Tuomo ja Santtu pekuloi.Marko ja Santtu pekuloi.Pedaalit pekuloi.Tuomon kitarat pekuloi.Kuisman kitarat pekuloi.Saadaanhan niitä nuotteja pekuloinnin lomassa välillä narullekin…… kunnes kuvaan ilmestyy pelkät soittokengät. Soittaja itse on hävinnyt jonnekin. Arvatenkin pekuloimaan.Natsikuunteluvuorossa herrat Göring ja Speer.Äänentuotantokeskus.Santero rokkaa like never before.Näissä porukoissa 100% keskittyminen takaa 75% keskittymisen ja sitä kautta 50% suorituksen. Ja sehän riittää!Näitäkin testattiin. Ei tarttettu.Paleletsie Tuomo kun sie noin täriset? – Eiku mie louhin!Ilmeestä päätellen Miitri ajattelee, että tää on taas tällainen vittumainen päivä toimistolla.Pekkeli kävi mein kaa kaataas.Hyrde and. Kuunneltiin niitten treeninauha. Hellyyttävän keskinkertaista paskia!Kaikkakin se siinä.Tähtituottaja Joutsenniemi valvoo tilannetta kuin kesäisen metsäniityn yläpuolella, lämpimän ilmavirran nosteessa leijaileva haukka.Lavastettu kuva. Oikeasti meidän kitarat virittää Nightwishin kitarateknikko Ä. Toiviainen.Professori Saikkonen tutustuu putkivahvistimen saloihin.