Paras leffa minkä ootte nähnyt tänävuonna?

Tähän mennessä paras on ollut Häpy Endkö? Eli kuinka Uuno Turhapuro sai niin kauniin ja rikkaan vaimon (Kokkonen 1977).

Tee työtä, joka on arvoitus.

Tuohon rimmaisi hienosti karvoitus, mutta antaa nyt olla.

millon tei laitatte näät kysytyt tänne ?

Ihan kohta.

Lattamoro ja prkl! Mullon kanuuna ja oon taas yhden illan viininnauttimisen jälkeen mielestäni kuin puliakka. Tässä on ny joku vitin ongelma. Joten manaan. Etoo ja oksettaa: Lapsenmurhaajat ja kehitysvammaisten myrkyttäjät, (tapahtuuko tätä kaikkea OIKEESTI?), tää betonihelvetti, (naapuri “luukuttaa” “huilumusiikkia”),alkoholiongelma, (vaikkei yhtään huvita, on pakko vetää nuppi turvoksiin kolmen kk.n välein),puhelimet, (miks niitäkin on kaks?) tekniikka, (joka ei kettuile, vaan turruttaa). TÄÄ VITIN VALITUS, mut lopetan ny, koska voisin kirjoittaa kolmetoistatuhatsivuisen luettelon. Olihan noitaki jo tossa. Pakkasin rinkan ja teltan ja häivyn viikoks mettään, suppaan, ja kuuntelen jotain ihan muuta. Puhelimet jätän pöydälle, (mitä silläkin tekee?). Saatte tekin rauhan musta.

Alkoholi-ongelmasta voidaan varovasti puhua vasta sitten kun on pakko vetää nuppi turvoksiin kolmen tunnin välein. Oireyhtymää kutsutaan myös ‘keikkareissuksi’.

Janne, mikä oli uusista biiseistä vaikein rummutella?

Janne vastaa: Yleensä ne missä oli vähiten raporttia.

No, avaudun. Pää melkein halkee. Isot pojat ajaa harrikoilla, pienemmät viritetyillä mopoilla ja nuoret kimmat skoottereilla. Kauhee melusaaste ja muu. Mäkin oon muuten ollut vegaani 17- vuotiaasta lähtien, olen ny 40 v. Kahvia joutuu juomaan, ett yleensä herää päiviin, en osaa sitä niin pahana pitää, kuhan reilun kaupan kaffetta on. Harvat Suomen hualtikset tuskin sitä tarjoo? Pidä M.A. pintas, tarkottaen ett, olet hyvä. Tänään usko horjuu, huamen se taas kerätään ja vahvemmaksi muuttuu.

Jes.

Persönlich! Santtu, sinäkin basistini! Miks “kaikki” basistit keräilevät Morgan Kaneja? Tai niin monet? Ooksää lukenu muuta kirjallisuutta ja jos, niin mitä ja miksi? Ja mitä mieltä olit/olet lukemastasi? AA/NA- kerhojen opukset olen minäkin käynyt läpi ja niistä huolimatta olen edelleen hengissä!! Kerro jotain, sillä salaperäisyytesi verhoa on jo raotettu, (heh). No hehheh. -seriously curious-

Santtu vastaa: Mie en ole koskaan elämässäni kerännyt tai edes lukenut yhtään Morgan Kanea. Enpä siis osaa vastata tuoho asiaan. Ooha mie lukenu kaikellaista ja siks et because I can.

onko mitään tietoa vielä miten levynne on menestyny ulkomailla ?

Ei muuten ole. Pitäisköhän kysyä joltain…

Onko Markolla kesäparta?

On. Se muuttaa taas talvehtimaan Afrikkaan.

Näenkö oikein vai onko Markon Kahvilakko loppunut? Studiopäiväkirjan kuvassa oleva muki näyttää epäilyttävästi kahvisisältöiseltä. Vai onko siinä appelsiinimehua? Kiinnostaa.

Marko vastaa: Sitrushedelmät korventaa vatsaa vielä pahemmin kuin kahvi. Mutta totta, studiossa uskaltauduin juomaan jo hieman kahvia, kotioloissa kuluu tummapaahtoista Nordquistin Rekoa, joka ei lyö hissiä aivan yhtä tuleen kuin joku vitin juhlamokka.

Lempibändit?

Marko vastaa: AC/DC

Janne vastaa: Black Sabbath ja noin tuhat muuta.

Santtu vastaa: Led Zeppelin

Kuisma vastaa: Obituary

Tsot tsot, Marko! Kunnet sää kypärää käytä fillaroidessas? Kun sitä upeeta pääomaas siä nupissas, (ylhäällä), kannat ja meille faneillekki niin auliisti jaat, nii sois sitä vähä suojelevankin!! Oma tiätty on asias, mut mua hirvittää. Onhan niitä tyylikkäitäkin päänsuojaimia…

Marko vastaa: Live fast, die young. Ai niin, mut ku se nuoruus meni jo, ni kait sitä voi alkaa sit peruuttelemaankin. On miulla pariki pyöräilykypärää, mut ku ne on nii paskoja, että ne pyörii päässä ku hullun mulkku mielettömän perseessä. Pitänee ostaa seuraavaks jääkiekkokypärä.

Päivää. Luin jostain että oleette “luvanneet” vielä tänä vuonna liittää seuraavan bändin Sakra Recordsin talliin onko tämä totta vai ei?

Sakara vastaa: Uusi projekti on käynnissä, ja kattellaan myöhemmin mitä siitä on kerrottavaa.

Minkälaisia biisejä Kuisma on tuonut uutta levyä varten? Jostain syystä kiinnostaisi vähän vinkkiä saada… Thrashia vai Mesihukkaa?

Heviähän ne. Aivan hyviä biisejä.

jumalaut,toi viimonen kuva tos etusivul on mun palleista,kuka sen o ottanu salaa…ihan yhtä karvane

Ei muuten ole. Kuvassa on wookie nimeltä Chewbacca.

onko masturbointi kertakäyttöhanskoilla vaarallista?? T:Britney Spears

Huoh.

Tuota noin, onks teillä tietoa siitä että onko Sakara tour 06 tulossa jatkoa? oletteko miettineet yhtään? vai ? uskon että teillä kummissii riittää hommia siinä uudessa levyssä. ehkäpä sen jälkeen? t.Jasu 12

Ei olla mietitty. Nyt on tosiaan vähän muuta kaikkea menossa.

Mikä on krapulan tarkoitus?

Sen tarkoitus on kertoa sinulle kehoasi vaivaavasta myrkytystilasta.

Kun monet englanninkieliset hevibändit luulevat tekevänsä itsestään “rankempia” käyttämällä ääkkösiä nimessään (tyyliin Motörhead, Mötley Crüe, Hüsker Dü), niin edustaisiko Mokomakin enemmän pahuutta ja saatanallisuutta jos nimenne olisi Mökömä?

Mitäs jos vaihtais samantien bändin nimeksi Pahuus ja Saatanallisuus?

Milloinkas Mokomat jatkavat keikkailua? :)>

Tänään.

Kysymystä Santulle: Millä keinoin päätät, että esitetäänkö sävellettyä riffiä käytettäväksi Mokoman vai Macheten biiseissä? Vai onko kenties Machete Mokoman ylijäämää tai toisin päin?

Santtu vastaa: Eiköhä se ole nii, että niitä ylijäämäbiisejä ei esitä mikään yhtye. Monasti se menee nii, että kumman pumpun reenit on seuraavana, ku olen kipaleen nikkaroinu, “pääsee” rallia uiluuttamaa. Tai ehä mie tiiä.

http://www.youtube.com/watch?v=z0WLFiWWY3s Otan osaa.

Eipä kestä.

miksei janne soita missää biisis samanlai tuplapedaalei, ku slayerin rumpali vetää ??

Hmm.. Aloitetaanpas sillä, että kerrot ensiksi minkälaisia tuplapedaaleja se Slayerin rumpali vetää.

ootteko kattonu Sakara Tour:in Vade Retro biisin lopussa, kun näyttää että Saikkonen olis saanu orgasmin 😀

Minkä?

Ootteko kuullu ikinä bändiä nimeltä Teccat? Se kuuluu legendaariseen Kangasalan blackmetal-sceneen ja on ikävä kyllä lopettanut toimintansa muutama vuosi sitten.

Ei ole tuttu, mutta kerro ihmeessä tarkemmin Kangasalan legendaarisesta blackmetal-skenestä.

Mitäs meinaatte keksiä sitten kun mokoma täyttää 10 vuotta?

Mennään roskavajan taakse polttamaan salaa tupakkia.

Onko joku tulevan levyn biiseistä sen niminen kuin ‘sahalaita’? Soundista jotain näin ainakin luin..?

Ehkä.

lisää hienoja kuvia foorumillle, oi jos oisin saanut olla mukana.. t.mirzu

Yritämme parhaamme ja katsotaan mihin se riittää.

Vaihtakaa paitafirmaa ja vähän sassiin, Fruitin paidat hajoo käsiin! nimim. 4 hajonnutta paitaa

Ei muuten pidä paikkaansa. Älä kohella, niin kyllä ne kestää. Nimim. “100 Fruitin paitaa arkikäytössä, eikä yhtään paskana”

mikäs teijän mielestä on teijän paras biisi ? Perustelut !

Kaikki biisit ovat omia rakkaita lapsia, ja siksi niitä ei voi (julkisesti) laittaa paremmuusjärjestykseen.

Mistä te ootte ostanu soitto kamanne ?

Yhest kaupast.

Hei! Pelaako teistä kukaan mitään pelei tai onko teillä kellään pelikonsolia? mulla on Xbox 😀 ja pelaan koko ajan melkei ja välil käyn rummuttelees ja mokoma soi taustal koko aja \,,/ eli teistä kukaan pelien ystävä? Terveisin: Cruentus

Hei tiäkkö me ollaa aikuisii eikä meil oo kato aikaa pelata koko aikaa paitsi tietty vähä.

Soittaisittekoha työ roktotehriveris Täyttä Ymmärrystä Vailla, jos mie oikee kiltisti pyytäsin?

Ans kattoo nyt, sano talkoomies.

Onko Mokomat jo tutustuneen Nilen uusimpaan, Ithyphalliciin?

Jaa mää vai?

Odotan innolla miltä tuo biisi projektinimeltään Celtic Carcass kuulostaa. Jos yhtään oikein ymmärsin, niin se sisältäisi Celtic Frost ja Carcass vaikutteita ja en voi kuvitella noita kahta yhteen pakettiin, vaikka Celtic Frostin Monotheistia aikaisempaa tuotantoa en juuri tunnekkaan.

Arvaa mitä, niin odotamme mekin.

Mitenkäs At The Gates uppoaa teikämanneihin?Aika köhinä päällä tventifoor seven!

At the Gates on aivan hyvä. Ja jos köhinäsi on kestänyt jo viikon putkeen, niin mene ihmeessä lääkäriin.

En ole todistanut kuin yhden kesän keikoista Simerockissa mutta encore oli näemmä sama ruississa näin kaverin puheista päätellen Encoret samat: Kasvot kohti itää, Pahaa verta ja Takatalvi. Ja issessään keikka oli sekoittanut kaksi uutta, ja muutamat biisit KLK:lta, TMRH:lta sekä Kurimukselta. Mutta voihan se toki olla että setti on eri teidän mielestä jos pari biisiä vaihtaa paikkaa. Vaikkapa Minä elän! ja Säästä Sanasi. Mutta niin kuin vähän laajempaa skaalaa voisi soittaa. vaikka Syvyys on vaiti ja Seittemisen sinettisen takana.

Jos olet nähnyt bändiltä yhden keikan, niin miksi sinua haittaa jos jollain toisella keikalla on ollut samoja biisejä setissä?

Santtu, siusta tulee mieleen ihan joku pieni ja lutunen koiranpentu. En sit tiiä miks. ps. Toi oli sit kohteliaisuus 😉

Oha se varma.

Onkohan Mersun avaimet kassaholvissa?

Oli ne.

Kuinka nopeata tahtia Janne paukuttaa tuossa Ärräpään alussa?

Aivan sairaan nopeesti.

Marko ja Hyge (ja miksi ei myös muutkin), kun kerta black metallin kuuntelijoita olette niin mitkä bändit kolahtavat eniten ja mitkä levyt? Ja terveiset sinne studioon koko porukalle, täällä odotellaan jo kuumeisesti tulevaa!

Tätä asiaa on käsitelty tällä palstalla aikaisemminkin.

Mistä on tullut tuo tapa, että Santtu laulaa (No, laulaa ja laulaa) keikalla Kiellän itseni -kappaleen “Jaksaa, jaksaa, jaksaa” -sanat? Elkee sitte tappako toisianne siellä studiosa vaikka kuinka paljon alkais vituttaa piisien nauhoittaminen.

Kyse oli vedonlyönnistä, jonka Santtu hävisi.

Kuisman top-5:ssa näytti lukevan semmonen ku Autokuume, niinpä utelen että minkälainen auto kuismalla tai muillaki mokoma pojilla on tällä hetkellä? T:erityisen aktiivinen mokoman kuuntelija pohjois-pohjanmaalta!

Kuisman auto on musta ja takavetoinen. Tuomolla on ruotsalainen farmari. Muut ajavat taksilla.