saapasjalkarockkiin??? :O :DDDD

Katsotaanpas tuolta sivun vasemmasta laidasta… Ei näytä olevan listalla.

Hellou! Olen kuunnellut teitä ahkerasti jo muutaman vuoden ja täytyy sanoa että olette aivan mahtava bändi! niin olis mulla kysymyksiä muutama, joista pari ekaa Markolle: oletko varattu? oletko ollut Vammalassa Vanhan kirjallisuuden päivillä? sillä olin näkevinäni siellä sinun näköisesi ihmisen.. sitten pari kysymystä Jannelle: oletko varattu?;)meinaatko mennä katsomaan Emperoria Tuskaan?

Marko vastaa: En ole ollut Vammalassa, mutta ehkä miun silmälasit ja parta oli.

Janne vastaa: Olen varattu kuin Savitaipaleen ylä-asteen vessa välitunnilla talvipakkasella. Luulisin näin. Turha se on festareille bändien takia lähteä. Monta kertaa olen lähtenyt ja lähes yhtä monta kertaa olen pettynyt. Itseeni.

Kysymys Markolle: Onko sinulla mahdollisesti siipikarja lähellä sydäntä? Tuli vain tässä mieleen kuunnellessa Perspektiiviä, Vihollisia ja Punaista Kukkoa… 😉

Marko vastaa: Pitäähän sitä joka kukolla olla kana mitä pöyhiä.

jos pojat soittelisitte tulkkia kesällä pitkästä aikaa, niin ois kool. ruississa mielellää jos toiveita otetaa vastaa

No kahellaan.

Morjens Tuomo! Kyselisin, että mikä tallamikki sulla on käytössa?

Tuomo vastaa: Seymour Duncanin SH-5 pääasiassa.

Hei, mua vähän pelottaa. Ku tost KL:stä on sillo syystalvel ku julkasette seuraavan levyn menny vast puoltoist vuotta, nii kerkeettekö tehä sellasen kunnon levyn, joka on mietitty tarkkaan?Ettei vaa tulis sellast massinhankkimislevyy.Mut jos ois mahollista, nii voisitte tehä siit viel paremman ku KL:stä

Kaikenlaista siekin murehdit. Totta helvetissä me yritetään tehdä paras Mokoma-levy ikinä!

Vaasan Anttilan sinänsä leppoisat levykaupan sedät oli änkeny Seittemän surman siunausliiton kolmen egen koriin… Miten levy-yhtiöbomot suhtautuu tällaiseen käytökseen?

Sakara vastaa: No mikä ettei.

Onko kukaan Mokomalaisista nähny elokuvaa nimeltä FUR? Siinä Robert Downey Jr. näyttää ihan Markolta, on vaan vielä karvasempi! Herran ulkonäkö ko. leffassa taitaa vaan olla elämääkin suurempi salaisuus, kun ei googlettamalla löydy minkäänlaista kuvaa näytille.

Kämmenesi oli karvaisempi.

MItäs mieltä Kuisma ja Tuomo ovat Markku Uula Aleksi Laihon Ja Roope Latvalan tilutuksista? jA pitävätkö kumpikaan Chidren of bodomista tai Sinergystä?

Tuomo vastaa: Laiho on oikea rocktähti, jossa yhdistyy hieno meininki ja vitun hyvä soitto. Latvala on tilutuksineen ollut eräs suurimpia esikuvia Stonen ykkösestä lähtien. Bodomista pidän kyllä, erityisesti livenä. Sinergyä en ole juurikaan kuullut.

Kuisma vastaa: Sama.

Ihanaa nähdä Rock to the river tuolla keikkalistassa, kiitos siitä! Ei ole varaa matkustella ympäri Suomea teitä tiiraamassa, mukavaa et tänne tulette käymään.

Siellä sitten!

missä maassa teidän paidat on valmistettu?

Sakara vastaa: Ilmeisesti Marokossa, sen tarkemmin emme osaa sanoa paitojen alkuperästä. Käytämme Fruit Of The Loomin tuotteita, mutta valitettavasti heidän verkkosivuillansa ei ole otettu kantaa sosiaaliseen tai ekologiseen vastuullisuuteen.

Meinaatteko te jäähä silloin Simerock viikonloppuna lauantaiksi Rovaniemelle ennenkuin lähette Sunnuntaina Ruissiin. Mietin oletteko te maisemissa. Silloin perjantain on muuten myös Kotiteollisuus ja Stampat samassa kaupungissa. Mitähän siitäki tulee. No sori! varmaan informoi tapaamisesta..

Paluulento on toivottavasti varattu lauantaille. NoSori-tv informoi lähinnä käteensä.

Miten ruotsinlaivalla tulisi mielestänne oikeaoppisesti käyttäytyä?

Jallu meni karaokebaariin kitaran ja vahvistimen kanssa Yngvie Malmsteeniksi pukeutuneena ja rupes shreddaamaan. Se oli ainakin hauskaa.

Mistä teidän biisi Tyyssija kertoo? On mahtava biisi ja ei tuo Valu edes ole niin huono albumi mitä sanotaan. Hyvät jatkot äijille.

Kiitos!

Millos tuosta dvd:en sisällöstä tulee inffoa? odotellaan kovasti.

Samoin!

Miten voi lähettää epäanonyymiä sähköpostia niin, että orkesteri saa asian korviinsa? Jos lähetän Sakaralle Mokomaan liittyvää s-postia, saako joku orkesterista asian tietoonsa?

Voit kokeilla. Riippuu vähän mitä asiaa sinulla on.

Voi teitä mokomia.

Jeh.

Onko tuo Sakara tour-dvd tulossa myyntiin mihin kaikkialle? Pystynkö hakemaan lähimmästä Anttilasta vai onko nettitilaushommiin ryhtyminen?

Pystyt.

Saanko tehdä kitarapeli Frets On Fireen teidän biiseistä kappaleen vai rikonko minä silloin jotain tekijänoikeuksia? Peli: http://fretsonfire.sourceforge.net/ http://fi.wikipedia.org/wiki/Frets_On_Fire

Jos kyseessä ei ole kaupallinen toiminta, riittää että teoksen tekijätiedot ilmoitetaan “sillä tavoin kun hyvä tapa vaatii” (tekijänoikeuslaki 1961/404 3 §).

Eihän mokoma ole harkinnu naissolistin mukaan ottamista?? Tuntuu nykyään olevan muotia…

Emme ole. Yritämme kuitenkin pysyä muodissa mukana, ja kikatella kun pikkutytöt.

Tehän lupasitte että Santtu tulee meille vessaan torstaina! Ei tullut vaikka ostin hiekkapaperia WC-paperiksi, petyin pahasti.

Olemme pahoillamme.

“Taidelukiolaiset ovat hauskempia kun muut ihmiset.” Kiitti Kuisma<3 Terveisin Gepardi

Ole hyvä.

Moro poijjaat! Kuis kulkuttelee?? Ostin vähä aikaa sit kitaran. Linkki on tos alhaalla:http://www.oulunsoitinjatarvike.fi/kauppa/products.php?p=9b6e16 Mitäs ootta mieltä tollasesta harpusta? -ÄiÄ-

Nevehööd.

Mistä työ oikei keksitte noita kiertueen nimiä?? Ja voiko Mokoman porukkaa mahdollisesti bongata Metallican keikalta? Tykkäättekö ees Metallicasta?

Tykätään tykätään. Keikille ei taida ehtiä.

laittaisitteko ihkupeikkojen aamutanssin sanat tänne, tai linkin tai jotain muuta mistä saisin ne, kun ei mistään niitä tunnu löytyvän. kiitos juu ehkäpä.

Voi kääk mikä kesäuusinta. Muistatko milloin aloitit tämän sketsin?

Meinasitteko kenties laittaa jossain vaiheessa maistiaisia uudesta levystä vaikkapa myspace -sivustollenne? 8)

Tuskin.

Mikä on parasta juuri nyt?

NHL.

Onks Veijoo näkynyt?

Kysy Prestigeltä.

Voitteko tehdä minusta laulun? T:Eerik

No mikä ettei. Tiedossa on nimimerkkisi “Eerik”, ja se että surffailet netissä. Eiköhän niistä jotain saa aikaiseksi.

Tehdäänkö näin päin: te kysytte, minä vastaan?

Miksi?

Oisitte edes tuskaan tullu :/ Mut ei sit.

Oltais tietenkin päästy soittamaan Tuskaan, mutta meitä ei pyydetty.

Iltaa herrat! Tämän maailman ruhtinaan hovi oli teiltä todella mahtava levy, mutta uudesta pidän valitettavan vähän. Oletteko palaamassa tulevilla levyillä vanhaan vai pysyttekö edelleen uudessa/rankemmassa tyylilajissa. Kertosäkeisiin toivoisin enemmän selkeyttä, mieleenpainuvuutta esim. “a la hyinen syli”. Mut loistobändihän työ ootte, tsemppiä jatkoon.

Mahdoton sanoa. Emme tee tilaustyönä mitään, vaan biiseistä tulee sellaisia kun tulee.

Kasvaa..! TakatakatakatakatakatakaTUKKA!!!! Kiitos että sain avautua.

Jess.

Pelottavaa oli katsella teidän takahuonetouhuja Nosori.tv:stä. Onko teillä useinkin tapana piereskellä ja puhua saksaa? Ja vieläpä naisten läsnäollessa?!

Piereskely kuuluu suosikkiharrastuksiimme. Saksaa puhumme ainoastaan NoSori-tv:n dubbaamissa videosketseissä.

Kai uudesta albyymistä on tulossa myös vinyyliprässi? Voisitte myös debytoida seiskatuumasillakin, jos uudesta sinkusta sellasen sais? Itselläni kun tuo CD:n kuuntelu on melko vähäistä ja siksi teidän EP:tkin on jäänyt vähemmälle kuuntelulle. Ja EP:istä vois myös julkaista kympit!

Tajuutsie miten paljon vinyylien julkaisu maksaa ja miten vähän niitä myydään? Emme mekään. Kattellaan.

topviis tositv sarjat?

Topykköseenkään ei löydy edustajaa, saati sitten topvitoseen.

onko kukaan haukkunut mocomaa koskaan

Nyt mentiin meille vieraalle alueelle. Suosittelemme tutustumaan radioamatööritoimintaan esimerkiksi Skanneri-lehden foorumilla, tai kipaista kirjastoon ja lukea Raimo Ylösen artikkeli “Puhelimesi todellinen arvo: Matkapuhelinmarkkinat” (Tekniikan Maailma 1/1994).

mitä olette aina halunneet kysyä minulta? -mirzu-

Kuinka usein vierailet mokoma.com -sivustolla? Vaihtoehdot: a) Päivittäin, b) Useita kertoja viikossa, c) Kerran viikossa, d) Kerran pari kuussa, e) Harvemmin.

No jo on maailmankirjat sekasin ku on sakaran hemmot päässy apu-lehteen (harmi vaan ku ei ollu mitään isompaa juttua). Kohta voi varmaan seiskan ym. lehtien palstoilta lukee mänttien siviilielämästä mehukkaita juoruja. Ei muuta ku keep ooon trässii!!

Kuvat ovat Apu-lehdessä siksi, että kyseinen kuvasarja on Vuoden kotimainen reportaasi -lehtikuvapalkinnon voittaja. “Sakaran hemmot” ovat mukana vain statisteina. Onnittelut Joonas Brandtille!

mikä oli ensimmäisen keikkanne settilista?

Ei voi muistaa. Ehkä yritimme soittaa Lappeenrannan Monarilla Valu-levyn alusta loppuun.

Onko luomisen tuskaa?

Ihan helvetisti. Yritämme helpottaa paineita kaikin keinoin ja kutsuimme Miitrin täksi illaksi treenikämpälle esituottamaan uutta materiaalia – eli vittuilemaan huonoista sävellyksistä ja paskoista sovituksista.

hei pojat. nyt on sitte kesäloma varattu teille.loma menee nummessa ja ruisrokissa. <3

Asiaa!

kaduttaako kun olette ruenneet vastailemaan täällä ja nyt pitää aina vastata eikä sitä voi lopettaa ikinä koska sit tulisi liikaa palautetta.. täältä saa kyllä vastauksen nopemmin kuin mistään.

Ei kaduta. Tämä on kivaa.

Sovitaanko jätkät näin että tuun joka ikiselle hesan keikalle mitä teillä nyt tästä eteheppäin tulee?!

Sovittu!

jos saan vaan kysäistä että miksette ole tulossa ouluun Qstockiin tänä kesänä??? ku olis mukava jos olisitte tullu:)

Lähdemme Qstock-viikonlopun sunnuntaina studioon. Ei siitä tulisi mitään jos olisi oululainen krapulakipu naamassa.

koska tuutte pojat kylään,lupaan tarjota omenan makuista novellea kylmänä

Janne tulee ensi torstaina.

miksi ufoissa on punainen valo?? V:Siksi ettei lyö päätä siihen

Totta.

saattekos pojat paljonkin provikkaa fanituotteista,paidoista,lippiksistä yms yms??no minä ainakin avustanut ostamalla kaiken moista saippuaa!!T:Pentti Hirvonen

Sakara vastaa: Meidän ja artistien väliset sopimukset on toki luottamuksellisia, mutta uskaltaisimme väittää että rojaltidiilimme ovat sekä levyjen että paitojen suhteen sieltä artistiystävällisimmästä päästä.

oonk mä tääl?

Tavallaan.

Meneekö Hyrkäs katsomaan Rushia ja eteenkin Neil Peartia livenä, kun näyttää noin kova fani olevan?

Janne vastaa: Kylla se menee, jos ei satu saunavuoro tai lammikoiden haravointia samalle illalle. Terveiset Tokiosta.

On se klk vitun mahtava levy. Teette mun elämästä helpommaan. Siitä kiitos. Kiitän ja erittäin hyvää jatkoa teille.

Kiitos kiitoksista.

pelaako mokomat nettipokeria? ja jos niin miksi?

Ei pelata. Marski pelaa kyllä kaikkia muita uhmapelejä mitä vastaa tulee, sillä Marski on nk. “pelimies”.