Olemme laskeutuneet puolivälin alhoon. Helvetin pitkään on jo väännetty, mutta hädin tuskin puoliväliin olemme päässeet. Pohjasoittovaiheessa myös unohtuu sanat “meininki”, “fiilis” ja “musiikki”. Nyt pyritään pääasiassa parhaan päivän tekniseen suoritukseen ja kuunnellaan korva tarkkana sovituksien yksityiskohtia. Kuluttavaa ja uuvuttavaa puuhaa. Se kuitenkin helpottaa, että lopputulos on loistava. Siitä ei vain osaa riemuita kaiken puurtamisen keskellä. Kappaleiden “meininkiin” päästään taas aikanaan käsiksi, kun aletaan ideoimaan maustekitaroita ja laulattamaan Marsalkkaa.

Marko kirjoitti:

Ensio Mähönen aiheuttaa päänvaivaa. Mitään erityisen vaikeaa ei kappaleessa pitäisi olla, mutta silti jokin maksaa.

Parasta on se, että vaikeudet unohtuvat nopeasti. En mie enää muista, mikä siinä eilen oli niin vaikeata. Vissiin se, että Santun riffit ovat vähän erilaisia soittaa. Lopputulos on kuitenkin aivan hyvä.