Seuraavana aamuna vuolaat kehut sai Bar 68:n Hokki joka pihautti soittoniekoille sumpit ja ohjasti sen jälkeen Old Brick’s Inniin aterioimaan. Ja aterian jälkeen takaisin 68:n kahvittelemaan ja jo kelpasi kofeiinipäissään taittaa matkaa kohti Tamperetta.

YO-talolle saapuessamme Irc-galleria väki oli jo asettelemassa kameroita illan netti-liveä varten ja me saatoimme kamojen kasailun jälkeen vetäytyä hotellille lepuuttamaan vanhoja luitamme, ytimiä and. Marski hämmästytti kaikkia ilmoittamalla kovaan ääneen, että hänen uusi nimensä on Tetti ja hän perustaa bändin nimeltään Mahosekoitin, ja sitten hän voi kertoa kaikille olevansa Mahosekoittimen Tetti eli munansaannoksena Tehosekoittimen Matti. Hetken aikaa vallitsi kysyvä hiljaisuus ja epäilys josko nokkamiehemme aivot ovat kovinkin kauas karanneet. Hetken päästä sketsin nerous saavutti tajuntamme ja alkoi armoton kilpailu kuka keksisi itselleen hauskimman bändinimen. Muutama esimerkki halusitte eli ette: Sex Mapulturasta, Topulannan Ani, Hyminan Starde, Pote Papedasta, Slutka Pämgudgeonista, Peminan Staksi, Staikka ja Stake Kaminasta, Sititeollisuuden Konkkonen, Kalppo Yrmasta, Venos Cronomista, Nirt Kurvanasta, Uno Bookakkosesta ja paras: Hynsteriserin Mosse. Näitähän piisasi, keksikään itse lisää, heh.

Bäkkärillä pyörähti C3PO:n ja R2D2:n risteytyksen oloinen kamera käyntiin kello 23:00 eli siellä sitä oltiin internetissä kesken kalsarinvaihdon. Karjalaisen älämölön voima tuli Ircin väelle selväksi jo alkuhetkistä, sillä joku tekniikan edustaja ryntäsi bäkkärille säätämään yleismikrofonin tasoja, kommentoiden: ” Te puhutte niin hiton lujaa.” Muttei sanota mitään, voisin jatkaa.

Keikalla oli täsmälleen samat metkut kuin Helsingissä ja Jyskylässä, joten keikan tarkempi ruotiminen taitaa olla melko turhaa. Sitä paitsi senhän näki internjetissä jos yhtään kiinnosti, ja Youtubesta näkee edelleen. Sen verran voin kolmesta keikasta summata, että Mokoma-orkesteri odottaa tammikuussa alkavaa keikkasavottaa kuin hullu puuroa sulhasen kanssa häävuoteessa pässi narussa eno veneessä and, vai miten sitä sanotaan.

Edessä oli yösiirtymä Helsinkiin ja extreme-lajista käyvä aamuyön roudaus Nosturiin. Hilpeintä tapahtumassa oli se, että noin klo 5 Nosturin edessä bailasi yksinään Deathchainin basisti, joka hilpeästi tervehdittyään luikki bussiin piiloon roudausnakin pelossa.