Tervehdys myös minun puolestani kaikille.

Jotain hyvästä tunnelmasta omalta osaltani kertonee se, että vaikka revin housunlahkeeni pöydänkulmaan ja hävitin arvokkaan kaulakoruni, niin siitä huolimatta en ole menettänyt hermojani. Istuskelin Rappulan talon rappusilla ja ompelin housuni kuntoon; aurinko lämmitti mukavasti ja Baddingin Paratiisi soi päässä. Normali arkiminäni olisi suhtautunut jo näihinkin vastoinkäymisiin kuin Haddock viinapullon hajoamiseen, mutta nyt olen viileä kuin viilipytty. Sen voin tosin kertoa jo nyt, että hermothan täällä varmasti jossain vaiheessa menee, mutta ilolla tervehdin tämänhetkistä olotilaa mielummin kuin murehdin tulevaa.

Janne on tosiaan tulilinjalla tänään, mutta tokihan koko orkesteri soittaa ja laulaa miehen tukena. Miitri juuri huikkasi mikkien olevan paikallaan, joten seuraavaksi aletaan kuulostelemaan miltä ne rummut ja rumpali oikein soundaavat. Hyge on ollut sellaisessa soittovireessä viime treeneissä, että luotto on lähes rajaton.

Itseäni ja urheilutoimittajia lainatakseni: Tästä on hyvä jatkaa!