Hello!

Ollaan kaks päivää Miitrin kanssa työstetty viimeisiä lauluja ja huomenna olis edessä miunkin savotan viimeiset vaiheet. Alkaa jo tuntua kappaleet niin puulta, etten usko kuuntelevani valmista tuotosta juurikaan enää tämän jälkeen. Mutta tällainenhan se tunnelma aina kuuluu tässä vaiheessa ollakin. Huomenna jo illalla sormi hamuaa iPodin nappuloita ja atoledo hevit raikaa.

Mukavaa iltaviihdettä on ollut tällä viikolla. Sinkkosen Jarin kanssa käytiin Lappeenrannan Kisapuistossa aistimassa jääkiekkohumua, kun SaiPa selätti HIFK:n 4-3 jatkoaikavoitolla. Voi pojat sitä tunnelmaa! Tänään taas oli hieman yläkultturellimpi hetki, kun käytiin taas Jarin kanssa katsomassa Lappeenrannan teatterissa Rauhan ruhtinas -näytelmä, jonka musiikkiannista vastasivat meidän poppoon lisäksi myös Stam1na ja Kotiteollisuus. Näytelmän musiikki oli mielestäni päälleliimattua ja tarpeetonta, sillä itse näytelmä oli todella vaikuttava jo sellaisenaan, eikä olisi tarvinnut musiikkia lainkaan. Silti, otettuhan tällaisesta kuitenkin on.

Huomiseksi jäi vain kaksi laulua rallateltavaksi, mutta kertoilenpa vielä tunnelmat niistä huomenissa.