Fanipuoti kuosiin ja lisää krääsää myyntiin.. Miksei mahtavaa levynkansitaidetta ole saatu printattua paitoihin? KIITOS JA KUITTAUS..

Tällä hetkellä Sakara Shopissa on Kukko-paitoja ja -huppareita, joihin on painettu Kurimuksen kansi sellaisenaan. Lisäksi tarjolla on Kuoleman laulukunnaat -paitoja ja Isot luut -paitoja, joissa on kuvateemana tyylitelty Kuoleman laulukunnaat -levyn kansi. Ruhtinas-paidat ovat poistuneet mallistosta. Valu- ja 120 päivää -paidat ovat jääneet kokonaan tekemättä.

tuutteko te rovaniemirockkiin? <3

millä festareila mokoma meinaa tänä vuonna käydä ja onko niist 1. Qstocki?? olis mukava tietää..

haluaisin kysäistä että meinaako Mokoma tulla Qstockiin keikalle vai ei??

ttepä viittis kesän keikkoja ilmotella, uskaltas mennä töihinkin jossaan välis ku tietäs. Ees ne mitkä on järjestäjä ilmottanu.

“Onko se nyt 100% varmaa että olette tulossa tänne vantaalle kesällä???siis Myötätuulirockkiin” <—– Jeeeees no sitte nähää myötätuulirockissa!\,,/

Kiitos Marko 13v. synttäritoivotuksesta 😀 Minne kaikkialle festareille olette menossa kesällä? Tekisi mieli tulla katteleen.

tässä kysäisen vaan että onko mokoma tulossa Qstockiin vai pitääkö se paikkaansa mitä Qstockin sivuilla lukee??

Aikooko Mokoma tulla Qstockiin vai pitääkö se paikkansa mitä Qstockin sivuilla sanottiin?

oiskohan, mokoma, mahollista tulla (jos ei tänä kesänä niin ehkä tulevaisuudessa…) myötätuulirockiin, tänne meille melkee kotiinkuljetuksena?

oliskos pojat mahdollisesti tulossa ilosaareen kesällä soittelee?

Malttia. Ilmoitamnme kesän festarikeikat heti kun sopimuspaperit on allekirjoitettu. Siihen asti kaikki on meidän puolestamme pelkkiä huhuja, ja niitä ei jaksa alkaa kommentoimaan.

mitäs pojat tykkää profane omenista?

Tykkäämme tuoreista omenista, ja näin talvella saa olla mielellään Granny Smith -lajiketta. Alkusyksyllä taas Valkea Kuulas aamukuuraisesta maasta poimittuna toimii eri hyvin.

Kumpi näistä kitaroista kannattaisi ennemmin ostaa Epiphone LP Custom vai ESP ltd viper 400? Auttakaa.

Osta hienompi. Molemmilla pystyy treenailemaan kotioloissa mainiosti.

Täh ei kai se ollu kukaan teistä, joka antoi SaiPa-paidan euroviisuedustajallemme Emma-gaalassa? 😉 Onnittelut Sakaralla Stampioiden puolesta.

Sakara vastaa: Kiitos onnitteluista. Meijän Jannen paitahan se Pakaraisen tarakkaa koristi. Onnea vaan viisuihin, Hanna!

Perskele! Ois laulukunnaat ansainnu ton emman, mutta kyllä Stam1nankin pojat osaa sen pystin rikkoa. Laulukunnaat on tähän mennessä maailman paras suomalainen metallilevy. Kiitos siitä.

Kiitos kaunis. Ja olet oikeassa, sillä ainakin kuvamateriaalin perusteella Emma sai poikain saunareissulla melkoista kyytiä.

Monellako keikalla teillä on sähköt nyt sitten katkennu. Nähny yhen pätkän. Mut hienosti jatkoitte kyl soittoa vaikka sähköt katkesi! kiitos ja kummarrus ja ouluun sitten kesällä ku n on kesä kuumimillaan nii maistuu elämä!

Ei tuollaista muista. Muutamalla keikalla on ollut niin pahoja lavateknisiä ongelmia, että soitto on pitänyt keskeyttää.

Kuinka monta uutta biisiä on koossa?

Viime perjantaina saatiin 13. biisiaihio läjään. Kappaleen piti alunperin haista farkkurotsille ja saksalaiselle lagerille, mutta se rupeskin haisemaan karvanopille ja Keravalle.

mitä eroa on Kuoleman laulukunnat ja Kuoleman laulukunnat Digi-pak versiolla?

Sisältö on sama. Digipak on rajoitettu painos, jossa on digipak-kannet. Normaalisti levy on kääritty jewel caseen.

Viholliset 2006 versio on kyllä kova, kiitän siitä siis kovasti!

Ollos hyvä!

HEI MISTÄS LÖYTYY NOITA MOKOMAN BASSO TABUJA ETTÄ VOIS ILOKSEEN SOITELLA

Tsekkaas sivun oikeasta laidasta FC Mokoma -banneri ja ylläty!

Mitäs mieltä Mokoman pojat on Iron Maidenista???

Iron Maidenista ei olla mitään mieltä. Iron Maiden vaan on Iron Maiden.

Ootte te kyllä loistava bändi!

Totta!

Kuinkas paljon nukutte vuorokaudessa? Oletteko kahvin suurkuluttajia vai maistuuko mieluummin espresso?

Santtu vastaa: Vähintän kaksi mukillista päivässä pitäisi kahvia saada. Kotona kittaan espressoa, kahvilassa mitä sattuu plöröä.

Janne: Aamu ja ajatus alkavat vasta kun on sumpit pihautettu. Ja sitten muki tolkulla.

Marko vastaa: Inhoan nukkumista ja syömistä. Kahvista sen sijaan pidän. Pistän sekaisin 2/3 kofeiinitonta ja 1/3 tavallista kahvia ja juon sitä päivän mittaan n. 12 muumimukillista. Aamulla juon ihan täyskofeiinista. Tulipa tämäkin nyt selväksi ja toivottavasti tämä vastaus pääsee “Mitä Missä Milloin 2007” -teokseen.

Kuisma vastaa: Nukkuminen on lapsellista puuhaa. Aikamiehet torkkuvat hieman, ja ovat taas valmiina uusiin seikkailuihin. Moccamaster rupluttaa aamulla pari mukillista Nordquistin Classic Rekoa, ja yleensä siihen ne päiväkahvittelut sitten jäävät.

Mie oon muutes syntyny teijän kanssa samassa maassa, hämmästyttävää eikös?

No kyl tod!

Vitut se reign in blood mikään niin hyvä levy oo! Ei läheskään slayerin paras vaikka aina ootte sitä kohistamassa… P.S teidän Kasvot kohti itää -biisin riffistä tulee mulle aina mieleen Status Quo:n Rocking all over the world.

Ok.

haa! kuvan 117 kassit kuuluvat heilimolle! ovathan ne jo tällä sivustolla debytoineet niin miksei uudestaan.

Ei muuten kuulu.

Näin tänää joutsenossa bussissa tytön, joka oli täysin Marskin look-a-like. Kysyn siis: onks Markolla pikkusiskoa? Jäi helvetisti vaivaamaa! T: Joutsenon mäntti

Marko vastaa: On miulla sisko, joka on juuri nyt Zenossa käymässäkin. Hyvinkin saattoi olla samaa lihaa ja verta.

Hei, laittakaa siihe sakara tour 06 dvd:lle pahaa verta musavideo. Ja tietenki Stam1nan Likainen Parketti ja Edessäni. Ja sit viel Rytmihäiriön hemmojen mieliks Pakko Tappaa Ihminen.

Kattellaan.

Singlelista näyttää noiden Sakara-sinkkujen osalta todella hyvältä: http://www.yle.fi/lista/listat/singlet.php

Juu, sinkut vähän lähtivät kylille pyörimään.

Ostin pitkästä aikaa musiikkia ulkomusiikillisista syistä: Jannen Tool -hupparin näkemin Sakara Tourin livesinkun sisäkannessa oli niin ihana, että itkin ja ostin. Ei muuta. Jatkakaa. Kiitos.

No mikä ettei!

Mors. Tossa Pahaa Verta kuunnellessa tuli mieleen, että noin vuosi sitten kiinnitin huomiota YleX:n metalliliitossa erääseen 80s suomithrash-yhtyeeseen. Tyypit selitti jotain, että studiossa oltiin ihmeissään äijien säröistä ja äänittäjät sanoi ettei noin voi tehdä ja säröstä AINAKIN puolet pois ja plaaplaaplaa… Asiaan: äijillä oli joku biisi mikä oli ihan täsmälleen saman kuulonen kuin Pahaa Verta säkeistö jossa hakataan D:tä tyhjänä ja heitellään väliin oktaavia korkeampaa D:tä ja siitä viereisiä säveliä. Rytmitys oli täsmälleen sama ja äänetkin kuulosti hyvin samoilta. Vituttaa kun en kuollaksenikaan muista bändin enkä kappaleen nimeä….

Jaa-a, vaikea sanoa. Kysy Riekin Matilta, josko olisi ollut miehen soittovuorolla tuon tyyppistä musiikkia tarjolla.

kertokaas hyvät kepittäjä Saikkonen ja Aalto, mitä merkitystä kitaroiden skaaloilla on?? siis esim, 24,75″ ja 25″ ja sitten “baritone” 27″ ?? ja onko nuilla vireen pitämisen kanssa mitään tekemistä?

Kaikkien alojen erikoisasiantuntija vastaa: Kyse on pitkälti makuasiasta, mutta on siinä ihan käytännöllisiäkin syitä. Mitä pitempi skaala, sitä paksumman kielen saa viritettyä soimaan vireisesti. 24,75 on Gibsonin yleisesti käyttämä skaala, ja 25,5 taas Fenderin. Tuomon ja Kuisman alavirekitarat ovat 25,5-tuumaisia ja se riittää 0.70 kielen kanssa toistamaan ala A-kielen kelvollisesti. Jotkut tykkäävät 27-tuumaisista baritoneista mutta ei me tykätä.

Minulle ei ole avautunut mysteeri nimeltään ihkupeikkojen aamutanssi. Vakoiletteko te minuu aamuisin? Ja onko se oikeesti teidän tuotoksia? Perkele on kaunis sana. Marko elä aina osta samanlaisia housuja kuin minulla, ne Bronxinkin maastopökät.. Jestas. Kiitän buddhaa teistä ja Markon karvoituksesta. Minulla on suunnitelmia sen varalle.

Jaaha. Siellä taitaa olla taas avohoitokausi menossa.

paskanmarjat ja Marjan paskat.

Juuh.

Onko Kuu Saa Valtansa Auringolta biisin puhtaissa kohdissa soitettu rectifierillä? Halusin vaan tietää että lähteekö siitä cleaneilla noin heleä saundi vai onko jotai pedaaleita mukana.

Ei muista. Varmaan Rectifier. Kitarana oli joka tapauksessa Tuomon hylly-Eclipse mikki puolitettuna. Siitä lähtee heleä soundi.

Hei äijät, kuulkaa! Mulla ois sellanen kysymys, että kun “teiltä” ilmestyy se Sakara tour 2006 DVD, niin onko siinä Seinäjoen Rytmikorjaamon keikalta matskua? Minä ja muutama muu luvataan ostaa se jos DVD:llä on siitä keikasta kuvaa(oltiin katsokaas ite siellä)… Ja varmasti ostetaan. “Me vannomme kautta kiven ja kannon. Jos sanamme syömme mörökölli meidät vieköön.” -pieni, mutta aikuinen nainen(ja hänen seuralaisensa)-

Kyllä kai siellä saattaa olla, luulisin niin.

ihmetyttää että miks ihmeessä teillä on näillä sivuilla tää kyselypalsta? perustelkaas vähän tätä hommaa..? ku tänne tulevista kysymyksistä varmaan 70% on täyttä paskaa ja sit toiseks, ette muutenkaa yleensä jaksa vastata mitään kovin järkevää. että näin

vielä tohon mun yhteen palautteeseen palaan.. että kehittäkää vaikka joku semmonen systeemi että ihmiset joutuu oikeesti näkemään vaivaa sen viestin eteen jos haluu jotain kerta kysyä, vaikka kysymykset sähköpostilla ja vastaukset näkyis sit täällä tai jotain. kiitos.

Kiitos palautteesta. Tämä palsta on täällä siksi kun me tykkäämme tästä puuhasta. Lukeminen on luonnollisesti täysin vapaaehtoista.

Joo-o. Näin viime yönä semmosta unta et alta pois. Marko oli siinä joku ihme taikuriheppu, tai pikemmikin jonkin sortin McGyver. Pelasti viattomia mielikuvitushahmoja fantasiamaailmoissa esim. hiton ison sammakkokuninkaan ja pahan merirosvokapteenin kynsistä. Uni loppu siihen, ku Marko teki täydellisen katoamistempun ja tajuttiin et millä konsteilla Marko oli kaikki temput tehny (ne olikin aika ovelia), ja sit jonku kännykkään tuli viesti et “Sori, en kerenny jäämää leikkimään pitemmäks aikaa, pitää lähtee keikoille ja juomaan bissee kavereiden kaa.” Siinä vaihees tajusin et ainaki oli unta koko homma, eihän Marko juo. Seuraavaks ajattelinkin et pitäsköhän mennä hoitoon tai kuunnella välillä jotai muuta ku Mokomaa…

Niinpä niin. Ehdottamasi toimenpiteet kuulostavat ihan hyviltä.

Loistavat huomenet, Mokomalle. Mieleeni pomppasi kysymys, että pelaako kukaan teistä blizzardin jompaakumpaa parasta peliä nimeltä “Diablo II Lord Of Destruction” tai “World of Warcraft”? Jos ette, kokeilkaa. Itse väitän, että diablo on se parempi versio ja jos pelaatte diabloa pitäkää huoli että kun luotte hahmoa netissä painatte ” Hardcore “.

Ei pelata. Mutta Kimble pitäis ostaa ensi kesäksi bussiin.

eiköhän olisi jo aika aloittaa keikkailu kevään kunniaksi

Sori vaan, mutta ei olisi. Palataan kesällä asiaan.

Mitenkä pitkä tästä sakara tour DVD:Stä tulee?

Siitä tulee hintansa väärti. Biisejä parikymmentä, pseudodokumentti ja mitä muuta nyt keksitäänkään.

Vähän oli ylpee olo kun oli bändin kanssa keikka ja soitettiin muutama teidän biisi coverina niin porukka tuli kehumaan että kuulostat ihan Marko Annalalta.

Heh, hauska kuulla.

Moi!Ovatpa Kuisma ja Tuomo kivan näköisiä poikia! Ja vielä hyviä soittamaan! Ja kaikki muutkin ovat kivoja!Tulkaa käymään!<3<3

Jes, monelta?