Oisko tulossa siis uutta dvd:tä lähivuosina? Täällä olisi ainakin yksi ostaja. 🙂

Ei pysty tietämään.

Millos olisi tulossa kuvagalleriaa tästä kesästä?

Jaa. Muistikohan kukaan ottaa kuvia.. Pitääpä selvittää.

Tämmönen erittäin olennainen kysymys tosta tulevasta lätystä: Onko siinä enemmän, vähemmän vai yhtä paljo matalaa mättöä ku KLK:ssa? Ite ku tykkään semmosesta älyttömän paljo, ja käytän just sen takia 7-kielistä. Ja mites progeilun laita? Löytyykö esim. tahtilajinvaihdoksia vai onko lätty kokonaan perus 4/4 thrashia?

Siinä on 3,2% enemmän ylämiddleä snaren alamikissä, +1dB tilamikkien low-pass -filterissä ja Toiviaisen Antin hienovirittämät kitarat.

Kun kerran Nightwishillakin on Nightmail niin eikös tämän palstan nimi voisi olla Mokomail? Saisi touhuun vähän järkeä. 😉

Äh. Me ollaan jo pöllitty riffit Kilveltä ja laulusaundi Kolmannelta Naiselta niin antaa olla.

Onko kukaan kertonut teille että tekee musiikkiesitelmän mokoma bändistä?

Joo on.

Onko työnimi häpäisy markon säveltämä biisi?

Å.

No mie keksin mikä se teiän levyn nimi tulee olemaan TBA= The Black Album! Päälle heitätte metallicamaisen kahen vuoden ryyppyreissun keikkailun ohessa.

Toistaiseksi baras arvaus.

No onhan teidän nyt Nilestä tykättävä.

Ok.

Oletteko aina viikonloppuisin kännissä?

Päin vastoin!

Terve. Koskas sen teirän uuren levyn ny oikeen olis tarkootus tulla

Sitten kun se on valmis.

Onko teiltä tulossa uusia Fani huppareita? joskus tässä kun olisi hinku ostaa teidä huppari ja tuleeko teiltä tai onko tulossa seinälippu? se olisi liian kova sana 🙂 ja hieno mun seinällä. Janne sano Satyricon:in paras kappale tähä mennessän miun mielestä on K.I.N.G. Marko juoksetko ihan huvikseen vai jotain karkuun vai ihan harrastelet niiku lenkkeilyä ja tällein? ite harrastan pikajuoksua 100m ja 60m 100m aika on 13sek otetaanko viivat? 😀

Oot nopee. Luulis että uusia merkkareita tulee sit jos tuo kuudes levy saadaan valmiiksi.

Nään painajaisii Santun hello kitty bassohihnast… Ei taida olla ihan normaali?

Et.

Ootte parhaita, ja kiitos siitä!!! Jatkakaa samaan malliin!

Tattis!

Lueskelin tossa et ens vuoden puolella lähtee club keikka kiertue käyntiin.. Onko club teatria oulu mahdollisesti yksi näistä kiertuee n kohteista?

Millon Mokoma on tulossa keikalle Jyväskylän Lutakkoon?

Tulevista keikoista ilmoitetaan sitten kun aika on kypsä.

Tulemmeko me harmaat maassa kulkijat vielä tutemaan yhden Sakaran jumalkolimikon(nelikon?) räisekttä täällä oulussakin piakkoin?Elikä perkele millon Sakara Tour 07?!?!

Kassellaan.

http://www.mokoma.com/images/live_030424factory02.jpg Marski, olet pelottavan näköinen.

Totta!

Kysymystä lykkää! Jos nyt kävis niin että tuo teidän Marko tai vaikka Kuisma kuolisi vaikka autokolarissa tai jossain vastaavassa niin miten on? Onko jäsen korvattavissa vai onko se naulat arkkuun koko bändille? Itse olen jälkimmäisen kannalla tai sitten kaatunut jäsen korvataan mutta jäsen tulee olemaan läsnä aina vaikkei henkisesti! Mietteet?

Vaikea sanoa. Pitää vissiin kokeilla.

Mitäpä teille kuuluu? Mie näin vissiin toissapäivänäköhän markoo kulmilla :O Tais käydä ärrällä ehkä. Tai jotai. Riveris oli kivaa, mitä nyt järkkärit oli tyhmejä ja huvilupakin oli ihan tyhmä. Oli muuten allekirjoittaneen eka mokomakeikka, ens kesänä sit lisää. Moikka.

Moikka.

Morjens äijät! Studiopäiväkirjan seuraaminen saa aikaan valtaisat odotuslataukset: tuleeko tavarasta niin tiukkaa kuin annetaan ymmärtää? Onko se äijempää and?

Vai että tiukkaa tavaraa ja äijämeininkiä? Ei kiitos, kuulostaa kaikessa pikkutuhmuudessaan liikaa Big Brotherin konseptilta. Meidän mielestämme biisit ovat parasta Mokomaa koskaan.

marko, meinatteeko sitten tulla oulus käväseen keikal ku ootte saanu uuden materiaalin ulos??? kuisma ja tuomo, mitäs mieltä ootte Washburnin sähkökitarast vai onko yhtään tuttu merkki? ku ite just soittelen semmost.. kuulostaa hyvältä taas kuunnella teidän musiikkii ku 4kuukauteen en oo kuunnellu teidän musiikkii.. terveisii sinne teille mokoman “mänteille” ja hyvät jatkot:)

Jee. Kattellaan keikkoja myöhemmin. Washburnit ei oo tuttuja.

Terve. Kyllä on Murenasta tulossa suomimetallin kärkikastia. Metonin jakso tykittää, vai mitä?

Voi olla. Pitää odotella että bändin musiikki kävelee joskus jossain vastaan, niin voisi muodostaa ihan oman mielipiteen asiasta.

Käyttekö usein lidlissä?

Missä?

Miltäs tuntuu kun syvyys on vaiti pauhaa rautaryhmän tunnarina?

Tätä täyttymyksen tunnetta on vaikea pukea sanalliseen muotoon. Kiva että biisi kelpasi rautaryhmäläisille.