Missä meijän singlet on!?!?!

Teijän singlet on tulossa. Valitettavasti toimitus menee tammikuun puolelle.

moi! ootte ihan mahtavii!!! voiskos muuten mistään saada punaisen kukon sanoituksia???

Mitä ihmettä teet sanoilla, jos sulla ei ole levyä? Ja jos sulla on levy, niin ne sanat löytyy kansivihkosta.

Marko oli taas Rovaniemellä, näin hänet kirjastossa!

Mie näinkin meijän iskän Lappeenrannassa.

Markolle kiitoksia nimmarista uuteen vihkoseen! Keep on trashing!

Ole hyvä!

Mun Kuoleman Laulukunnaat levy on hävinny kotelostaan vaikka se on aina vaan levyhyllyllä eikä missää muualla. Mitä suosittelettä, et tekisin? HARMIN PAIKKA. Tuomo soittaa mäntit tien päällä DVD:llä Get Stonedin introa ennen ku yleisö onnittelee Markoa, nyt vast huomasin. stone on vitto paras

Kuisma vastaa: Erittäin arsyttävää. Mä lainasin ensimmäistä ja viimeistä kertaa Stonen “No Anesthesia!” -levyn Divine Decaylle, kun halusivat käyttää Finlandiaa oman keikkansa introna. Jätkät tietenkin hukkasivat alkuperäispainoksen levyn, ja sillon kyllä otti pattiin. Onneksi Latvalan Roope poltti mulle kopion, jotta sain biisit talteen. Roopen polttama levy on tosin Japani-versio, mutta eiköhän tästä selvitä.

R.I.P. Juice

Surunvalittelumme ja osanottomme.

Tuomolta ja Kuismalta vain kysäisisin, kuinka paksut kielet teillä on? (kitaroissanne siis…)

10-52 + 70.

Minne teillä tuli hoppu bar68 dvd.n keikan jälkeen?

Yhteen paikkaan tekemään yhtä juttua.

Käyttääkö Sir Saikkonen baritonikitaraa?

Ei. A-vireessä pärjää ihan hyvin 25,5 mensuurilla.

huhuh mäntit stn! pääkallo räjähti sakaratourilla. haha tulipas mieleeni kun Marko sanoi että psyykeni on paloina ku muistutin häntä fme:ssä puhutuista Kuisman bikinirajoista! Hyvät lomat vaa jätkille, ens vuon taas louhitaa!

Ensi vuoteen siis!

Hei. Tuosta viallisesta levykannesta kyselisin. Pitäisikö se viedä ihan cd mukanaan sinne levykauppax:ään (lähin täällä päin)? vai pelkät kuoret? t. Nemesis

Kansivihko riittää.

Onkos teillä kaikilla omat Customi ESPeet?Kuismalla vissii 2

Joo, ja Tuomolla kolme.

Onkos pojat kuunellut Testamentin Over the wall biisiä tehdessä Pahaa verta kitarariffejä? Vaiko ihan sattumaa…

Kuisma vastaa: Säveltäjä tunnustaa pitävänsä Testamentin tuotannosta, mutta ei tuo Pahis mielestäni Over the Wallilta kuulosta. Tässä skenessä nyanssit on toki pieniä, ja etenkin harjaantumattoman korvaan kaikki rässibiisithän kuulostavat samanlaiselta möykältä.

Haluan kiittää ja kumartaa Teatrian keikistä. Kova oli meno! Erityisesti kiitokset Tämä puoli-kipaleesta, se kun taitaa olla hieman harvemmin setissä mukana? 🙂

Kiitos kiitoksista!

Moni vuotiaana Tuomo ja Kuisma alotitte soittaa kitaraa?

Joskus varhaisteineinä.

Miltä kuulostaisi Mokoman instrumentaalibiisi? Oletteko harkinneet koskaan? Entä akustisia kitaroita?

Varmaan se kuuloistaisi instrumentaalibiisiltä. Akkareita ei olla harkittu.

Olipa muuten pitkästä aikaa erittäin viihdyttävä kiertuepäiväkirja. Työkaveri vieressä ihmettelevät, että mitä meikäläinen oikein hohottaa kyyneleet silmissä, on niin mukavaa verbaaliakrobatiaa. Loistavaa!

Kiitos kehuista.

Kuunteletteko kukaan Zombia 😀

Tavallaan.

Mistä tiedän muuten että onko tämä minun kansivikoseni ns. ”väärää” mallia?

Viallisia EP:n kansivihkoja, kyllä kyllä… Mutta mistä sitä tietää onko oma vihko viallinen vai ei, jos ei ole tietoa painoksista eikä siitä minkälainen ko. vihon pitäisi oikeanlaisena olla? Uutisissa on näet ollut vain maininta, että “osa grafiikoista puuttuu” tms. eikä se valaise asiaa kovinkaan paljoa. P.S Kiitokseni hienosta EP:stä ylipäänsä.

Tällainen on oikea, ja tällainen on viallinen.

Hei Kuisma! Mikä on sun etunimi?

Kuisma vastaa: Aalto.

Heh.. vai että ollaan sitä jo joulukuussa menossa. 😉 “22-12-2006 Mokoma Tuuliajolla DVD:llä”

Tässä-ja-nyt on tylsää.

Laitatteko tän vuoden kimaran jo tänne jos ette enää tän vuoden puolella keikkaile?

Kattellaan. Akut ovat tällä hetkellä niin tyhjänä, että aamulla herääminen tuntuu välillä aivan mahdottomalta idealta.

Edelleenkin Tuomas Lellu tahtoo kahliutua sinnuun käsiraudoilla….

Kiviäkin kiinnostaa. Menkää jonnekkin muualle leikkimään.

Onko Santtu robotti?

Santtu vastaa, osa 1: Tavallaan joo. Olen semmone ihmisen näköne cylon. Miusta on emoaluksella lukemattomia kopioita, joita sitten lähetellään kaiken maailman hippikemuihin hyppimään tasajalkaa hashisrummun tahtiin pitkin kesää. Itse kapinoin tätä cylon-filosofiaa vastaan ja olen liittynyt vastustajien leiriin. Vrt. Sharon “Athena” Valerii Taisteluplaneetta Galcticasta.

Santtu vastaa, osa 2: Toisaalta sana robotti juontuu venäjän kielen sanasta työ ja aika vähän miulla on mitään tekemistä työiden kanssa. Eli siltä osin olen mitä vähimmissä määrin robotti.

Onko suunnitelmissa sakara-kiertue dvd?

Ei ole.

Well there ain’t no other woman that makes me feel this way
When she comes up close I just ain’t got a word to say

Please don’t touch I shake so much
Please don’t touch I shake so much
Don’t you touch me baby ’cause I’m shakin’ so much

You know I get so nervous when I see her eyes that shine
She looks right through me and a shiver runs down my spine

Please don’t touch I shake so much
Please don’t touch I shake so much

Tästä teette oman version. Tää on paras. Teidän täytyy.

Anteeksi maalaisuuteni, mutta kenen lyyristä neroutta saamme tässä ihailla?

Hail, boys! Sellaista, että olisko viikko sitten kun lähetin teille ton mun ep:n viallisen vihkosen, niin sitäpä tässä vielä mietin, että millonkohan sen viallisen ja uutukaisen korjatun saa paluupostissa takaisin?? Mutta kovvaa työ soitatte. Hyvä niin.

Viimeeksi vihkoja lähetettiin perjantaina 24.11. Seuraavat lähtevät huomenna.

Moro. Uus EP tuli hankittua. Eikä taaskaan menny rahat hu(i)kkaan. Siis rautainen! Olis vaan pitäny ostaa se jo ennen teatrian keikkaa. Noo tyhmästä päästä kärsii.. Joskus. Terveisiä koko lössille. -Loiri-

Kiitos terveisistä!

No voi vitti, missä noi paidat voi nähdä? Eihän noita lähe Erkkikään tilailemaan jos ei tierä minkä näkösiä ne on? Tuolla airon-musiikkissa ei ainskaa näy kuvia niistä.

Sakara vastaa: Asiasta kannattaa jättää palautetta kauppiaalle. Vuodettakoon nyt, että olemme laittamassa omaa webbikauppaa pystyyn lähiaikoina. Siellä on sitten tuotteet esillä esimerkillisesti.

Miksi te teette suomen parhainta musiikkia? Uusi Ep On V***n hyvä!

Siksi että se on meidän mielestämme kivaa.

olisko mahdollista tulla porvooseen ensvuona keikalle,vai pelottaakos??

Ei meitä pelota. Pitää kysyä manageri Tokolalta.

Onko Marko minun kauan kadoksissa ollut äitini??

Luulisin ettei ole.

Mitkä olivat haaveammattejanne pieninä? Minulla oli haudankaivaja ja roskakuski. Tällä hetkellä ammattini on kokki. Aika yllättävää, vai?

Hyge avautuu: Tukkirekkakuskin hommat kiehtoivat kovasti, harkitsin myös metsänvartijan pestiä, maanviljelijä oli myös vahva vaihtoehto. Jossain vaiheessa luovuin noista ja jatkoin etsimistä…

Marko vastaa: Mie haaveilin ala-asteella olevani cowboy tai poliisi, yläasteella sarjamurhaaja tai rokkitähti, ja nyt olen kysyjän kanssa niin ikään koulutukseltani kokki vaikken niitä töitä ammatikseni teekkään.

Santtu vastaa: Mie halusin olla salapoliisi ja sit myöhemmin rokkitähti.

Kuisma vastaa: Olen pienestä lukiolaisesta asti halunnut olla meribiologi, baarimikko tai taksikuski. Sitä ennen halusin suunnitella työkseni autoja.

Tuomo vastaa: Lapsuuden haaveammatteja olivat maanviljelijä, elokuvaohjaaja ja rocktähti.

saikkonen….luettelisitko kaikki kitaras? kun kiinnostaa!!!

Tuomo ei nyt ehdi, mutta yritetään. ESP-kitaroita löytyy seuraavasti: kolme Custom Shop Viperiä, yksi standardi Viper, yksi standardi Eclipse, ja yksi wanha ESP Junior. Sit miehellä on Gibson Flying-V, PRS CE ja joku teräskielinen akustinen.

Yötä. Niin sitähän tulin tänne avautumaan, kun noita Sakaran orkestereiden paitoja ei tahdo saada sopivan kokoisina. Olisi mahtavaa, jos esim. Stam1nan pitkähihaisia paitoja saisi kahden x:n kokoisina. Swampista asiaa kyselin ja siellä sanoivat, ettei xxl-kokoa löydy kuin t-paitana. Kiitos ja anteeks.

Sakara vastaa: Noita kahden X:n paitoja menee niin vähän, että vähittäismyyntiin niitä on vaikea saada toimitettua. Mutta kysynnän ja tarjonnan lakien mukaan tässä mennään, joten kattellaan syssymmällä.

Hiton Kuisma. Miksi sinä olet niin hyvännäköinen?

Voi kääk.

Annattako anteeks kun en tykänny Mokomasta? Aikoinaan kuuntelin ekoja juttujanne (ronsssista pokkaalia ja hullun ukon poikia oli pohjilla) ja mietin että eipä tuossa mitään ihmeellistä ole, vaikka kaveri kehu markoa päteväksi jätkäksi (oli muka hengaillu samoissa piireissä joskus). Minä sitten ignoorasin tekemisenne melko hyvin, muutenkin vieraannuttuani “rankemman musan piiristä”, enkä tätä syksyä ennen ollenkaan tajunnut mimmottine mainio valioyksilö oli silloin nupullaan.

Saat anteeksi.

en löytäny vastausta, vaikka ois ollukkii.. stampulat käski kysyy sakaralta, kun niilt kysyin,että saiskos jostain hihamerkkei ja muuta pikkukivaa???? muualta kun keikoilta tarkotan siis. en nyt viitti tonne levy-yhtiölle sentää laittaa viestii, ei niin tärkee. tänne muun paskapuheen sekaa sopii.. jos ois oma kauppa, nii saisitte paljon rahaa ja kaik ois ilosia.. 😀

Sakara vastaa: Sakara Shop on työn alla. Kattellaan minkälaista mallistoa siellä saadaan pidettyä yllä.

Pakko tehdä tunnustus! mä vaklasin teitä kun istuitte bussissa hämeenlinnassa ! ei se mitään panitte sen siaan jytäämään oikeen olan takaa lavalle päästyänne vaikka äänet vähän kusi mutta ei se mitään.

Ok.

Speed Freak Saikkonen 😀

Jee jee.

tervis… nytku ootte määrittelemättömän pituisella keikkatauolla niin mitä kukin teistä karskeista äijistä hommailee? Kuinka moni teistä työllistyy Mokoman ulkopuolella Sakaran hommissa niin että ei tarvii muita duunailla? Seurasitteko Kotiteollisuuden Max Stage keikkaa tv:stä?

Kuka mitäkin. Pyrkimys on tietenkin siihen, että oikeita töitä ei tarvitsisi tehdä enää koskaan. KT:n TV-keikka tuli missattua. Sen sijaan Tavastialla homma toimi erittäin hienosti.

Hahaha: http://lakemokoma.org/

Tämä sketsi olikin ihan sieltä tuoreemmasta päästä.

Jumalotion, kellä on penskoja?

Varmaan melkein puolella maapallon väestöstä. Tällä palstalla on tarkoitus käsitellä Mokoman musiikkiin liittyviä asioita.

onks heilimolta lähteny hiukset päästä???? mut parta senkun kasvaa!!!!! 😀

Sellaista se on.

Elämä on ihanaa! Hauskaahan tässä on se että mää oon turvat!

Kännissä olet ihanampi.

Juu Mokomamuki… kannatetaan!!! ISO KIITOS vielä kesän keikoista!

No kiitos vaan!

Tota Patult lärveisii tuomolle nähtii sen kaa tuol tallink galaxylla syksyllä en usko et se siitä mitää muistaa mut terkkui kuitenki, jatkakaa samallailla.

Oikeassa olit, ei se mitään muista.

AHAOoaoahaoOAA!!! Jari Tervo ja Tapani Kansa veti äsken Uutisvuodossa Takatalvea :D:D

Jaa.

Marko,mennäänkö naimisiin?

Joo.

kiinnostaisko poikia usassa tehty gibson les paul vm.68?

Kiinnostaa.

Koskas tulee 2006 kevät/kesästä kuvia tänne sivuille?

Hauskoja bilekuvia on tuolta ajalta todella vähän. Joko kamerat ovat jääneet suosiolla kotiin, tai bileissämme ei ole ollut mitään hauskaa kuvattavaa. Mene ja tiedä.

Oli muuten hemmetin hienoa kun soititte Houkan Rytmikorjaamolla pari viikkoa sitten… Muutenki oli loisto keikka ja Rytmihäiriö kruunasi illan! Ja Markolle vielä semmoosta, että Mokoman 120 päivää-levyn sanoitukset ovat parasta parhautta koskaan. T. se tyyppi, joka näki Mokoman 15. kerran

Kaunis kiitos, arvon tyyppi!