Komia video…aika ÄIJÄÄ!!! Vitti tuo biisi toimii aivan loistavasti… Ei jaksa oottaa enää levyä!!! Kuuskasissa sitte kova setti…

Tuli ehkä jollain tavalla seitsemän veljestä mieleen tuosta uudesta musiikkivideosta. Hieno pätkä.

Rrtonki! Viideo oli oikein hieno. ‘Paluu juurille’-meiningillä mentiin tietenkään unohtamatta Spedeä. Video tuki biisiä mielestäni hyvin. Näillä eväillä marraskuuta mennään, pääruoka odottelee siellä kuun perällä. Aperatiivina nautin tulevasta Jyväskylän vedosta. Kiitän.

Oijoi! Suota, kuokkia ja jusseja. Tälläistäkö ideetä oli tehdessä viedeota? Kyllä kohottaa suomalaisuuden tuntua.

Oli muuten aika pirskatin hieno video pojilla!

Kiitämme Vasaran puolesta.

Uskotteko mayojen (miten ne kiriotetaan) ennustukseen maailmanlopusta vuonna 2012?

Mieti jotain muuta, jooko.

Terve Mokoman pojat otteko julkassu tabeja Kuu saa valtansa auringolta?? (Yks Lepikappaleistani) jos ootten niin saisko tietää missä ne on?? Thanks!!

Täällä.

Sitä on taidettu kuunnella vähän bläkkistä levyä säveltäessä. Ja katsottu bläkkisvideoita sen jälkeen.

Jep. Erityisesti tuossa kuuden jälkeen, mutta ehdottomasti kahdeksan jälkeen.

Kertsi pöllitty Tiktakin Rannattomasta, soolo Rammsteinin Amerikasta ja videokin oli vähän hölömö, mutta silti ootan levyä todella innolla!

Satuit sitten mainitsemaan kaksi biisin säveltäjälle tuntematonta kappaletta. Ja videohan on yhtä holmö kun kuvattavatkin.

Kattelin youtubessa videoita teijän tän vuoden ruisrockin keikast ja tuli niin kauhee ikävä et iha itketti… Tuutteha sit taas joskus tänne turkuunki päi?

Tullaan tullaan.

Löysin selviä viittauksia siihen että Janne on jossainvaiheessa saanut jälkikasvua.http://www.youtube.com/watch?v=XXldE41oTpI Lisäksi tilasin juuri Limited Editionin tuosta levystä sekä paidan. Olenko siis nyt hyvä ihminen vai nurjerrettu sellainen? Onko tämä sitä kuuluisaa globalisaatiota?

Kiitos kannatuksesta.

Aivan upeita paitoja! Kiitos kädellenne herrat!

Rumia nuo uudet paidat

Kiitos palautteesta.

Sakaralla osaatte hoitaa homman. Asiakkaita ei kiusata ylimääräisillä kopiosuojauksilla, vaan tuote puhuu puolestaan ylivertaisuudellaan. Pakkohan noin sydämellä tehty projekti on taas hankkia! Aiheutatte ilon tunteita räymyämisellänne.

Näisso!

Miksi nujerra ihmisen basarit on miksattu niin isolle, että kappaleen alussa siitä tulee hirvittävää jumputusta, joka peittää huutolaulun kokonaan alleen. Ilman levyn sisälehteä on mahdotonta saada sanoista selvää. Ja senkin saa käsiinsä vasta 28. päivä… Mutta koska kyseessä on maailman paras bändi, annan anteeksi. Levyä odotellessa…

Jaa-a. Vaikea sanoa mitään, kun ei tiedä mistä lähteestä ja millä laitteilla biisiä olet kuunnellut.

Vitti lukeeko noissa uusissa paidoissa oikeasti ruotsiksi? Hullun tempun teitte. Mulle ilman “ja ska vi börjare” kieltä, vitti!

Ihan makeita paitoja juu, mutta miksi VITUSSA hihassa lukee ruotsiksi?? Mä haluan selityksen saatana.

Miksi laitoitte uusiin paitoihin Ammu, hautaa ja vaikene myös ruotsiksi? Olisi ollut hyvä ilmankin.

Uskokaa tai älkää, tällekin aivotukselle on olemassa erinomaisen hyvä perustelu.

Vaikuttaako digisinkun lataus viralliseen sinkkulistaan vai vieläkö ko. lista elää vain fyysisten tuotteiden aikakautta?

Vaikuttaa.

Miksi irc-galleriaanki pitäny musavideo laittaa? Uskottavuus horjuu… en ymmärrä, en.

Sakara vastaa: Video on markkinointiväline, jota saa näyttää käytännössä mikä media tahansa. Miksei myös IRC-Galleria, jonka Mokoma-yhteisöön kuuluu yli 7000 ihmistä.

Ostinpa sinkkunne musiikkilataamosta. Ei hullumpi tekele, ei lainkaan, mutta olipa näköjään kuitenkin drm-suojattu, tai ainakin moista väittivät. :/

Kappas, perunpa äskeisen. Eipäs se ollutkaan suojattu, vaikka tuo perhanan kauppa moista muka väittikin 🙂

Ei ne oo.

iha prkl hyvä toi teijän uus sinkku!! ei voi ku nostaa hattua pojille. odotus palkittiin, vieläku sais ton kokolevyn 😛 sinkun perusteella ainaki ootte saanu kehitettyä taas teidän musaa eteenpäin, ettekä oo jääny junnaamaan paikallee. biisi kuulosti samalla tutun mokomamaiselta ja samalla tosi tuoreelta ja uudenlaiselta. let the metal flow \,,/

Huhhuh pojjaat. Nujerra Ihminen on ihan uskomaton biisi. Mokomalta ei jostain syystä tulee ikinä edes keskitason biisejä, ja se on jo melkein pelottavaa. Olette löytäneet omat uomanne. Uutta levyä odotellaan kun heikkopäiset. Älkää ikinä lopettako näiden loistavien lättyjen tekemistä, suomalainen metalliskene tarvitsee Mokoman. Aamen!

Ensimmäistä kertaa tuli radiosta napattua Nujerra ihminen ja aika kovaa vääntöö tuntu olevan. Jotain epämäräästä pörinää lähinnä kuulin, mutta terävät laulut nosti omaan arvoonsa biisin. Saa nähdä onko teistä taas yllättämään….

Tuo nujerra ihminen uppoaa kuin Åke Niklakseen… Aivan kuningas raita… P.S Tuomo ja Kuisma varsinkin käykää tsekkaa kitarointia varhaisilta ajoilta 🙂 http://www.youtube.com/watch?v=nojrb4sBH20&eurl=http://www.klippikino.fi/

Huh! Kun uudelta levyltä lupailtiin black metal vaikutteita en meinannunt uskoa, mutta nyt uskon! Loistava toi “Nujerra ihminen” ROK!

Olipa taas erilaista kun mitä osasin odottaa toi Nujerra Ihminen… mutta taas ihan parhautta tämäkin teos. Seitans kovaa piiskausta.

Tattis!

Mikä on juju uuden levyn normiversiossa ja kukkoleimalla aidoksitodettavassa superkeräilyeditiossa? Miksi siis hankkia pappamalli, jos saa samaan hintaan kermavaahdotetun über-version? Vai onko limited-editio oikeasti kovinkin rajallinen? Tällöin herää kaamea kysymys siitä, saanko lainkaan mehutiivistekeräilyversiota, jos vasta julkaisupäivänän lähden rehjustamaan johonkin liikkeeseen ostoksille vanhaan tapaan – siis ilman, että tilaisin etukäteen postitse (ja olisin julkaisupäivänä Itellan armoilla). Saako Ydinluita ilmestymispäivänään edes mistään perusanttiloista? Ma panikoin ja veuhkuilen, arrgh.

Sakara vastaa: LTD-versiota lähtee jakeluun reilusti, mutta sitten kun ne loppuu niin ne loppuu.

Koskas Sakara worker paitoja tulee taas myyntiin?

Sakara vastaa: Heti kun jostain kävelee vastaan sopiva paitamalli. Etsintä jatkuu jahka ehditään.

Mitkäs ovat kitaristien Seymor duncan mikkien “mallit” ? Alkas jo kuukausi kulua että päästään luihin ja ytimiin käsiksi ja äkkiä.

Tuomo vastaa: Ainoastaan meikä raapii Duncaneilla. Tällä hetkellä käytössä on tallassa ainoastaan Customia (SH-5), kaulalla on mm. ’59 modelia.

tere. Taisi jompi kumpi kitaristi pojista huijata täällä aiemmin, kun joskus muinoin lueskelin että (Tais olla Tuomo) että käyttää D-virettä 24,75 skaalasessa ja A-virettä 25,5 skaalasessa kepissä. pisti vain hieman silmään kun havaitsin että Vipereissähän on kaikissa 24,75 skaala?? Anteeksi ja kiitos.

Tuomo vastaa: Äitis huijas, ku siuta teki. Mulla on kaksi custom shop ESPiä, joihin on räätälöity 25,5 -skaala.

Onks Black Bile niinku sakaran uus kiinnitys??

Sakara vastaa: Luulisin niin.

No miksei paitoja ja levy voi julkasta samana päivänä niin sais samamaan pakettiin? Paitsi että levyni jo maksoinkin niin sitä paitaa siihen varmaan enää saiskaan. stn

Sakara vastaa: Paitojen julkaisupäivä on sama 28.11. Sakara Shopista tilatut paidat ovat perillä vasta 30.11. toimitusruuhkateknisten asioiden takia.

Voisko noita paitaja painaa XXL kokoja? Olisi mukava, että “ruoka-aikana kotona” olleetkin voisivat ostaa niitä. motoma roks 4 evö!

Sakara vastaa: Himputin hankala tilanne, sillä meidän kokemuksen mukaan vuodessa kysytään XXL paitoja noin 3 kappaletta, ja kun niitä joskus painettiin, ne jäi pyörimään treenikämpän nurkkaan. Vähittäiskauppaan noita on pienen menekin takia aika hankalaa saada, mutta yritetään keikoille.

Noi mukulapaidat oli ihan mielettömän siistejä. Saako niitä keikoilta ja tuleeko julkkariturneelle rihkamakauppa mukaan?

Sakara vastaa: Julkkarikeikoilla keskitytään musiikkiin ja seurusteluun, mutta “oikeilla” keikoilla on sitten hyvin varusteltu kiska matkassa.