>Kesän ensimmäinen festari on edessä, ja löydämmekin Vantaan takamailta mukavanoloisen yleisötapahtuman. Olimme tosin kuulleet torstaina, että Vantaalta ei pääsekään “kotiin” “nukkumaan”, vaan meillä on samana iltana vielä toinen pesti Provinssirokissa Stam1nan jouduttua perumaan omansa. Tästä johtuen Vantaan vierailusta tulee todellinen pikavisiitti. Olemme paikalla noin kello 16.00. Annamme haastattelun turkkilaiselle toimittajalle, joka samalla osoittautuu orkesterimme suureksi faniksi. Lavalle nousemme 17.15. Keikka on ohi 18.15. Auto on pakattu ja cateringista löytyneet herkulliset bratwurstit ovat mahassa hetkeä myöhemmin. Matka kohti Seinäjokea alkaa.

Keikasta jää mieleen se, että niska muistutti jokaisella liikahduksella edellisen illan nestehukassa ja maitohapoilla runnotusta keikasta. Lisäksi ilman tulppia soittaminen tulppien kanssa kalibroidulla monitoroinniIla sai tasapainoaistin aivan solmuun. Hyvä tietää tässä vaiheessa uraa… Nujerra ihminen toimi hienosti!