Petrax on paketissa. Miitri vielä ajaa rumpuraitoja kelanauhurin läpi. Saadaan joku nauhasaturaatiokompressointi samaan hintaan. Todennäköisesti se on joku mahtava audiohomma.

Käteen jäi 14 biisin jykevät kivijalat, joiden päälle kielisoittimien ja ihmisäänien hienovaraiset kuorrutukset on hyvä asetella. Marski jollotteli yhden biisin laulut, ja mäntistö toimitti stemmahuudot pariin biisiin. Lisäksi vingutimme Tuomon kanssa korvat verta vuotaen vähän kitarakiertoambiencea. 150 wattinen putkinuppi pitää tarvittaessa aikamoista mökkälää!

Lisäksi joimme varovaisen arvion mukaan 10 koria kaljaa. Aikaa oli melkoisesti tapettavaksi, kun taiteilija Hyrkälä oli äänityspinteessä, ja omien demokitaroiden soittaminen vei päivästä noin 15 minuuttia. Lopun aikaa voikin sitten potkia palloa ja korkkailla ideoita. Melkein kun olisi ollut kesälomalla!

Kiitos Rappulan pariskunnalle. Petrax on aivan mahtava paikka nauhoitella. Ensiluokkaisen tekniikan lisäksi kesäisen maaseudun rauhallinen mutta inspiroiva tunnelma tulvii ikkunoista sisään, ja Tiinan kokkailemat herkulliset kotiruoat ovat kyllä parasta. Ja jos taiteilijaparkaa käy ahdistamaan, voi poiketa pihan nurmikentällä purkamassa pahimmat turhautumiset jalkapalloon.

Seuraavaksi siirrytään huiliviikon jälkeen Imatralle ja feng shuista toiseen. Elo-syyskuun vietämme teollisuusalueella sijaitsevassa ikkunattomassa kellarissa, joten toivottavasti on oikein huonot kelit.

Pallaillaan!