Onko Marko juutalainen (tähtitatuoinnit)?

Ei ole.

Moro! Minkä merkkisiä kieliä Kuisma ja Tuomo käyttää ja minkä paksuisia? Miksi juuri niitä? Kiitos!

Tuomo vastaa: Käytämme yleensä DR:n tai d’Addarion 10-52 (+70) -kieliä, koska niitä on yleensä parhaiten saatavilla parhaaseen hintaan liikkeissä, joissa asioimme.

Termos. Onkos tää Sakara Tour DVD nyt joku Nosturi Tour DVD, kun sieltä suurin osa. No joo se valituksista. Kyllähän varmaan parhaiten soitetut biisit ja parhaimmat fiilikset tähä settii valitaan, mutta silti aika moni biisi Nosturista.

Sakara vastaa: DVD:n ostajia on tässä maassa niin vähän ja kuvaaminen niin kallista, että kaikkien keikkojen taltioimiseen 10 kameralla ei ole varaa. Johonkin täytyi keskittyä. Oulun ja Seinäjoen keikat on kuvattu Helsinkiä kevyemmällä kalustolla.

koska tuota sakaratour dvd:tä voi ennakkotilata?

Nyt!

ai niin ! Koska se sakara tour dvd ilmestyy????? Tahtoo sen!!!!!

30.5.

Onko hevimies herrasmies? Ja mistä löytyy S- tai M-koon Mokoma-huppareita, kun en viitsisi telttailla jossain XXL:ssä?

Sakara vastaa: XXL-huppareita ei ole ollut vuoteen. S- ja M-kokoa saa hyvin varustetuista levykaupoista, kuten Sakara Shopista. Jos tuote on tilapäisesti loppu, niin sitten pitää valitettavasti vähän odotella.

Voi surku. Eikö Raumanmeren “parhaat bileet” juhannus sujuisi paremmin boikotissa uusien omistajapohjiensa myötä? Hyvällä bändillä on varaa valita kenen liiketoimintoja kannattaa… Ystävällisin terveisin: Anna

Voisit hiukan valaista, miksi uusien omistajien liiketoimia pitäisi boikotoida. Me olemme ilmeisesti missanneet jotakin.

Moi, ootte aika hyvännäkösii ja musakin omistaaa!Nähdäänx kesäl?

Eicöhän.

Onko SAATANA PERKELE-paitoja tulossa lisää myyntiin joskus? Olis hienoo omistaa sellanen…

Toiveesi on kuultu merkkariosastolla.

hei. olen kuunnellu teitä tässä muutaman vuoren ja ajattelin kysyä teiltä joitain juttuja. koko yhtye saa vastata. Eli kun olette tulossa tuonne kalajoen juhannukseen 22.6 niin tykkäättekö scheissea jos tulee kysymään nimmaria? olen nimittäin tulosa sinne kun kalajoella asustelen. olin teijän keikalla kuopio rockkockissa ja oli hieno keikka. kiitos siitä mussiikki elämyksestä. Tein teistä muuten ruotsin aineen kun piti omasta lemppari bändistä tehä se. tuli keksittyä siinäkin uusia ruotsin sanoja.

Tottakai voit tulla kysymään nimmaria.

Onko teidän keikkanne K-18?

Meidän keikkamme ovat yleensä sallittuja kaikenikäisille. Useimmiten kuitenkin esinnymme paikoissa, joihin pääsy edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Dvd lykkääntyi ? mistä kenkää puristaa?

Sakara vastaa: Kaikki on kunnossa. Aikataulu tiedettiin jo projektia aloittaessa kireäksi. Lisäsimme aikatauluun ilmaa viikon verran, jotta tavara ehtii varmasti kauppohin julkaisupäiväksi.

By the way, tuossa faktat haltuun sektorissa ei oo faktat kohillaan. Kohdassa 25. sanotaan, että Antti Tuisku olis voittanu idolssin, mutta ei se kyllä sitä oo voittanu. Ja kohdassa 31. sana raakudestaan on varmaan raakuudestaan. Eipä muuta. Muuten hyvät sivut.

No voi vitalis. Korjaillaan.

mikä biisi tos Mäntti DVDn alussa soi kun esitellään ketkä oli reissus mukana?

Biisi on nimeltään Uusi Aatami, uusi Eeva, ja se löytyy samaiselta dvd:ltä kokonaisuudessaan audioraidoista.

Vanha pappa nousi kävelykeppinsä kanssa bussiin ja käveli bussinkäytävällä etsien vapaata istumapaikkaa.Yhtä-äkkiä hän kaatui kävelykeppinsä kanssa.Penkkirivillä istunut pikku Kalle näki kaiken ja sanoi papalle:”Jos sinulla olisi ollut kumi kävelykepin päässä niin et olisi kaatunut”.Pappa katsoi pikku Kallea vähän aikaa ja totesi:”Jos sinun isälläsi olisi ollut kumi kepin päässä niin minulle olisi tässä vapaa istumapaikka”.

Jep.

Kuinka monta kokonaista uutta biisiä on valmiina?

Pudotuspeleihin pääsi kaikkiaan 16 kappaletta, tekstejä ei tosin vielä ole kaikkiin.

olen jotenki onnistunu välttymään tältä tiedolta, enkä sitä yrityksistäni huolimatta mistään löytäny.. eli; kuinka paljon punaista kukkoa aikoinaan painettiin?

Sakara vastaa: Painos taisi olla 2000.

miten paksu tuo mokoman hikinauha on,onkohan liian iso mun pippelin ympräri?

Todennäköisesti.

Hah, repesin tolle The King jutulle ku luin noita teiän keikkapäiväkirjoja. Se on kova jätkä laulamaa. Maaai fleeeeesh niiids juuuuuu aat midnaaait! Aah se on sitä parhautta. Heh.

Se levy on kuolematon. Uusi tuotanto ei valitettavasti pääse aivan samalle tasolle.

Onkos Kuisma vappaa vai varattu… Sallittua vaiko kiellettyä lihhaa? Tulettekos Sauna Open Airiin… siis ihan yleisön joukkoon? (En ole kuitenkaan niin pölöjä, ettenkö ossais keikkalistaa lukia =) )

Voipi olla, että kesän vapaat viikonloput vietetään joko treenikämpällä tai mökillä.

Vai että tulee pronssinen pokaali kokoelma-albumi.. no huhhuh! pakkotilaus!

Eipä!

No niin, sanokaa kaikki mehevimmät paljastukset tulevalta levyltä!Onko kansikuvissa paljasta pintaa?Mikä tyylisuuntaus levyllä yleisesti?Paljon maksaa?

Tällä hetkellä voimme kertoa sen verran, että levy tulee maksamaan suurin piirtein saman verran kuin muutkin levyt.

Miks sitä keskisormee pitää näytellä koko ajan?

No sikssikssiks.

miksei viime studiosessioista ole tehty kuvakimaraa (KLK, Viides vuodenaika)kuten kurimuksesta ja TMRH:sta?

KLK-sessioista ei tallentunut riittävästi hyviä kuvia. Viidettä vuodenaikaa äänittettiin vissiin yksi päivä, eipä siellä mitään kuvaamisen arvoista tainnut tapahtua.

Hyvää vappua koko bändille 😉 <3

Meni jo, kiitti.

Tulisitte Tuskaan helvetissä,olisi kerrankin jotain kuulemisen arvoista sieläkin.

Vastahan me siellä Helsingin Tuskassa viime vuonna olimme.

Voisitteko kertoa miksei kvanttikenttäteorioita ja gravitaatiota saada sovitettua yhteen? nimim. kiinnostais vain

Sanoppa muuta! Onhan se toki vaikea yhdistää näinkin erilaisista lähtökohdista ponnistavia teorioita, mutta niinhän sitä on puhuttu että onnistuessaan kyseinen ajatelma saattaisi jopa paljastaa kysymyksen, jonka vastaus on se mystinen “42”.

Markolle. Indica vai Sativa?

Marko vastaa: En ymmärtänyt kysymystä.

on jo pitkän aikaa niin perkeleesti mietityttäny tuo minä elän kappaleen tausta. mahdollisesti Mikael Agricolan viimeisistä sanoista? :——-DDDDDDDDDddddDDD

“Minä elän!” tunnetaan Aleksis Kiven viimeisenä lausahduksena. Asia oli Markolla mielessä, kun tekstiä värkkäsi.

Mitäs mieltä mokomalaiset on Jared Leton yhtyeestä 30 cents to Uranus?

Marko vastaa: Kukas se on ja miks miun pitäs olla kiinnostunut?

Tuomo vastaa: Nevöhööd.

Kuisma vastaa: Ainakin se on huumorimies, kun levyn nimi on “kolkytsenttinen perseeseesi”.

Janne vastaa: Tosi IhQ ja hottis, ja oha se warma.

Tosi hieno homma että julkaistaan 23.5 Sakara DVD!! Tällaista on jo odotettukin 😀 Kiitos siitä!

Eipä kestä.

Terve Mokomat! Markolta semmosta asiaa tiedustelisin, että kun teet juoksulenkkejä niin teetkö itsellesi jonkinlaisen ohjelman jota toteutat, vai menetkö lenkille, kun siltä tuntuu?

Marko vastaa: Miulla on löyhä ohjelma, joka myös sallii pienet muutokset. Kesällä ohjelmaa on helpompi noudattaa kun erilaiset sääolosuhteet ja rasitukset ei sotke suunnitelmia.

Mitä vittua, Tampere puuttuu kesän keikkalistalta!!! Syy?

Tamperetta yritettiin vääntää viimeiseen asti, mutta klubien ja bändin aikatauluja ei valitettavasti saatu sopimaan yhteen. Asia korjataan syssymmällä.

Terske. Tiedättekö mitä siihen tour DVD:hen tulee? Siis kui monta kipaletta kutakin esiintyjä esittää ja kuis kaua se kestää? Mahdollinen hinta? Kiitän mahdollisista viisaista vastauksista.

DVD on tavallisen cd:n hintainen. Sisältöä valotetaan aivan pian.

Kaipa mokoman pojat seuraa mm-lätkää? Sehän on parasta viihdettä kesän keikkoja odotellessa…

Kyllähän sitä on taas tullut katseltua. Masokistista hommaa.

Asuuko Tuomo tampereella?

Jep.

moroo. kehtaatteko kertoa mitkä säädot teillä oli 5150ssa suunnilleen kurimusta nauhottaessa. Kuulostaa nimittäin vtun hyvältä. klk:n soundit on kyllä munan(minun) verran paremmat mut kurimus rokkaa räkäisyydellään.

Tsekkaapa kuvakimarat-osio. Sieltä löytyy useampia kuvia Kurimuksen kitara-setupista SISOn säätöjä myöten. Kyseessä ei itse asiassa ole puhtaasti SISOn soundi, vaan sekaan sotkettiin ties millä vitkuttimilla paskaksi pistettyä Valvestatea.

Nyt saatte kauan teitä askarruttaneen vastauksen, kysymykseen kuinka usein vierailet mokoma.com -sivustolla? Vastaan b) eli Useita kertoja viikossa. T:-mirzu-

Kiitos vastauksesta, saatiin mokoma.com -käyttäjätutkimuskin tehdyksi.

Annalan Marko ja muut Mokomat! Kiitos ja kumarrus biisikolmikostanne Tästä On Hyvä Jatkaa – Säästä Sanasi – Lujaa Tekoa. Kun parhautta mitataan niin siinä sitten. Kiitos!

No kiitoskiitos!

Kaikkeen tottuu paitsi jääpuikkoon perseessä!

Ei ole kokemusta.

“27.4. Miksi?” Koska minä tiedän kaikesta kaiken.

Jassoo.

Kertokaahan jo mitä kaikkea sille Sakaratourin dvd:lle tulee?

Ihan kohta.

Ootko sä Janne nyt vasta äskettäin löytänyt Rushin vai ootko pidempäänkin digaillut?

Janne: Yritin diiggailla Rushia joskus lukioaikoina Zappan ja muun hörhöilyn ohella, mutta ei kolahtanut kuitenkaan ihan täysillä. Tovi sitten hankin muutaman keskeisen levyn (vrt.Orkesteri-osio) ja tajuntahan suorastaan räjähti. Kärsin ilmeisesti jonkun asteisesta paskahevin yliannostuksesta, joten tuollainen raikkaampi progressiivinen tuulahdus oli tervetullut.