Miitri teki eilen sellaisen executive manager -henkisen tuottajapäätöksen, että Tuomolla on krapula jota hän kuvailee vihamieliseksi. Stam1nan treenikämpällä juotu magnum-kokoinen sihijuomapullo näyttäisi todellakin hieman miestä hieman närästävän. Operatiivinen kunto antaa vielä odottaa itseään, mutta kyllä se sieltä tulee.

Itselleni tuli taas ystävällismielinen krapula. Sellainen aavistuksen verran vainoharhainen olotila, jonka aikana esimerkiksi ostoskeskuksen väkipaljoudessa käveleminen olisi yhtä kidutusta. Pelkäisi kaikkia vastaantulijoita ja näkisi harhoja. Sen sijaan studion leppoisassa tunnelmassa, hyvien ystävien seurassa, sain tässä olotilassa taltioitua Entistä ehompi -kappaleeseen lyhyen kitaristiurani parhaita nuotteja.

Niin ja alaikäisille vielä tiedoksi, että krapula on sellainen ällöolo, joka tulee siitä kun on juonut kaksi isoa pulloa kokista yhdellä istumalla.