monenlaisia versioita on tästäkin nähty. tää on mielestäni aika hyvä.. 😛 http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=46106042

Jes.

Kuisma, ei oo oikein mennu philadelphialla kausi putkeen vaiks mitä? Mut ei se mitn tästä noustaan vielä!

Kuisma vastaa: Tämän kauden joukkue on kyllä kontannut pahasti, mutta ei se seurasta tee huonoa. Edellisestä Stanley Cupista on päässyt kulumaan 32 vuotta ja finaalipaikasta 10 vuotta, joten odotellaan ihan kaikessa rauhassa. Let’s go Fly-ers!

Kuka keksi Saatana perkele -paidan idean? Sehän piti hommata heti ku näki. 🙂

Sen keksi eräs etelä-karjalainen graafinen suunnittelija, joka ei halua nimeään mainittavan tässä yhteydessä.

Poijjaat, käytättekö mitä aineita kuontaloidenne hoitoon?? Ja Jannelta ei ees kysytä…

Kuisma vastaa: Kaupan shampoota. Lisäksi annostelen reilulla kädellä hoitoainetta, jonka avulla tukasta saa keikan jälkeen takut revittyä auki. Lisäksi käyn parturissa säännöllisesti 2-3 vuoden välein.

Santtu vastaa: Iha tavan shampoota. Lekuri anto jonkuu kortisoonipohjasen linimentin, mut en ole viel ehtiny korkkaamaan. Kai sitä Syd Barret -cocktailia pitäis kans joskus kokeilla eli brylkreemiä ja barbituuraatteja ulkoisesti annosteltuna.

Marko vastaa: Pesen kerran viikossa, harjaan kahdesti vuodessa. Eikä tämä ole vitsi. Sebamedia käytän. Logo ilmestyy tonne ESP:n ja Mesa Boogien väliin ihan näinä päivinä. Ja Jannelta ois just kannattanu kysyä, se laittaa tukkaansa meistä eniten. Janne käyttää Korrekia.

Janne vastaa: Eikös aineiden käyttö kuontaloihin ole ns. aineiden väärinkäyttöä? Käy kysymässä Kurvin jätkiltä mitä aineita ne käyttää. Joo, ja mie en ole käyttänyt muuta kuin kiljua aikoinaan yhen pukukopin kattoeristeissä.

Hehe, Santtu oli Rytmihäiriön videossa. Ja Marko oli melkoinen grillimestari RaiRai -dokumentissa.

Melkoisia linssiluteita.

Minäkin haluan oman kuisma-aallon. Kuisma, miltä tuntuu olla ties kuinka monen eukon ihastusten ja päivä- sekä yöunien kohde?

Kuisma vastaa: Anteeksi maalaisuuteni, mutta en ymmärrä kysymystä.

Kiinnostuin enemmän nyt tuosta sähköpostista.. Miten pääsen bändiin?

Rahalla.

Kuisma, olen erittäin otettu siitä että olit tarjoutumassa tekemään pieruanalyysiä (ilmeisesti nuuhkimalla) syyllisen kiinniottamiseksi Rock Salibandy -kisojen yhteydessä pukuhuoneessa. Koska olen typerä, lipsautin tunnustukseni ja näin jäi kokematta ainutlaatuinen tapahtuma suosikkibändini kitaristin kanssa. Ensi vuonna kiellän kaiken, ja saat suorittaa syväluotaavat tutkimuksesi haluamallasi tavalla. Rock rock! T: Muusikoiden.netin joukkueen karvanaama

Kuisma vastaa: Heh. Sen verran pitää selventää, että hajun perusteella tunnistamiseen vaaditaan kymmeniä tuhansia kilometrejä keikkabussissa.

“Hetken kestää elämä ja sekin synkkä ja ikävä” juttu ei ole Tonttujen jouluyöstä vaan siitä Hei tonttu-ukot hyppikää -laulusta. Tiptap-hommat on kyllä Tonttujen jouluyössä. Sekotitte 2 eri laulua!

Totta puhut. Ei ois taaskaan pitänyt vastailla näihin kännissä (kello 15:30).

Kokeeko rahamies Saikkonen olevansa suhteessa kuinka paljon sitaristi ja kuinka paljon maksumies. Eli kuinka paljon olet esim. artisti-Markon isäntä ja kuinka paljon biisintekijä-Markon orjatar?

Tuomo vastaa: Tämä taitaa jo vaatia hiukan selityksiä. Tuo “Saikkonen maksaa” on eräällä Mokoma-reissulla syntynyt lentävä lause. Nokkelat Stam1nan pojat ovat keksineet omia sen käyttöönsä, koska toimin usein heidän levy-yhtiökontaktinaan. Mie en siis oikeasti ole rahamies tai “isäntä” sen enempää kuin kukaan muukaan Sakaran yhtiömiehistä. Biisintekotilanteessa olemme nykyään varsin demokraattisia, joskin lopullinen veto-oikeus on kappaleen säveltäjällä. Olen soittanut kitaraa bändissä 25 vuotta ja teen sitä yhä päätoimisesti, joten kyllä kitarismi minua enemmän määrittää kuin muutaman vuoden kokemus firman pyörittämisestä.

http://www.youtube.com/watch?v=beNF3wENV38 käykää kattoo, vedetää paremmin ku te. hahahahahahaa

Totta!