi ja katotaan sitten.