Tervehdys maan asukkaat!

Eilen illalla saavuimme koko porukalla (pänti&Miitri) Petraxille, tarkoituksena pitää viime hetken tuotantopalaveri saunomisen ohella. Kuuntelimme treeninauhalta 14 biisiä ja totesimme, että studiota ei tarvitse perua. Asteikolla 4-10 materiaali vaikutti edelleen aivan hyvältä, kuten Stam1na olisi tilanteessa varmaankin todennut.

Tuhti aamupala huiviin ja rumpuja mikittämään & virittelemään. Huikein muutos aikaisempaan lienee se, että lähdemme kokeilemaan Starclassicin puuvirvelillä. KLK:llahan raikaisi kireä alumiinivirppa, joka toki on nytkin mukana ja pääsee varmaan ääneen jossain biiseissä. Ekana biisinä lähdemme tallentamaan keskitempo-slovaria, jota on kaavailtu levyn lopetukseksi. Mutta eipä mennä asioiden edelle, äänitellään ensin.

Niin, fiilishän on leppoisa, mutta aavistuksen jännittää, pakko myöntää.

Ps. Oksulle kiitokset kyydeistä, hyvät oli!