Miksi olet hiljaa hiiskumatta vaiti niin?

Välillä on hyvä olla vaan ihan hiljaa.

! Löysin niitä “piilokuvia” Pahaa verta -videosta. SCREWED! :–DDDd

Jee.

Kirka saa minut sokeutumaan.

Hyvä!

gimmel!TOU…sori.DÄMIT..hmph

Nyt nukkumaan.

Vielä toinen turhanpäiväne kysymys: Miksi äijät vaihtoivat vahvistimet Mesa Boogieihin?

Koska ne on niin hyvei.

Mistä idea paukutella D-vireestä, vai tapahtuiko siinä niin, että tuli tehtyä yksi biisi kys.vireeseen ja sen jälkeen toinen ja siitä se läks vaie?

Marko vastaa: Helmetin Meantime räjäytti aikoinaan tajunnan ja kun selvisi, että siinä on käytetty kyseistä virettä, niin pitihän se omakin luuttu virittää samaan vireeseen. En ole virittänyt kitaraa sen koommin.

Olisiko mahdollista saada Jäsenet-sivulle myös nykyinen asuinpaikka orkesterin jäsenten tietoihin? Mahtavan keikan veditte heebot Oulussa. Mielenkiinnosta kysyn arvontametodejanne, kuinka ratkaisitte/arvoitte ensimmäiseksi esiintyvän yhtyeen? Mitä mieltä porukka/vastaaja on Napalm Deathista, niin melodiselta kuin lyyriseltä puolelta yhtyettä katsoen? Kuka potee useinmiten rankimpaa kanuunaa jatkojen jälkeen? Mikä ns. “formaatti” on bändäreillä eniten käytössä (LP, CD jne.)? Kiitos maltillisuudesta lukea tämmöistä pariinkin lauseeseen tiivistettävää schaissea, hyvät joulut ja tauot, sekä kiitokset mahtavasta musiikista.- J_ze

Kiitos itsellesi. Emme ole katsoneet aiheelliseksi julkaista henkilökohtaisia tietoja tuon enempää. Ketä ne oikeasti kiinnostaa? Sakara Tourin soittojärjestys selvitettiin “painotetulla arvontamenetelmällä”. Nappista on diiggailtu “back in the days”. Silloin kun Tuomolla on krapula, niin se on pahin. Mikä on bändäri?

Santtu olen poskettoman kateellinen sinulle hiuksistasi ja antaisin vaikka pikku siskoni samanlaisista hiuksista! Kysymys kuuluukin, kuinka kauan nuo rastat on ollu päässäsi ?

Santtu vastaa: Argh! Onko miulla jotai rastoja päässä? Siellä ne vaan tietysti imevät ganjaa, diiggailevat Peter Toshia ja alistavat naisia. Mutta jos kysymyksesi koskee noita pötkylänomaisia takkuja, vastaus on 3-4 vuotta. Luulisin niin.

Mitäs mieltä olette lamb of godista? Jos ette tiiä nii käykääs ostamassa heidän uusin lätty, tai sitte ashes of the wake. Tai ihan mikä tahansa heidän levyistään. Chris Adler on muuten vitto paras!

Kuisma vastaa: Kaksi uusinta löytyy ja levyissä on hyvät hetkensä. Musa on jälleen kerran muodollisesti pätevää mutta ajoittain kuitenkin valitettavan hengetöntä. Ehkä siksi, että soitanto ja tuotanto on amerikkalaisille valitettavan tyypillistä pikkunäppärää kikkailua. Suhisevat ja kilisevät splash-pellit ei oikein meinaa potkia perseelle.

Kuinka kauan on aikaa vaihtaa se sisälehti?

Kolme sekuntia!

Se on muuten Motörheadin ja Girlscoolin tekemä kappale Please don’t touch, jonka lyriikoita joku on tavaillu teiän iloks. Löytyy mm. Ace of Spades- levyn remasteroidulta versiolta. Lemmy on kone!

“Please don’t touch I shake so much”…Sehän on Kilmisterin äitin pojan suoltamaa tekstiä…

Lainaus: “Anteeksi maalaisuuteni, mutta kenen lyyristä neroutta saamme tässä ihailla?” Saattaapa kyseessä olla myöskin sarkastinen kommentti, mutta varmuuden vuoksi on kuitenkin laitettava tällainen linkki tähän: http://www.youtube.com/watch?v=uPNvWNgyEJQ eli kyseessähän on lähinnä Motörheadin ja Girlschoolin tunnetuksi tekemästä kappaleesta, joka on alunperin jostain 60-luvulta peräisin. Eikä tämä mua muuten niin liikuttaisi, mutta nuo Girlschoolin tytöt on niin parhaita ja te olette tunnetusti tyttöbändien ystäviä 🙂

Asia selvä!

Nyt tulee paljon kysymyksiä:

Antaa palaa.

1. Paljonko oli keskiarvonne 9.luokan todistuksessa? (jos muistatte)

Santtu vastaa: Siit on sen verran aikaa, etten muista mitenkään. Jossain ysin pyörteissä se on ollu.

Marko vastaa: 6,9

Janne vastaa: Sen verran että lukioon pääsi.

Kuisma vastaa: Oisko peruskoulun päättärissä ollut 8,6. Siintovaaran Reetalla oli parempi.

2. Milloinka aloititte soittamaan instrumenttejanne?

Santtu vastaa: 8-vuotiaana taisin alottaa pianon soiton. Kymmenen vanhana kitaran ja 13-kesäsenä basson.

Marko vastaa: Laulamaan aloitin vasta 1997, kitaraa aloitin soittamaan 1987.

Janne vastaa: 13v.

Kuisma vastaa: 15-vuotiaana.

3. Listataisitteko KAIKKI (soitto) kamanne mitä teillä on? (lähinnä kielisoitintaitelijat)

Marko vastaa: ESP LTD 7-kielinen ja Paul Reed Smith -kuusikielinen. Rocktron Voodu Valve ja Velocity sekä Tech21 kotivahvistin. Pearlin halvat mutta huonot rummut.

Kuisma vastaa: Mun kamat on listattu tuolla Orkesteri > Jäsenet -sivulla.

4. Onko teillä jonkinlainen sopimus Mesan ja ESP:n kanssa? Jos on, millainen?

Kuisma vastaa: Meillä on “ihan hyvä diili”.

5. Mitä teidän entisille kamoille käy? esim. Kuismalla oli Ibanezin keppejä, missä ne nyt ovat?

Kuisma vastaa: RG meni Amoralin Silverille ja UV Massikan Jallulle, joka on kai myynyt sen jo eteenpäin.

6. Mikä sen Santun Viper-kitaran tarkka malli on?

Santtu vastaa: Se on ESP Viper, tosin mikit on vaihdettu Duncaneihin.

7. Onko Massikat tulossa Sakara-merkin alle?

Sakara vastaa: Eipä tietä vielä. Ei kai. Ei ku on. Eiku eipäs.

ööh… kiitos hyvästä musasta! Hauskaa Joulun odotusta!

Eipä kestä. Hyvät Joulut sinnekin!

Marko, Marko.. ei se Rovaniemi niin kamala paikka ole asua etteikö sen asukas sijoittaisi sitä top5 kaupunkeihinsa

Marko vastaa: Kyllä on.

Mistä Santun huulihalkio johtuu?

Santtu vastaa: Huulihalkiosta. Synnynnäisestä semmosesta. Enempää en tiiä, ku ei ole kiinnostanu aihe.

Täällä on useempaan kertaan kyselty teiltä punaisen kukon lyriikoita. Semmonen pointti vaan ettei niitä ainakaan miun punainen kukko ep:ltä kansiläpyskästä löydy. Ei sillä eikä millään, saapihan niistä tok selvää kuuntelemalla.

Juu. EP:n kansien suunnittelija jätti Punaisen kukon sanat pois, sillä ne löytyvät ylöskirjattuna Kurimuksen kansivihkosta.

Tätä on ttivisti kyselty mutta ku lähetin kannet torstaina (30.11) sinne päin Waasasta nii koskahan suunnilleen vois paluupostia tulla?

tuota nuin, ku olen lähettäny teile sen viallisen kansivihkosen jo tässä jonku aikaa sitte, niin mimmosella viiveellä niitä lähetellään takassiin päin?

Kansivihko postitetaan niin nopeasti kun ehditään. Viive voi olla viikko kaks.

Huomasin äsken, että Marko näyttää KLK:n kansivihkosessa vähän hipiltä.

Miten niin vähän?

Tää kysymys on Markolle, eli ku oon ysillä ja miul on aika kova viiksien ja parran kasvu, nii kiinnostais tietää, millo siulle mahtoi tulla ekat naamakarvat?

Marko vastaa: 16-vuotiaana kävin Alkossa kokeilemassa saisinko tulilientä, ja kyllähän ne myivät. Parrankasvulla lienee ollut osuutta alkoholin myyntiin alaikäiselle. Kautta rantain vastasin kysymykseesi.

Arvoisa mokoman väki. Tutustuin Kuoleman laulukunnaisiin viiveellä, lähinnä sen vuoksi että kyseistä albumia kuvailtiin erinäisissä arvosteluissa rankimmaksi mitä teiltä on ilmestynyt. Nyt parin kuukauden kuuntelun jälkeen voin sanoa että rankin on… ja paras! Joten nöyrä kiitos vuoden parhaimmasta albumista! Kieli pitkällä jään odottamaan uutta materiaalia ja tulevia keikkoja. -jarkki

Miksi ette tee enempää biisejä missä laulu olisi puhdasta?Mä ainakin tykkäsin kuunnella teitä sillon paljon enemmän ja varmaan aika moni muukin.Esim. Silmäterä ja Uni Saa Tulla on ihan mahtavia!

Taiteilijat tekevät sellaisia biisejä kun sisältä sattuu kumpuamaan. Markon viimeisimmät biisiaihiot kantavat sellaisia työnimiä kun “CelticCarcass” ja “Häpäisy”.

Markolle, onko sinulla sukulaisia Oulussa, tarkemmin sanottuna Limingassa? Nimittäin meidän ruotsinopettaja näyttää aivan sinulta.

Marko vastaa: Tiettävästi ei ole sukua siellä päin.

Eli siis tuohon tulevalle DVD:lle tulee sakara-tourin settiä? Minä ku olin Teatriasa ja tahtosin vielä kerran (tai kolme kertaa) kokea sen.. Oli niin mahtavaa! 😀 Kiitos teille pojjille kaikesta tästä musiikista! Henkeen ja vereen!

Mille ihmeen tulevalle DVD:lle?

Nyt on kyl pakko avautua ja sanoo et Kummelin Jackpot-leffan rumpali Spude on kyl kuin ilmetty Hyge. Vai mitä sanotte, nähneet leffan?

http://www.hs.fi/kuvat/iso_webkuva/1052754109469.gif saattaapi olla, että on jo vanha, mutta saattaapi olla myös ettei ole!

Heh. Näiden vitsien parasta ennen -päiväys on kyllä mennyt umpeen aikoja sitten.

Liekkö nettikauppanne aukeaa jo joulumarkkinoille? Niin ois kiva sielt ostaa vermeet pukinkonttiin.

Toivotaan parasta, vaikka kiirehän tässä yllättäen tuli. Terveisin nimim. “Joulu yllätti kulutustavarakauppiaan”

Kiitos muuten Markolle elämäni parhaimmasta muistosta (tiedän, olen luuseri eikä minulla ole elämää..) joka menee jotakuinkin näin: sanoin Markolle että “sulla on AC/DC, mulla on AD/HD” johon hän vastasi “paskempi sulle”.

Marko on niin ihq!

Moi! Minne te raahaatte vanhat soittokamanne? esim. ne “Sisot”. Kiinnoistaa vaan tietää jos niitä olisi vaikka myytävänä… kiitos jo etukäteen, ootte parhautta!

Tuomo ei myy soittokamoja. Tuomon SISOa on raahattu keikoilla spare-vahvistimena. Kuisma on myynyt omansa aikaa sitten.

En vaiha kantta, en.. Se on oma pieni harvinaisuuteni. Voin sitten lapsilleni sanoa, että tässä se Mokoman EP:n virhepainos on, ja toista saattekin etsiä.

Sie päätät.

Santtu prkl! Ei telkkaria saa kattoa netistä, se on väärin ja hyihyi, tekijänoikeussedät tulee ja nussii sua sinne mihin päivä ei paista. Mutta se ei kyllä muuta tosiasioita, BSG on parasta telkkaria.

Santtu vastaa: Juu BSG kyl toimii. Toivottavasti eivät lopeta sitäkii niiku Deadwoodia, joka toimii and.

Millon pistätte kesältä tai sitten sieltä sakara tourilta otettuja kuvia tänne teijän sivuille?

Nyt on niin hoppu, että ei ehdi millään. Olemme pahoillamme. Yritetään joulupyhinä, kun silloin ei ole tunnetusti muuta tekemistä.

Meinaako äijät tulla soittamaan fme:hen vai hengailetteko pelkästään sakaran kojulla???

Ei soiteta. Kattellaan mitä keksitään.

Moi Kuisma t. Jukka

Kuisma vastaa: No moi moi!

Tuomo onko se sinun veljesi kuka on mäntti dvd.n alussa esittelyssä ?

Jep. Saikkose Teemuhan se siinä irvistelee.

Ja unohtui kysyä että jos kiertuepaitojen M-koko loppui jo Nosturissa niin paljonko niitä oli painettu? Ei näköjään läheskään tarpeeksi…

Olet oikeassa, niitä painettiin liian vähän.

Jos teidän pitäisi joskus soittaa keikalla joku Metallican biisi coverina niin minkä biisin soittaisitte mieluiten?

No vaikka Mama Said.

Harmi, kun karvainen triangeli ei soi.

Jaa.

Lapin sodassa saksalaiset sovelsivat poltetun maan taktiikkaa ja tuhosivat perääntyessään järjestelmällisesti esimerkiksi asuntoja ja siltoja. heh

Niinhän se meni.

“Saikkonen maksaa.” Maksatko minulle myös uuden kitaran? Oli muuten Kuopiossa melkoset tsembalot! Suursiitos!

Kiitoskiitos.

Terves, tulin miettineeksi että mistä lähtee Tuomon ja Kuisman säröt? ihan etuasteesta vai pedaalista/vastaavasta? ilikeit.

Mesa/Boogie Triple Rectifier & Stiletto Trident. Pikkasen OD-purkista pippuria nokkaan ja siinäpä se.

Santtu! Robotti tulee tsekin kielestä: http://fi.wikipedia.org/wiki/Robotti <quote>Sana “robotti” tulee tsekin kielen sanasta “robota”, mikä tarkoittaa (pakko)työtä. Sanaa käytettiin ensimmäisen kerran Karel Čapekin näytelmässä R.U.R. (Rosumovi Umělí Roboti) (1920).</quote>terv. no-lifer 🙂

Asia selviintynyi.

Tuomolla on myös ESP:n Flying-V, ellei ole sitä poies myynyt.

Joo. Tai se on vissiin Kuisman käytössä.

kuka noita kansivihkoja lähettelee?

Eräs pyöreähkö mieshenkilö nimeltä Erkki.

Tuomo! Kumman KLK:oon hajotit vai hajotitk ollenkaan?

Ei se mitn hajoittanut. Vähän vaan kaatu viiniä ja Hyrdeä päälle.