Mastodon tulee ruisrockiin, Mitäs Mokomalaiset tykkää Mastodonista ?

Varovaista diiggailua. Janne tykkää niiden rumpalista.

Marko mikä no ton sun komeen parran salaisuus.Mä oon aina halunnu kasvattaa tommosen samasllaisen parran ku sulla on.

Marko vastaa: Parranhoitovinkit on samat kuin Mao Tse Tungilla genitaalialueen hoitovinkit.

Marko pitääkö paikaansa.Mulla on koulussa luokanvalvojana semmoinen opettaja kuin Sami ja sami sanoi että se on ollut sun kanssa samalla luokalla ylä-astella.Onko tuo väite totta???

Marko vastaa: Pesosen Sami on kuulemma lehtori-ihmisiä, joten jos häntä tarkoitat, niin pitelee paikkansa. Sami on vanha metallipää. Toivottavasti ei opeta siulle äidinkieltä.

Kyllä se olisi teidän pitänyt viisuihin lähteä.

Ei ois.

mitäs tykkäätte viikatteen uudesta levystä?

Se on w*ttu PARSA!

Teettekö te hautajaiskeikkoja?

Kerran oli keikka Siwassa, mutta poliisit tulivat ja keskeyttivät.

Terve! Kuuntelin tässä jälleen kerran Tämän Maan Ruhtinaan Hovia ja herkistyin siinä määrin, että täytyi oikein tulla tänne avautumaan. Muistan, kun ensimmäistä kertaa läiskäisin kyseisen albumin soittimeen ja ihmettelin että mitähän sitä mahtaa olla luvassa. Kokemus oli suoraan verrattavissa siihen, kun ensimmäistä kertaa sain käsiini Panteran Cowboys From Hellin joskus ala-asteen alkupuolella. Kyseisen levyn myötä astuin peruuttamattomasti Hevin ihmeelliseen maailmaan. TMRH oli samanlainen tajunnanräjäyttäjä ja osoitti kertalaakista sen, että kyllä Suomessakin JUMANKEKKA osataan! Mainittakoon vielä, että TMRH on ehkä eniten IKÄNÄ kuuntelemani levy ja se ei ole mikään pieni saavutus. Lemin pesemättömät puliukot, (jotka tunnetaan myös Stam1na-nimisenä yhdistyksenä), ovat myöskin kiitollisuudenvelassa teille, sillä tutustuin tähän mainioon pumppuun teidän kotisivujenne kautta. Vaatikaa niiltä vaikka rahaa tästä hyvästä. Kiitoksia teille siitä, että olette tarjonneet meikäläiselle ja koko Suomen Mokoma-faneille todella hienoja hetkiä musiikkinne parissa. Toivon laulu- ja soitinyhteellenne menestystä myös jatkossa. ps. Jottei menisi aivan perseennuolemiseksi, todettakoon tähän loppuun että olette vänhintään yhtä haisevia puliukkoja kuin Stam1nan jätkät.

Kiitos. Ja puliukkoile vaan ihan keskenäs.

Te ootta parhaita!

Tavallaan.

“Mutta Kimble pitäis ostaa ensi kesäksi bussiin” Eipä kannata tuota tehdä. Ettekö ole kuulleet että Eläkeläisten Kristian heitti ko. pelin Saksan autobahnilla auton takaa pihalle, kun hävisi 5 kertaa peräkkäin. Vauhtia tietysti lähelle 200km/h.

Ok, hyvä säästövinkki. Pitää lähteä koluamaan pientareita, jos se vaikka sieltä vielä löytyis.

Kiitos, kiitos, kiitos, kiitos, kiitos… t. Silja & kump. Turust päin.

Ollos hyv.

Kuullaanko mahtollisesti seuraavalla levyllä Santun bassosta soolo(ja)? Entä oletteko vielä päättäneet, että olisiko seuraavasta levystä tulossa jotain sinkkulohkaisua?

Mistäs tuollaisia voisi tietää, kun biisitkään eivät ole vielä valmiina.

teillä musiikillisiä guilty pleasureita? No on tietysti eli mitä?

Kannattaa seurata Orkesteri-osion TOP-5 -listoja. Sinne saattaa välillä lipsahtaa jotain hieman arveluttavampaa.

Oletteko huomanneet että kevät on saapunut suomeen? Minä olen. Paitsi ehkä Marko sielä rollossa vielä värjöttelee pakkasessa (ehkä) Hankin tuon Isot luut paidan tosi hieno ja postituskin oli nopea. Säikähdin kyllä kun katsoin sitä logoa että oliko siinä jtn glitteriä mutta onneksi vain logon piirtovärkki kiilsi. Hyää kevättä Mokomalle te teette suomen parasta musiikkia!

Kevät on paras!

Minä vuonna mokoma on perustettu. ja montako jäsentä mokomassa on.?

Etkö löytänyt sivun ylälaidasta Orkesteri-linkkiä, vai yrititkö olla hauska?

Harmi ku Mokoma ei saanu sitä Emma palkintoo tuol Emma gaalas mut kyl se stam1na se kyl ansaistsi vaik mun mielest mokoman ois pitäny sen saaha. jos tähän väliin kysäisisin et mitäs mieltä mokoman poijaat on Death ja Folk Metallista ja mil kitara merkil ois kannatanu alottaa soittaan kitaraa ku itelt löytys Washburn KC-40V ja alhambra?

Death Metal on sydäntä lähellä, toisin kun Folk Metal. Ei sillä kitaramerkillä ole niin väliä, etenkään harrastuksen alkuvaiheessa.

Herrat, tein on ihan pakko tulla pelastamaan Ankkarock! Joos koko festarialue tulee kuhisemaan J-rokkareita ni saa mätkiä kyllä ihan olan takaa. Ja kaiken lisäks ne on pelottavia. Hevikansa päkkii ja J-rokkarit jonnee piiloo, kauas. Kiitos.

Jee jee.

Moro mokomat! Mitäs tuomo teki lahressa päin viimeviikolla? satuin bongaamaan junassa ja asemalla meinaan. koskas muuten ootte aikomuksissa uutta materiaalia louhia nauhalle?

Tuomo vastaa: Mitä nyt Lahdessa yleensä tehdään, vaihdetaan junaa.

no jos jätetään ne omenat sikseen ja kysyisin että mitäs pojat tykkää bänditä nimeltä Profane omen?

Hyvä orkesteri.

Elittekö te talven yli? Kuunteleeko teistä jotkut combat rockin industriesin bändejä? Ainakin 6A valtansa auringolta musavideossa siellä CRI:n liikkeessä kävi pari hippinaamaa

Janne vastaa: Combatin äijillä on loistava meininki, komppaan.

Marko vastaa: Combatista oon joskus aikoinani ostanu jonku Hatebreed -paidan, mutta kyllä kotimainen 2000 -luvun hardcore (kenen julkaisemana hyvänsä) on jäänyt aika vähälle kuuntelulle.

Ootteko kuulleet uutta Pain Confessoria? Aikas hyvää meininkiä!!

Hitto, tais FME:ssä olla jotain kiireisempää kun ei ehtinyt ottaa maistiaisia.

Levytätte missä, Imatralla kenties? On tää niin pirun hyvä peräkylä, että voisitte sit samalla heittää keikan, eikös? En muista olenko nukkunut liikaa vai oletteko käyneet imatralla millo viimeeks?

Kyllä tässä olisi taas tarkoitus Music Brossin kellarissa useampi viikko viettää. Kattellaan.

Marko ja muut mokomassa slayerista pitävät kertokaa mikä on mielestänne paras biisi Reign In Bloodilla. Varmasti kaikkien mielestä siellä on joku tai pari sellaista, jotka nousevat yli muiden.

Se on se 29-minuuttinen teos joka alkaa Angel Of Deathista ja päättyy Raining Bloodiin.

http://www.youtube.com/watch?v=XXldE41oTpI Olisko jakoo bändissä?

Vanha vitsi.

Teidän singlet on näemmä menestynyt, onneksi olkoon!

Näin teki. Kiitos kaunis.

Mites munavoi?

Eikun jätetään muillekkin jotain.