Pirun kovaa materiaalia oottee saanut taas kasaan. Nujerra ihminen -video ja biisi on ainakin pirun hyvä ja hieno. Videossa on myös jonkin moinen “juoni”. Ettei ole aivan pelkkää soittamisen kuvaamista. Tulisi nyt se 28.11 että sais sen lätyn! Veikkaus: Oisko SAKARAN uus “sijoitus” Synestesia?

Kiitos. Sakara sanoi, että “ei ole”.

Todellinen DUURIBLÄKKIS PERKELE!Toimii. =)

Jeah!

sain kerran käsiini kuisman heitosta teidän plektran jossa on samanlainen kuva kun kuolemanlaulukunnaitten kannessa, onkohan niitä mistään saatavilla? ja onko paksuus 1mm?

Kuisma vastaa: Ei niitä enää ole kun heitin ne kaikki teille. Plekun paksuus on 1,14mm.

Oodi Mokomalle Kuuntelin radiosta Irvikuvan ja pää räjähti. Olen kuunnellut sitä nyt jatkuvalla syötöllä Yle Areenasta siitä lähtien kun se podcastina siellä on ollut, koko ajan kovemmalla volyymillä ja koko ajan enemmän siitä pitäen. Siis voihan pensseli jätkät! Riffit potkii, kertsin melodia potkii, Markon ärjyntä potkii ja Markon mahtavaa puhdasta laulua on _täsmälleen_ sopiva määrä tauottaen tiukemmat osat sopivasti. Biisin rakenne on tiivis, kokonaisen oloinen sekä tarpeetonta toistoa välttävä. Sanoitukset ovat biisin tunnelmaa loistavasti mukailevat, niissä on biisityypin huomioiden juuri sopivan vähän pureksittavaa jajaja…Olen myyty. Tätä te teette parhaiten. Laajennatte ihmisten metallikäsityksiä sekoittelemalla tiukkaakin tiukempaa rässiä ja melodista materiaalia keskenään. On mukava että kaivelette metalli-genreä vieläkin syvemmälle (black ja death), mutta oma mielipiteeni on että parhaiten te annatte lausuntoja melodisessa rässipaketissa puhtaalla laululla kuorrutettuna. Uusi levy lähti ennakkotilaukseen. Voitte olla varma että allekirjoittanut tulee tukemaan musiikkianne ostamalla musiikkianne tulevaisuudessakin. Kiitos!

Kiitos. Lämmitti.

Kolmannen asteen kuulustelu ja Irvikuva jättivät tuoreeltaan sellaisen olon, että uutta albumia auki pureskellessa elää tämän talven yli. Monessakin mielessä. Tilauksen peruminen ei tunnu olevan tarpeellista.

Heh. Hyvä homma.

hienoja haastatteluita lehdissä ja radiossa, ja kuulosti mielettömän hyvältä nuo irvikuva ja kolmannen asteen kuulustelu kannatti odottaa ! Onnea levyn julkasu keikoille.

Kiitos kaunis!

EIJEIJEIJEI!! Miksi girlie-huppareissa täytyy käyttää jtn täysin epäinhimillisiä värivaihtoehtoja? Eihän mustassa mitn, sehän on aina pop, mutta.. violetti?! Sopii korkeintaan Deep Purplen paitoihin. Vaadin toista painatusvärivaihtoehtoa tuon Uniklubi-editionin ohelle. Mutta sAAtAnA perkele -muijapaidoista täytyy kyllä ojentaa lämmin, kiittävä käsi.

Kiitos palautteesta.

Te olette äänestyksessä, jonka 50 parasta pääsee ehdolle metalfromfinland.comin vuoden bändi äänestykseen. http://www.metalfromfinland.com/awards/ tosta voitte lukea lisää. Mitä jos mainostaisitte tota sivulla niin saisitte vähän ääniä ja hyvää promoa levyä varten. entä mites nimmarikeikat ??

Kyllä tässä joku nimmarisessiokin kuulemma jossain hoidetaan. Ilmoitellaan niistä myöhemmin.

Kyllähä Santtu vois vetästä levylle bassosoolon, ku Santtu vetää noinki hyviä sooloja (Max stagen keikka + Myötätuulirock). Ja mites sen akustisen kitaran kanssa, päätyikö kyseinen biisi levylle?

Santtu sooloilee sen minkä biisit vaatii. Akkariasiat selviää 28.11.

Onko teillä mahdollisesti sälämyyntiä Helsingin ennakkokuuntelukeikalla? Huppari mallia kukko kiinnostaisi ainakin ja miksei muutkin oheistuotteet.

Kattellaan.

Nujerra ihminen on todella kova biisi ja videokin on melko rankka. Rumpali kertoi videon olevan kuvattu Joutsenossa, missäs päin täällä se on nauhalle ammuttu?

Matturinkoskella.

Tullee ihan vanhan kunnon Dingon Kunnian Kentät mieleen tuosta ihmisen nujertamisesta. Hienoa työtä poijjaat!

Tytöt and.

oli ainakin oikean bändin kuva uudessa soundi-lehdessä! oi!

Jep. Hommat on aika isollaan.

Noh, nyt ruottiin keikkailemaan, Göteborgiin. Mars mars!

Heti kun pyydetään.

Muistanko pahoin väärin vai puhuittekos itse KLK:n yhteydessä “neitseellisestä kuuntelukokemuksesta” eli ei sinkkuja, ei mitään? Mistäs nyt into lykätä LJY:tä joka tuutista ulos tuollaiseen tahtiin? Tietysti kuulemisilta pystyy välttymään niin halutessaan, mutta jossain määrin nuo ennakkokuuntelutilaisuudet ja runsas radioaalloilla roikkuminen hämmentävät. Toki kunnioitan päätöstänne, ja monet varmasti ovat iloisia mahdollisuudesta kuulla biisejä ennen julkaisua.

Uusi levy, uudet kujeet.

Ei ole mitään niin hienoa kuin katsella miten kaksi miestä osoittavat toisilleen rakkautta kiihkeän poikapainin muodossa. Ja tämä vieläpä Mokoman musiikkivideossa. Go Janne ja Santtu!

Niin, siinä on videotaitelija Vainion näkemys rakkaudesta ja sen ilmenemisestä luonnossa.

12.11.2007 02:05 Kysyttyä NUKKUMAAN

Joo, pitää mennä. Jos huvittais.

Toivottavasti tämä ehditään lukemaan ennen ennakkokuuntelukeikkoja. Olisin vain esittänyt toivomuksen, että kyseisillä keikoilla olisi mahdollista saada kappaleiden lyriikat eteensä kun levyä kuunnellaan, ettei tule kuultua omiaan. Ne kuitenkin ovat merkittävä osa kappaleita, erityisesti teidän kohdallanne. Vai pitääkö odottaa julkaisupäivään ja seurata sanoja sitten kotona levyä kuunnellen? Oli miten oli, Semifinalissa nähdään!

Kyllä me siitä lähdetään että Semifinaalin keikalla on muutakin katsottavaa kun sanavihko. Esimerkiksi tuopin pohja. Sanat löytyvät levyn kansien välistä 28.11.

Miten metallimusiikissa on niin helvetin paljon kauniita miehiä? (Tuomo Saikkonen ja Vesa Ranta)

Sanos muuta.

Hehe, kyllä ne YLEn heput sitten osaa, levyn nimikin jo heti väärin ruudussa… Perskele! Ja btw, Kuisma istu ku joku muija siinä alussa…. XD Jatkakaa

Kerrankos sitä levyn nimi menee väärin. Ja Kuisma istuu niinkuin kaikki muutkin satakiloiset liki kaksimetriset muijat istuvat.

On kyllä Mokoman miehitys onnistunut loistavasti! levy tilauksessa ja mieli hyvänä, tulkaahan rovaniemellekki keikkaileen täs! ja myöhäiset kiitokset simerockin keikasta!

Kiitos vaan gauhia bal.

Ettekö voisi tehdä Perspektiivi biisistä jotain tiukkaa remixiä?

Vitti arvaa mitä. Me ei osata tehdä mitään remixejä. Hyvä jos noita kitaroita ja rumpuja osataan soitella.

hei soittajat ja laula teillä on hyviä kappaleita ja hyvää musiikkia kans kun kuuntelen teidän musiikkia melkein joka päivä kun se on tuossa mp3-soittemessa laitettu kans ja heilutan paljon päätäni kunnolla viel kans

Heh. Mahtaa näyttää hauskalta yks heiluttaa tukkaa Alepan kassajonossa. Mut ei se midis!

Viti et teiän uudet paitamallit on tosi hienoi! Ei millään malttais oottaa et sais oman kappaleen käsiinsä levystä ny puhumattakaan

Samoin!

Voisko ammu, hautaa ja vaikene lukee paidois siks myös ruottisks ku laulatte kyseises laulus ruottiksi? Osusko lähellekkään totuutta vai menikö iha mettää?

Meneekö oikein kun veikkaan että Ammu, Hautaa Ja Vaikene-kappaleessa tosiaan esiintyy ruotsinkielistä tekstitystä? Heittäkää sit keikkaa ruotsissa jooko? Terveisiä ruotsinsuomalaiselta fanilta!

Eikös se ruottikielisen paita-tekstin arvoitus jo ratkennut viimeisimmän Infernon haastiksesta?

Jee. Näin tämäkin davinci-koodi ratkesi.

Voi että mä oon onnellinen ku näin yhen teistä ihan livenä yleisellä paikalla vähän aikaa sitten. Se oli suloinen 🙂 Ja sit viime kesänä kun ajelin Forssasta Tampereelle, näin teidän keikkabussin (+ teitä mokomalaisia) bussipysäkillä. Vähänkö oon Mokoma-bongari!

No etpä vissii!

Onkos tuota Pahaa verta videota enään missään nähtävillä?

Kyllä se telkkarista aina joskus tulee. Ei muuta kun toivomaan.

On pakko sanoa että nujerra ihminen on kyllä pienoinen pettymys. Mutta kuten monesti sanotaan, levy ei ole kokoelma lauluja vaan kokonaisuus. Toivon todella että biisi rupeaa toimimaan peremmin uuden levyn sisällä. Muuten ei pyhä kolminaisuus vielä kutsu luokseen. Eikä noi ruotsi jututkaan noissa paidoissa oikein johdata vielä luokseen.JA MIKÄ IHMEEN ORANSSI VÄRI. SIIS LEVYN TEEMA ON SYKSY TAI LIIALLINEN PORKKANA SATO…ja sitten rauhoitutaan taas…ja hengitetään syvään…mutta todella odotan uutta levyä ja pitäkää nyt hyvät ihmiset meininkiä pystyssä…ei vielä saa ruveta iilistelemään…kyllä teilläkin vielä todistettavaa on…noh noh, det gör jag, jag heter Peter, kan jag få en pommac, den är sju, tack bra:)..näin sitä ruotsissa pommis ostoksilla…kyllä muutkin täällä osaa ruotsikieliä puhua, det är bra, jättebra…ruisrockissa sitten viimeistään mitataan fintbra-ukkojen kunto, parempi et ne fiilistelyt on sitten fiilistelty ettei tartte ihan hävetä..ja oranssia paitaa en päälleni pistä ja jos pistän niin pistän koska minä haluan en siksi että te haluatte sillä minuahan ette tette te komentele…tte te Offspring,Metallica,Pantera…Mokoma

Kiitos. Tack och.

Muutatteko sivun värejä kun uusi levy ilmestyy?

mokoma.com v6.0 ?

Toivon mukaan 28.11.

Jumakauta se ei ole EHKÄ se rovaniemelle tulo!!!!! teiät vaikka tukasta tänne revitään.(janne parrasta)

Nyyh. No sit ei ainakaan tulla.