Perjantaita, ihmiset. Miitri soitteli juuri ja kertoi siirtäneensä Petraxissa äänitetyt rumpuraidat omalle koneelleen. Jälki on kuulemma selvästi parempaa kuin viimeksi, ainakin teknisesti. Ei se muusta puhunut. Erikoisen näköinen pahvilaatikkomikki oli taltioinut basarin alataajuudet muhkeasti ja nauhakompressointi oli myös tehnyt hyvää koko setille. Paljoa en audiopuheesta ymmärtänyt, mutta äänen sävystä päätellen mies oli hyvin tyytyväinen.

Meillä on takana tervetullut huiliviikko intensiivisen pohjaäänityssession jälkeen. Tauko tuli tarpeeseen, sillä nyt on taas intoa ja virtaa täynnä kitaraäänityksiä varten. Miitri oli sitä mieltä demokitarat olivat soundillisesti jo niin hyvät, että suuria temppuiluja ei varmaankaan lopullisen soundin hakemisessa tarvita.

Huomenna käväistään matkalla studioon Mikkelin Jurassic Rockissa. Viime viikon jäljiltä olemme niin hyvässä soittoiskussa, että ajatus tuntuu vain mukavalta. Matkakin on lyhyt. Täytyy einomakustella, josko kokeilisimme setissä jotain kolmatta uutta biisiä Entistä ehomman ja Nujerra ihmisen paikalla tai lisäksi.