Jeejee. Natsi-Annala pääsi aamulla paikalle toteamaan kitarasoundin tilan “puhtain” korvin. Päädyimme Markon johdolla yhteiseen johtopäätökseen: soundi on monella tapaa helvetin hyvä, mutta kuitenkin turhan kesy, lisää paskaa täytyy saada housuun.

Eilisen sounditestipäivän aluksi testasimme middlekkäämpää yhdistelmää, jossa äänessä olivat Recton Vintage-kanava ja Stileton Crunch. Kyseinen coctail kuulosti perkeleellisen rankalta, mutta pidemmän päälle middle-honotus alkoi tympimään. Siksi palasimme normaaliin livesetuppiimme. Tänä aamuna päädyimme kuitenkin palauttamaan tuota rouheutta, mutta ilman kanavan vaihtoja: Stiletolle enemmän middleä ja isompi rooli kokonaissoundissa. Nyt soundi on rouhii äkäisesti, mutta ei kuitenkaan honota. Miksauksessa voidaan toki vielä hienosäätää balansseja.

Niin hyvä soundilla on vetää, että ensimmäinen kappale, Sahalaita, saatiin jo purkkiin. Seuraavaksi rakennamme bassosoundin, jotta pääsemme selville kokonaissoundin toimivuudesta.

Hyvä tunnelmat.