Jaahas, kolmas viikko alkamassa. Vissiin. Mie kirjoittelin viime viikon lopulla pitkät analyysit vahvistimista, niiden kohinoista, soittamisesta ja vaik mistä. Marko kuitenkin kävi vähän koneella, eikä kirjoitusta näy enää missään. Turhauduin ja palasin näppäimistölle vasta nyt. Johannes, Johanna: Marskilta voi poistaa moderaattorin oikeudet.

Viime viikolla rapsuteltiin kielisoitinpohjia biisi per päivä -tahdilla. Toisaalta vauhti tuntuu hitaalta, toisaalta taas joka päivä on mukava poistua paikalta valmiiden pohjien kanssa.

Soittovauhti taas oli kaikkea muuta kuin lupsakka. Työnimi Häpäisyn sahaamiset olivat hurjinta online pokies mitä tässä yhtyeessä on koskaan joutunut toimittamaan.

Viikonloppuna käväistiin tuossa viereisellä kentällä keikalla, mikä oli aivan mukavaa. Reuhaaminen maistui yllättävän hyvin, vaikka aivot ovatkin studioasennossa. Keikka oli itseasiassa silkkaa juhlaa aina huviluvan loppumiseen asti kesken encoreiden. No, Janne kertoilee näistä lisää keikkapäiväkirjassa.

Enää kymmenen piisiä soittamatta. Kuisma alkaa kohta raapia Nujerra ihmisen pohjia, siitä se lähtee. Tästä tulee hyvä levy, luulisin näin.