TIEDOTE/JULKAISUVAPAA

Mokoman, Stam1nan ja Rytmihäiriön levy-yhtiö Sakara Records avasi oman verkkokaupan. Verkkokauppa on toteutettu yhteistyössä Levykauppa Äxän kanssa. Sakara Shop löytyy osoitteesta www.levykauppax.fi/sakara. Sakara Shop palvelee myös englannin kielellä osoitteessa www.recordshopx.com/sakara.

Sakara Shopista on mahdollista ostaa kattava valikoima Sakaran bändien levyjä sekä paitoja. Lisäksi Sakara Shopista saa jatkossa erikoistuotteita, joita ei ole mahdollista ostaa muista alan liikkeistä. Maksutapoja on useita, muun muassa pankkimaksu, yleisimmät luottokortit, postiennakko ja PayPal. Tuotteet toimitetaan useimpiin maihin ympäri maailmaa. Suomessa tilaus toimitetaan seuraavana arkipäivänä.

Lisätietoja:
www.levykauppax.fi/sakara
www.recordshopx.com/sakara
www.sakararecords.com
www.mokoma.com
www.stam1na.com
www.surmacore.com