Kuisma yrittää.Kitaran vaihto ja uusi yritys. Miitriä kiinnostaa ihan v*tusti.Tuomon vuoro yrittää…… ja Kuisma ja Santtu pekuloivat reservissä.ATK-henkinen työlista. Punainen on paha, vihreä hyvä.Välillä Imatralla satoi. Kuvassa Brossin toimiston kokolattiamatto.Santtu ottaa ruuanperräiset.Biislista.. Oho, tää olikin edellisen levyn. Tempomerkinnöistä huomasin.Miitrillä rupeaa menemään hermo. Tuomon shreddaus saa korttitalon romahtamaan.No ei muuta kun uusi äänittäjä kehiin. Tervetuloa hommiin, KK!Tuomo kuuntelee kierrätyskeskuksen hienoja nyansseja. Huomatkaa miehen Harry Callahan -henkinen "mitä v*ttua?" -ilme. Tällaisella pinkalla saatiin tarkkaamossa hieno feedback. Tuota ei siis mikitetty, vaan signaali otettiin talteen eri setupilla.Kuisma tulkitsee ja Marko natsittaa.Kaiken sähläämisen ohessa nauhalle saatiin myös laadukasta makkaraa.Eikä ihme, sillä tällä kertaa Suomen parhaat voimat on valjastettu taiteen palvelukseen.Vääntömomentti testataan Brossin dynometrissä, ja enkat tuli.Taiteilija silmin nähden tyytyväisenä. Lupailee hyvää lopputuloksen kannalta. Tattista vaan, Jouni!