Ohan kans varma ettå teän uutukaisen saa mokoma shopin kautta just sinä päivänä ku se ilmestyy?? Ku ei luotto riitä tähän rovaniemen levytarjontaan, niin pitää tilata..

Varma on.

Hieno homma toi mtv3 stage keikka! Soittakaa sitten mahdollisimman monta biisiä tulevalta levyltä niin kuulee vähän maistiaisia.

Yritetämme rämpiä läpi ainakin pari tuutta rallia.

Hail! Näkeekö tuota Stage:n keikkaa muualta kuin Plus-tv:n kautta?

Kysy Maikkarilta.

Näin tässä muuten yhden aika erikoisen Hynysen videon raumanmeren juhannuksesta yle extralla. Oletteko tietoisia videosta? On kyllä aika paljastava, ainakin Kuisman kohdalta mut no joo. Sai ainakin kunnon naurut. Oikea meininki!

Syksy kuivaa minkä kesä kastelee.

Taitaa osa teistä hemmoista olla Mike Patton tai Faith no More-diggailijoita, niin tsekatkaapas tämmöinen pätkä http://www.youtube.com/watch?v=w4EMIa83xzU&mode=related&search=

Vois ottaa noista linkeistä valmiiksi ton &mode=related&search= pois. Niin ja FNM on paras ja kenraali Patton on ylilahjakas nero.

Pakko tulla tänne vinkumaan ku ei muuten osaa. Miksi tuo Massikan kysymyslaari on niin pirun hankala. Minlla ei ainakaan suostunu lähettämään “www-pohjaisesta osoitteesta” kommenttia(?).

Oisko kyseessä nk. user error. Siellä on siis linkki, joka avaa sähköpostiohjelmasi ja laittaa valmiiksi meiliosoitteen questions@the-machete.com. Koita pärjätä.

Sori pilata ilo mutta tiedän mitä TBA tarkoittaa! hohoho! sehä on tietenski yleinen termi TBA = To Be Announced. Onko levy siis tulos jo tänä vuotena vaiko!!!?!?

Kattellaan.

No niin, miltäs tuntuu päästä soittelemaan telkkariin?Onko jännäkakkaa pöksyissä?

Ei. Ainakaan vielä.

Kattelin täs yks päivä Sakara Tour:ia ja se jäi ihmetyttää, että kuka se äijä on jonka kans janne naurahtelee välillä ? ? \,,>_<\,,/

Vaikea sanoa, oisko Pavosen Heska.

Onko Stage keikalle ikäraja ?

Kysy Maikkarilta.

Eikös teitä ees hiukan pelota päästää Stam1naa saksanmaalle riehumaan?

Mikäs siinä pitäis pelottaa?

Ärghhhh! Teil on keikka tulos, eikä oo mitään mahiksii pääst paikan pääl! Ystävä nimeltä Helvetillinen Rahapula tuli juuri kylään ja estää osallistumisen mihinkään puhelinkilpailuun lippujen voittamiseks. Voi viddu!

Otamme osaa.

Millos uus levy pukkaa kauppoihin?

Mahdollisimman pian.

Mitä ihmeen Pieni Pyyntö kappaletta tuolla FC-Mokoman voorumilla näytellään biisilistassa? Ei ilmestyne koskaan?

Tuo on Ärräpään työnimi.

Muutin just ulkomaille, ja soitin parille tyypille Avoin hauta-biisiä, ja ne meinas oksentaa. Ja toinen tytöistä sano et “you have to get rid of that music, it’s not doing you any good”. Jäi paha mieli koko illaks 🙁 Mitä tehdä, Erkki-Pekka?

Ikävää, että musiikkimakunne eivät kohdanneet. Jos haluat saada itseäsi miellyttäviä vastauksia, opettele ihmistuntemusta sen verran, että osaat kysyä oikeilta ihmisiltä oikeat kysymykset.

Nonni, nyt kerrotte sen Sakaran neljännen kiinnityksen. Jetzt!

Ok.

morjesta! teiltä on tätä varmaan kysytty montakin kertaa, mut mikä keikka on ollut teidän kohokohtanne musiikin parissa? et jos puhutaan teidän esittämistä keikoista. arvostan teidän asennetta faneja kohtaan! että jaksatte livenä sekä täällä vastailla ja jutella ihmisille! olette cool, vaikka vanhoja olettekin. tulkaaha lpr-imatra akselille keikailee uuden levyn promokiertueen yhteydes!

Niitä on niin monta ettei voi sanoa yhtä kohokohtaa. Lue vanhoja keikkapäiväkirjoja, jos aihe kiinnostaa enempi.

Hyvää ötyä! Olkaa hillo!

Jes!

No moroo!! Vieläkö veivaatte ADAD-vireellä uudella levyllä? Vai onko luvassa jotakin erikoista? -kysyvä kysyy kysymyksiä-

Kaikki biisit on enempi vähempi tuossa vireessä.

Mikä äänikirja? t.Rapa-tissi

No kö joku haluis että Tuomo lukis sille iltasadun… Äh, antaa olla.

Musiikkitv:n toimittajapari Ile-Marja väitti Massikassa vaikuttavan mm. Mokoman Santun ja Kuisman. Aina Tuomo-parkaa arvostetaan ali…

Ja toimittajia yli. Ei vaan, sellaista se on kun menee faktat solmuun.

Teettehän TertiääriButyyliAlkoholista vinyyliversionkin? Lupasin itselleni etten osta enää CD-levyjä, joten vaihtoehtonne ovat vähissä.

Kassellaan.

Mie tahdon kiittää teitä KLK:n päätösveisusta. Ilman sitä olisi saattanut tämän hermoraunion eilinen yo-kuuntelu karahtaa vähän metsään. Kiitos.

Hyvä näin.

Onko Sage tehny levylle paljonki sävellystyötä? Kysäsen vaan ku tykkään niin kovin KLK:n Ärräpäästä ja Massikan sävellyksistä (Untrue on v-u paras!).

Sage on tehnyt pari v*tun hyvää biisiä myös tulevalle Mokoma-levylle. Untrue on v*ttu PARSA!

Uuden levyn äänityksissä otetuista kuvista vois laittaa tänne semmosen kuvakimaran? Ja KLK:nki, vaikka se tosin ois vähän myöhässä.

Kaikki TBA:n studiokuvat hullunhauskoine kuvateksteineen löytyy studiopäiväkirjasta, joka taas löytyy osoitteesta www.fcmokoma.com/foorumi. KLK:n tarinat and.