milloin oi milloin on mokoma tulossa jyväskylän lutakkoon lauteille? bar68 tue ei alaikäisiä karvanaamaisia veitikoita siis.

Tullaan kyllä, mutta kattellaan niitä päivämääräasioista sitten myöhemmin.

voisitte joskus ohiajaessanne paiskata setin savitaipaleella…kiitos etukäteen terv. dimmuborgir.

Sori, Savitaipaleen ohi ei tule ajettua. Onko siellä tätä nykyä mitään keikkapaikkaa?

Ettei tuossa uudessa hupparissa vaan ole kirjoitusvirhe? Grav = hauta. Vai onko tarkotuksellinen “virhe”?

Grav tarkoittaa pelkkää hautaa. Begrav tarkoittaa hautaamista.

Paidassa lukee siis skjut, GRÄV och tig. Kyseisestä sanonnasta löytyy googlettamalla aikas paljon stuffia staffia internetskusta.

Jaa. uus levy tuleekin sopivasti syntymäpäivänä, kiitti pojat. paras lahja ikinä…

Eipä kestä.

kertokaahan kommenttine seuraavasta:http://www.youtube.com/watch?v=01ftfPbKNK0

Sori, mutta ei nyt jaksais klikkailla noita videolinkkejä.

ammuu, hautaa ja vaikene.

Kyllä, ja nyt Ammu-vainaa vaikenee.

Vitti, kun vitittää tämä teidän lanseeraamanne vitti-sana ja etenkin se, kun faninne sitä edelleen taajaan käyttävät. Uusi biisi on kyllä vitin rautaa siitä huolimatta. Terveisin Kari-Antero Pellervo

nyt pitää kyllä sanoa, että video ei kolissut ollenkaan. en keksi mitään syytä miksi katsoisin sen uudestaan. biisi kuulostaa todella hyvältä, kesän keikoilla erityisesti. jos joku muu saa jotain videosta niin hyvä niin, mutta itse en päässyt mukaan. sori.

Nujerra ihminen toimii hienosti. Sekä biisi että video! \m/ t: Serpent

mä olen niin mykistyny,mä tykkään kovasti nujerra ihminen -videosta, soundimaailma lupaa helvetin hyvää levyä odotellessa, kaikki kuuluu mutta MÄTTÖ ei ole ainakaan tässä mihinkään kadonnut

Koitatteko saada tossa videossa jotain aikaan vai muutenko luolamiehistelette ja ärjytte? Kova video enivei. paras olla vitun kova levy, tulette muuten ens tuskaan ja tämä on käsky!

Hitto vieköön jätkät! Tuo nujerra ihminen toimii ja ton videon kanssa ollaan kyllä niin pitkälti asian ytimessä, että ei jää kyllä levy hankkimatta ainakaan meikäläiseltä. Tuossa kokonaisuudessa on kyllä tosiaan jotain norjan suunnalta tulevaa vaikutelmaa havaittavissa. Olenko yksin mielipiteeni kanssa?

Aika kova toi Nujerra ihminen o! Ootte surkeita näyttelijöitä.

ehh… Vaikutatte ihan luolamiehilt tos Nujerra ihminen -vidos, mikä sopii teil ku nyrkki silmää 😉

Kiitos palautteesta!

Mors! Oon miettiny es sikku te sävellätte, nii soitatteko keksityt riffit johonki pieneen taskunauhurii vai muistatteko ulkoa kaiken keksityn? vai teettekö tabulatuureihin uudet riffit?

Yleensä hyvät jutut jää mieleen ilman nauhuriakin. Mutta kyllähän noista biiseistä erinäköisiä demoja tulee tehtyä ennen kuin päästään niitä treenikämpällä viilaamaan. Ja kämpällä nauhotetaan aika paljon treeninauhoja.

Uutena onnillisena singlen omistaja ei oikein muuta voi kuin sanoa, että tulkaa jo rakkaat Mokomat Tampereelle esittämään lisää tälläistä. Pari viikkoa vielä kestettävää. Luoja, että tämä on R-O-C-K!!!!!

Kiitos. Tulossa ollaan.

Miten jos Hynysen Jouni näyttää Zakk Wyldeltä, Viikatteen Kaarle ainakin jokseenkin Lemmy Kilmisteriltä, Hyrde jokseenkin Devin Townsendiltä ja Rane Nygård James Hedfiltiltä nii mites tuo teidän Marski?

Eikös se Chewbacca-sketsi riitä? Ai ei vai, no keksi sit ite parempi.

Tulukaahan ukot rovaniemele keikkaileen! olis kovin mielusta kuulla teiänki louhimista taas vähästä aikaa! loistava uus biisi muuten 🙂

Kiitos, ja yritämme parhaamme. Sinne on ilmeisetsi edelleen aika pitkä matka muualta kuin Tervolasta?

http://www.mokoma.fi/ luulin jo että pojat on laajentaneet viittomakieliseen räminään 😀

No höh, tuohan on tietenkin sen Signmarkin levy-yhtiö. Suosittelemme muuten tsekkaamaan herran keikan. On muuten melkoista toimintaa livenä.

En kyllä tajua että mitä ihmiset valittaa nuista uusista paidoista kun siinä lukee ruotsiksi kanssa. Mielestäni hyvä idea. Kovasti uutta levyä odottelen! Ja muuten, aiotteko tässä jossain keikkaa tehdä? Tampereellahan näköjään yksi tässä kuussa, mutta ei ikä riitä. Perkele. Hieno kappale tuo Nujerra ihminen, toivon ja uskon että tulevan levyn biisit yhtä hyvää (tai vieläpä parempaa) materiaalia!

No onhan se hurjaa kun on tuolleen menty pakkoruotsia käyttämään. Mutta taiteellinen syy selviää kyllä syssymmällä. Niin, ja tullaan kyllä useasti Tampereelle kuha jouvetaan.

Kuisman mielestä uuden levyn paras/mielekkäin biisi?

Kuisma vastaa: Miusta Irvikuva on paras.

Saaks teist pitää esitelmän koulus? No, ei se mitään, pidän kummiski ;P

Saat pitää.

Eikö uutta levyä julkaista ollenkaan lp-levynä? -Matias

Tsekkaappas 23.10. päivätty uutinen.

Tossa joku kyseli siitä miksi uusissa paidoissa lukee myös ruotsiksi teksti “ammu, hautaa ja vaikene”, eli “skjut, gräv och tig”!Mielestäni tämä oli aivan loistava veto teiltä,kiitos siitä!Rohkea veto kumminkin!

Kiitos kannustuksesta.

me nähtii jätkä paistinpannun kanssa

No huh huh! Katoitteko jotain kokkiohjelmaa?

Mä rakastan teit kaikkia. No en nyt iha sellai, mut just sellai kun voi omaa lempimusiikkiansa soittavia karvasia äijjiä rakastaa. Suurempi ku kolme. Toivottavasti tuutte Turkuun pian.

Tullaan tullaan!

Käykeehän pojat kattomassa youtubesta sellanen pätkä kun Mikko Alatalo feat Mokoma. On nimittäin mikko-setäkin saatu tykkäämään heavystä… heh heh…

Huumor huumor.

Ilmestyykö toi limited edition joka levykauppaa, vai pitääkö lähtee mettästää sitä jostain tietyst paikast?

Sitä saa hyvinvarustetuista levykaupoista niin kauan kun tavaraa riittää.

Uskokaa tai älkää, tällekin aivotukselle on olemassa erinomaisen hyvä perustelu. Kuten

Uskokaa tai älkää, tällekin aivotukselle on olemassa erinomaisen hyvä perustelu.” Noniin, perustele sitten miksi paidoissa on ruotsin kieltä?

Malttakaa hetki. Homma selviää kun saatte levyn käteen.

Tuossa aiemmin huudeltiin suurikokoisten paitojen perään ja Sakarasta vastailtiin että koitatte saada keikalle edes niitä XXL-kokoja matkaan. Itse olen huomannut, että erittäin harvat bändit jaksavat painattaa näiden kokoluokkien paitoja ja se hieman sieppaa. Mutta jos tuonne Semifinaaliin saisitte näitä “isojen ihmisten” paitoja matkaan niin olisin suuresti kiitollinen!

Niinpä. Noi on vähän hankalia kokoja, kun menekki on tosi vähäistä. Semiin ei enää onnistu, mutta josko sit myöhemmin.