Ensio Mähönen aiheuttaa päänvaivaa. Mitään erityisen vaikeaa ei kappaleessa pitäisi olla, mutta silti jokin maksaa. Groovausluvat jäi vissiin kyselemättä tai jotain. Miun korvaan kappale on kuulostanut koko ajan hyvältä, joten mitään ongelmaa ei todellakaan ole, mutta kielisoittajat tuntuvat vaan olevan kovin armottomia itselleen. Hyvä niin, sillä lopputuloksessa tämä kaikki vaiva varmasti palkitaan.

Tämä on ollut kyllä hieman rasittava viikko, sillä tyhjänpanttinahan mie täällä oon pyörinyt. Ainoana järkevänä antina taitaa olla Nujerra Ihmisen bassosovitukseen osallistuminen, muuten on mennyt pelkkään pekulointiin aika. Tänään oli toiveena laulaa, mutta kun ei siitä kerta tule mitään, niin päätin lähteä kotiin Tampereelle lataamaan akut ensi viikkoa varten. Miitri lupasi toimittaa laulamani kappaleet kotiin kuunneltavaksi, niin voi hieman miettiä taustalauluhommia jo valmiiksi.

Ankeaa viikkoa piristi huomattavasti eilinen visiitti kummityttöä tervehtimään. Katkaisi mukavasti studioarkea. Kiitos Sonja siitä.

Tämä hyppää nyt junaan. So long!