Jep. Asiallisia kommentteja Jannella ja Kuismalla Rautaryhmässä…asialliset hommat hoidetaan, muuten ollaan kun mäntit…lisää teitä telkkariin!

Hienoa työtä rautaryhmässä. Kyllä nyt voi kävellä ylpiänä mokoma-paita päällä <3

Hyge sanoi sitten kaiken kansan edessä piipari. No ei, hyvinhän pokka piti

Kiitos tuesta! Mutta tuohon asiallisuusnäkökulmaan pitää suhtautua varauksin.. Nimittäin kikatteluksihan se meni kun suomihevin Britney Spears ja Paris Hilton lähtivät vähän kylille hassuttelemaan.

Näin muuten tossa yks yö unta, pari päivää ennen kuin Viides Vuodenaika tipahti postilaatikkoon, että kuuntelin kyseistä ep:tä ja Marko kuulosti joltain hiireltä ja sit yhtäkkiä taivaasta alko sataa ihkupeikkoja. Ne oli muuten vihreitä. Tämä lienee osasyynä siihen, että Viides Vuodenaika kuulosti niin hyvältä. Tai sit te vaa ootte nii hyviä. Tai oottehan työ oikeesti. Joo. Oon sienissä. Nukkumaan siis. Tänään muuten oli uutisissa että joku ukko sai kivunlievitykseen kannabista jossai laitoksessa. Joo nyt->

Lopeta niiden sienien popsiminen ennen kun on liian myöhäistä.

Soitatteko esim. Kuoleman laulukunnaalla monet riffeistä sormet melkein/kokonaan artificial harmoniXXX asennossa? Vai kuulenko omiani? Ootteko treenaillu usein vai harvoin nyt lähiaikoina?

Kuisma vastaa: Kyllä niitä kieliä tulee aika napakasti nyhdettyä, ikään kuin puoliksi ah:na. Kuulostaa vähän tiukemmalta ja käskevämmältä kun jos ihan vaan löysällä plekulla hipelöisi. Ei olla treenailtu. Pitäiskö?

Anteeks vaan mutta minä haluan kertoa tämän. Sietäisitte olla ylpeitä. Minulla, köyhällä ihmisellä, on kaksi aitoa levyä hyllyssään. Molemmat teidän tuotantoanne. No okei on siellä Smurffit vol. 1 levyki aitona. Nii, ja Tuomo, aikasemmi kyselin niistä sinun Karjala-juuristasi. Minunkin juuret on samoilta paikoilta. Papalta on miljoona serkkua hukassa. Lienetkö sitten heidän jälkeläisiään, sitä emme ehkä koskaan saa tietää. Mutta onhan se ihan hyvä kavereille kerskua, että EHKÄ! 😉

Kiitos kannustuksesta. Pitää kertoa myös Hakasen Gabille terveiset tuosta Smurffi-levystä. Kaikki Saikkoset ovat tosiaan lähtöisin luovutetun Laatokan rannalta.

Katsoinpa tuossa videon Pahaa verta. Huh huh. On siinä menoa.

No mikä ettei. Mukavaahan se on kun tytöt ja pojat vähän tanssii.

Tuomo! Näytä tissit!

Tissit, tosi isot tissit.

niin notta onkohan teillä minkään näköistä haiskahdusta tai tietoa siitä mille festareille suuntaatte soittamaan kesällä 2007?kiitoksia muuten viime kesän puustockin keikasta siellä ja kiitos myöskin mahtavasta kuoleman laulukunnaat levystä! ja jahka keikkatauko päättyy niin onkohan mahdollista nährä teitä kouvolassa/kuusankoskella/lahdessa tai muuten täällä päin?

Ei ole hajuja.

Onko Markolla nyt menossa murrosikä nro. 2 vai minkäs helvetin takia pitää kiukutella nykyisestä kaupungista? Jos kerta niin ahistaa niin sanot vaimolles että vaiha koulua ja takasin Tampereelle. Tai sitte vaan pullapussin kanssa naapuriin vierailemaan ja solmimaan uusia ystävä suhteita. Siitä se lähtee. Harmittaa itellä kun asuu sentään itselle hyvin merkittävä muusikko samassa kaupungissa eikä se edes viihdy täällä..

Marko vastaa: Olen yrittänyt lahjoa parempaa puoliskoani rahalla ja seksillä. Toista ei kait ole tarpeeksi ja toinen ei kai kestä tarpeeksi, sillä täällähän ollaan. On erikoista, ettei vaimoni, jolla on sukujuuret täällä Lapissa, loukkaannu siitä etten viihdy täällä, mutta sinä, joka et edes tunne minua teet niin? No nyt opit tuntemaan minut. Olen puhelias ja pidän sitä että päätökset tehdään nopeasti. Olen esteetikko ja pidän kauniista rakennuksista. Olen kasvissyöjä ja lempiruokaani on intialainen. Erityisesti pidän museoista, elokuvateatterien yönäytöksistä, satamatoreista, kauppahalleista, erikoisliikkeistä, järvimaisemasta, kuivista kangasmetsistä, katukahviloista, kirkoista, jugendtaloista, Brämhultsin mehuista, joutenolosta ystävien kanssa ja siitä että voin halutessani kadota ihmisvilinään tai vetäytyä omiin oloihini. Myönnän rehellisesti olevani etelän vetelä ja sinne etelään kaipaan takaisin vetelöimään.

Osaatteko jo sanoa milloin Mäntit tien päällä Dvd:lle on luvassa jatkoa?

Ai esimerkiksi “Mäntit tien päällän poika” tai “Mäntit tien päällä 2 – Tuomon päivä”? No ei tuu. Joku DVD tehdään varmaan joskus, mutta nyt ei osaa sanoa että milloin.

Kuinka Mokoman äijät viettävät Joulua? Mälsää kun ei ole lunta!

Santtu vastaa: Läheisten parissa armotonta ruoan kanssa liioittelua kuuluu joulun viettoon.

Tuomo vastaa: Parhaassa seurassa, hyviä eväitä vatsa ja pää pullollaan.

Marko vastaa: Perheen luona etelässä.

Kuisma vastaa: Kuvakimaraa ohjelmoidessa ja vapusta jääneitä tippaleipiä nakertaessa.

Janne vastaa: Viideltä saunaan ja kuudelta putkaan.

Mitä mieltä olette keikkapaikkana/kaupunkina Jyväskylästä? Ainakin täällä näitä faneja riittää..:P

Jyväskylä on Mokoman epävirallinen kotikaupunki. Siellä on ollut kannustava meininki bändin alkutaipaleesta lähtien.

Tylsää! Keksikää minulle jotain tekemistä!

Onko sinulla kavereita? Jos on, niin kokeilkaa vaikka Kivi kätketty -leikkiä. Se menee sillä viisiin, että leikkijät muodostavat piirin jonka keskelle valitsevat yhden tai kaksi leikkijää. Piirissä olevat alkavat kierrättää jotakin esinettä, esimerkiksi pyyhekumia, kädestä käteen, niin että keskellä olijat eivät huomaa, missä esine kulkee. Kaikki piirissä olevat tekevät käsillään sellaisia liikkeitä, että esine voisi olla juuri heidän kohdallaan. Keskellä olijat yrittävät ratkaista, missä esine on menossa. Uudeksi arvaajaksi joutuu se, jonka kohdalla esine on oikein arvattaessa. Jos piirin keskellä on kaksi leikkijää, voi uusi arvaaja valita parin, jonka kanssa menee keskelle. (lähde: http://www.nuortennetti.fi/tukiopp_leikit3.php)

Ajattelin kasvattaa samanlaisen parran kuin Markolla. Parin sentin sänki on jo alulla. Voi tulla pitkä odotus.

Voi olla.

Heiheihei vastahan tajusin että nuo minun Viides Vuodenaika- lehtiset on ne vähän epäonnistuneet (olenpas ollut saatanan pölvästi) niin näin myöhään, onnistuuko tuo vaihtohässäkkeli jos niitä vielä lähettelee? Eli jos onnistuu niin osoitetta ja vihkosta kuoreen, sakaran osoite kuoren kanteen ja postiin(ko) ?

Onnistuu. Mutta lue ihmeessä palautusohjeet mokoma.comin etusivulta 13.11.2006 päivätystä uutisesta.

Selänne on kovassa iskussa. Tuliskohan tällä kaudella pistepörssin voitto Suomeen? Ja Sievinen lopetti, ei tule toista samanlaista uimaria Suomeen.

Go Anaheim go! Sievinen away and.

Haluuttex te tuoda mulle epixei joululahjaks kuusen alle? Tarttis vähä episgearii.

Kiitos soitostanne. Arvioitu jonotusaika on. Kolme. Kymmentä. Tuhatta. Minuuttia. Jonotus on maksuton.

nkos kaikki Jannen soittokamat tuol jäsenet osiossa? Jos ei, mitä puuttuu?

Janne vastaa: Järkeä puuttuu, ja muchos. Tomarit lienevät muutoksen kurimuksessa: Starclassic Performer / 10’+12’+16’+18′ (lisäksi ehkä 14′ siihen hi-hatin viereen). Tällä soittotaidolla moinen setti on venäläistä rulettia kuudella panoksella. Plus yksi piipussa.

Aattelin tässä kiusata itteeni ja saada jostain selville mitä soititte Lutakossa Stam1nan ja Rytmihäiriön yhteiskeikalla 2.11.06? jos olis joku linkki mistä sais ne selville. kiitos.

Kysy asiaa Mokoma-foorumin asiantuntijoilta.

Mitä mieltä ootte Opethista/omistatteko mitään levyjä? Itselläni Orchid, Blackwater park ja Ghost Reveries. Voin sanoa että Orchid on yks parhaimpia metallilevyjä koskaan!! Todella tunnelmallinen levy muuten. Åkerfeldt osaa myös soittaa kitaraa ja laulaa hyvin. Ps. Ootte tekin hyviä! 🙂

Nuo tunne-johdannaiset sanat ovat vähän hankalia. Tunteitahan on siis kolme: kipu, nälkä ja kutina. Yritäppä tuon perusteella hahmottaa sana ‘tunnelma’ ja vielä edelleen ‘tunnelmallinen’.

Mitens Slipknot? Pidättekö? Joey Jordison on kone vai mitä? \,,/

Slipknot on tavallaan ok.

Sanoit Marko nuissa ghommenteissa koittaneesi (ja onnistuneesi) ostamaan teininä tulilientä. Eli kuinka kauan muusikon pää on ollut selvä, siis koska aloit absolutistiksi? Vai menikö seki viina muiden suihin… Kunnioitettavaa olla tässä kultturissa se “viina juomaton mies”, kuten mr. Finland Hynynen asian on ilmaissut.

Marko vastaa: Join teininä, mutta lopetin jo 17 -vuotiaana reiluksi vuodeksi. Täyttäessäni 18 en siis mennyt baariin kuten muut. Jostain syystä aloitin kuitenkin taas juomisen pariksi vuodeksi kunnes tajusin taas lopettaa. Päätös on nyt pitänyt 14 vuotta.

Diggaileeko kukaan Mokoman pojista Panteraa? Se on teidän ohella niinkuin sellanen ygönen bändeissä. Niin sitte kanssa semmonen kysymys vielä että mitä mieltä mokoman kitarasankarit ovat Dimebagin soitosta?

Tämä oli varmaankin kompakysymys.

mä oon suosiol hiljaa

Niin sitä pitää.

Meikäpoika se meni ja osti kaupasta KLK-vinyylin, eikä ole edes soitinta. Olenko järjissäni?

Miehen pitää tehdä mitä naisen pitää tehdä.

päässäni soi ukko-nooa!

Hyvä!

mitä varten teillä on noita mainoksia tossa reunassa. saattekste niistä rahaa.

Joo. Viimeeks tuli zeitzemenkymmentäzeitzemen biljardia.

Vielä tämmössii vähemmän musiikillissii kysymyksii, mites on poijjaat, kukas viä käjenvyännössä? Santtu, eiksjeh? – J_ze

Joskus kokeiltiin Vanen saunaterassilla kädenvääntöä sillä seurauksella, että jätkiltä meinasi mennä kädet rikki. Kyseinen laji todettiin epäsopivaksi herkkähipiäisille muusikoille.

Mikä on bändäri? – Orkesterin jäsen, meinasin. – J_ze

Ahaa! Tämähän selvittikin monta omituiselta kuulostanutta ehdotusta. Mutta siis kysymykseesi “mikä ns. “formaatti” on bändäreillä eniten käytössä” vastaamme että iPod. CD tulee hyvänä kakkosena.

Enpäs tiennykkään että Kuisma on soitellut elastisen levylle ja livenä myös samalla 🙂

No nyt tiedät. MC Ela ja GP Kilari vetää täysii-i-i.

Joku kysyi: “kuka noita kansivihkoja lähettelee?” Te vastasitte: “Eräs pyöreähkö mieshenkilö nimeltä Erkki.” Pyöreähkö mieshenkilö nimeltä Erkki oli minun saksan- ja ruotsinope lukiossa. Hyvä, että Erkillä on sivutöitäkin. Te olette hyviä ihmisiä. Hyvää juhannusta!

Samoin!

Olisko teillä (lue: Markolla) antaa vinkkejä aloittelevalle absolutistille? Eilen tein asiasta päätöksen ja ajattelin myös siinä pysyä.

Marko vastaa: Ei kannata altistua kiusauksille, eli kannattaa skipata ainakin ens alkuun kaikki sellaiset sosiaaliset tilanteet joihin alkkomahooli kuuluu. Kannattaa myös miettiä korvaavia ajanviettotapoja, jos viinakset on niihin ennen kuuluneet. Ajastaan korvaavista tavoista tulee uusia tapoja eikä viinahammas enää napsaakaan samaan malliin kuin ennen.