Hyvää uutta vuotta! Älä santtu teloita muita poikia raketeilla, ku ei susta koskaa tiiä :/

Happy new year!

Hyvät myöhäset joulut koko mokomall! varsinki markolle ja tuomolle lämpimät halaukset. ja onnea ja menestysta uudelle vuodelle. jatkakaa samaan mallii. ootte vaa parhaita! teijä musiikki saa aina nii hyvälle tuulelle.nähää taas keikoilla sit joskus, toivottvasti.

Hyvää joulua Suomen ihanimmille mänteille! 🙂

jouluja moksuile ! <:))

kiitos hienosta vuodesta ja rauhallista(?) joulua.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Onko joulubileet tiedossa? ;D

Hyvää ja onnellista uutta vuotta 2007 Mokoman pojille!Meinaattekos raketteja ampua vai jumitatteko vaa kotona vai meette kattomaa ku muut ampuu vai mitä teette, hä hä hä???

Jumaliste pojat.. Markon isä on muutaman kilometrin päästä meiltä kotoisin.. Ja varma juttu 😀 Hyvää joulua kaikille!

Kiitos samoin!

Saddam Husseinin kuolemantuomio teidän mielestänne oikea ratkaisu?

Vaikea sanoa, mutta klikkaa sen sijaan tästä!

Syöttekö nakkeja?

Siitä tulikin mieleen armeija-aiheinen kasku. Mikä piirroshahmo on ikävin esimies? No tietenkin Nakke Nakittaja.

Heh, Kuisma soitteliki sit Elastisen uudel levyl.Aika yllättävä veto.

Kuisma vastaa: Näin pääsi käymään. Hauskaa puuhaa tuo räppääminen vai mitä breikkaamista se nyt on.

Morjens. Mokoman kahdesta ekasta levystä tyylihän vaihtui Thrash Metalliin näille uusille levyille. Onko Mokoma ajatellu vielä tulevaisuudessa vaihtaa tyyliä johonkin muuhun suuntaan, esim. progemaiseksi? Mieli Sydäntä Syyttää on loistoesimerkki juuri tästä, ja tuo mieleen Deathin ITP -CD:n. Tällaista Mokomaa oli mukava kuulla jatkossa lisää.

Ei tuollaisia mietitä. Taiteilijat tekevät sellaista musiikkia kun sielun syövereistä sattuu kumpuamaan.

voisitte lopettaa sen trollituksen, olette sentään googlessa.. esim. bändäri ei todellakaan ole bändin jäsen kuten täällä väitetään. kiitos

Mitä on trollitus?

Sain Viidennen vuodenajan joululahjaksi ja pitää siitäkin nyt kiittää teitä tässä. Sirppi puree ihan yhtä hyvin kuin nimestään voisi päätellä, sanoipa tuo mielitiettynikin ilkeästi että se voisi yhtä hyvin olla kuvaus elämästäni. Noh, ainakin on taas lisää musiikkia mikä kuulostaa hyvältä ja minkä sanoihin voi samaistua, sitä kun ei ole koskaan liikaa. Kummasti muuten Mokomaa riittää sillä rintamalla.

Kiitos terveisistä!

mitenkä se on tuo asia ku imperiumin soittaja äänestyksessä oli vaihtoehtona tuomas siakkonen… onko kyse listan laatian virheestä vai onko herra jostaki muusta saikkosesta?

Ihan kun Mokoman pelimannit tuollaiselle listalle kuuluisi. Eiköhän kyse ole Before the Dawnin monitaiturista Tuomas Saukkosesta. Ja muista äänestää Pekka “Sexy-Pexy” Olkkonen soittajamestariksi!

Kyllähän tuo Now, Diabolical rokkaa kuin hirvi. Oletteko aikaisempaan Satyriconiin tutustunut?

Osa on.

Aikooko Sakara tulla ensi vuonna Finnish metal expoille?

Sakara vastaa: Kattellaan. Ständi on varattu,

Millon Mokomalla on keikkoja 2007???

Jaa-a. Sen kun tietäisi.

Hei pellet, kuunnelkaa välillä jotain muutakin kuin pelkkää heviä. Tuo teidän “Vuoden parhaat levyt” -lista on kammottavaa luettavaa. Johnny Cash ei riitä.

Hei pelle, tee oma lista jos ei miellytä. Me olemme hevareita ja tuollaiseksi tuo 2006 julkaistujen levyjen paremmuuslista muodostui tälläerää. Bubbling Under -kategoriaan jäi muun muassa Von Hertzenin siskokset, Poets of the Fall, J.Karjalainen, PMMP, Lapko ja Elastinen. Sen sijaan Helmut Lotti, My Chemical Romance ja Pikkuoravat eivät saaneet tänä vuonna edes sympatiaääniä.

Rumia ootte, ja musiikkine vielä enemmän! Kiitos

Kiitos samoin!

Teidän basisti ounaa kaikki muut basistit!!

Äitis ounas ku siut sai.

moe. Hyvin työ vedätte ja Sakara Tourillakin Kuopios kävin kahtoo. (se STONE-paitainen heppu, jota kukaan ei siis tunne) tässäpäs kysymys: Miten te pelaatte tuota “rangaistuspokeria”? Näyttää aika hauskalta, kuin mitä sitte saattaa ollakkaan ;D

Peli voi olla mikä tahansa kunhan siinä selviää häviäjä. Häviäjä vetää pakasta yhden kortin, ja sitten häntä kurmootetaan kortin värin määräävällä rangaistusmuodolla, jota annetaan kortin silmäluvun ilmaisema määrä. Esimerkiksi ruutu voi merkitä litsaria, joten ruutukurkolla saa poskeen mukavan punan.

tää Mokoman poikien lista…Mielipide kullakin itse tietty ois laittanu Slayerin ylemmäs mut kiva et teitte ton !

Näin tänä vuonna. Odotellaan Slayerin seuraavaa mielenkiinnolla, ja annetaan herroille uusi mahdollisuus.

tulkaaha keikoille sieltä! alkaa ikävä painamaan.

Pidetään mielessä.

Nonii JUMALA Tarkotan Tuomoa. Saatte luvan olla tuskassa 2007 sillä totta helvetissä oon tulossa ja uutta levyä sais pukkaa. olin tuomona kanssa juomassa Tallink Glalaxy laivalla ja karaokee tuli lauleskeltuu sora äänistä huolimatta! Tuska ottaa teijät varmasti vastaan. Voisittekos laittaa juttuu ku pitäs löytää teijän tabut mut niit on vähä vaikee löytää, pistäkää ohjeita sähkikseen [poistettu] T: Patu!!

Tabulatuurit löytyvät osoitteesta www.fcmokoma.com.

Kysytääs teiltä nyt jotakin ihan höpöhöpöä, eli uppooko teihin ollenkaan voimametalli, vai onko kuunaan kamalampaa edes keksitty metallin saralla? 😉

No eipä oikein. Korkealta ja kovaa -vokaalit eivät juurikaan miellytä korviamme.

Onko joka säkeistö soitettu erikseen vai käytetäänkö samaa onnistunutta soittoa joka säkeistössä. ja sama laulun kanssa kertosäkeissä.

Vaikka elämmekin Pro Tools -aikaa, niin kyllä studiossa edelleen lähestytään musiikkikappaleita ihan kokonaisina teoksina.

Saivatko mokoman pojat mukavia lahjoja?

Kaikki olennaiset lahjat on saatu jo geeneissä.

Hei, toi teidän vuoden parhaat levyt – äänestys oli hyvä idea, mutta mieltäni jäi vaivaamaan tuo: “Sakaran levyjä ei saanut arvioida, muuten ois tullut tylsä kolmoisvoitto.” – kohta. En epäile lausetta yhtään mutta, mikä olisi ollut tämän kolmoisvoiton järjestys?

Ääh. Annetaan olla.

Kaikki tykkäävät PMMP:stä, koska siitä on “pakko tykätä”. Taitaa ulkomusiikilliset ansiot (Paula ja Mira on niin ihqui) jälleen kerran sumentaa totuuden, totuuden siitä, että PMMP:n musiikki on todellisuudessa suhteellisen huonoa!

Ulkomusiikilliset ansiot ovat kieltämättä A-luokkaa. Lisäksi Sjöroos on yksi 2000-luvun taitavimmista suomalaissäveltäjistä, ja Vesala-Luoti -kaksikon tekstit ovat kaikessa kiteyttävyydessään nerokkaita. Mutta joo, mielipiteensä kullakin.

Satyriconin Now, Diabolical ykkösenä? Sehän on aivan nolostuttavaa paskaa koko levy. Niin ja “En elä talven yli” on teidän huonoin kappaleenne.

Noin huonolla tuulella. Ja vielä Joulupäivänä!

Mites joulu meni 😀

Tuolta se tuli ja tuonne se meni.

Santulta, Kuismalta ja Tuomolta, no miksei Markolta ja Hygeltäki kysyin onko tuo Bossin tu-2 hyvä? 😀

Kuisma vastaa: O.

Hyge vastaa: En tiiä. Mie tsupsauttelen Bossia vaan kainaloon.

Tehkääpäs yksi heppu Keskipohjanmaan seudulta onnelliseksi, ja esiintykää Nivalan Tuiskulassa kevät-kaudella. Heh.. Kiitokset!

Sori. Joudut etsimään onnesi jostain muualta..

No poijjat, mites Napalm Deathit kö ne tullee soittaan? Ja niin; hyvät joulut, uudet vuodet sun muut hässäkät.

Jaa tulee vai? No kattellaan.

juontaja näytä tissit. paljon viive?

Näytä ite. Viive on noin viikko.

Tiktak on parempi ku pmmp, eiks?

Ok.

Minkälaisilla plektroilla Mokoman pleguistit näpyttää? Ja kitaristeille että montako plektraa sahataan kuukaudessa puhki? Ja mahdottoman hyvää ja rauhallista joulua, varokaa kuppia uutena vuotena!

Me tilataan plekut täältä. Kaikki viulistit vetää samoilla soittolehdillä, malli on delrinistä valmistettu GrippX-XB 1,14mm. Noita ei kyllä saa sahaamalla kulumaan juuri lainkaan, mutta sen sijaan kourallinen plekuja tulee kylvettyä joka keikalla ties minne.

Pidättekö korvatulppia keikolla?

Se riippuu siitä miten hävyttömästi Hygen china-peltien suloinen helinä osuu korvaan. Isolla ulkolavalla ei välttämättä tarvitse, mutta pienessä klubissa ehdottomasti. Viime aikoina olemme vetäneet in-ear -monitoreilla, joten sikäli tilanne on eri.

Santaclaus = Satanclaus \o/

Stam1na = 1’m Satan.

Meinasin tukehtua joulutorttuun, kun oli niin rapsakkaa lehtitaikinaa.

Niin sitä pitää!

Mite äijiin kolahtaa Deicide?

Ihan hyvin. Etenkin eka levy on ihan kurkoklassikko.

“Luomisvire ja into päällä…” Jess! Hieno homma! Mitä muuta kuuluu mokomänttien vuoteen 2007?

Mistä sitä tietää. Jos pitää arvata, niin teemme levyllisen uusia biisejä ja polkaisemme studioon.