Ei sillä, että teitä hirveästi kiinnostaa input, mutta mielestäni Kuoleman Laulukunnaat ei voittanut Tämän Maan Ruhtinaan Hovia, tuota levyä jolle mikään ei ole vielä lyönyt vertaista, joka laittaa vieläkin aadredaliinin virtaamaan. Levynä KLK oli jotenkin yksipuoleinen vaikka sitä opinkin monen kuuntelun jälkeen rakastamaan, kun pääsin sen sanomaan käsiksi. Nyt kun kuulin tuon teidän uusimman levynne alusta loppuun keikalla, pidin joka kappaleesta. Se kuullosti enemmän Mokomalta eikä tullut sellaista fiilistä, että pitäisi kuunnella moneen kertaan ennenkuin kappale avautuu. Myönnettäköön, Kuoleman laulukunnaat oli tarina joka kaikki kappaleet liittyivät siihen, kun taas Luihin ja ytimiin vaikuttaa hieman normaalimmalta levyltä joka puuttuu muihinkin asioihin kuin ihmissuhteisiin. Antakaa ymmärrystä, ja jatkakaa samaan tapaan. En usko että petyn uuden levyn antimista jahka sen keskiviikkona saan käsiini. Kiitos ja Anteeksi

Kiitos palautteesta ja vaivannäöstä. Et muuten arvaakkaan kuinka paljon meitä input kiinnostaa.

Tajuattekohan te urpot itse miten vitun hyviä olette? Tuskin, ja toivottavasti ette, nousee nimittäin vielä kusi päähän.

Emme tajua, mutta kerro ihmeessä lisää!

Uutta levyä ootellessa näin kovin kummallisen unen, tein Santun kanssa äidinkielen koetta ja lauloimma Hornan rynnäkköön veisua. Tiiä sitte miten koe meni.. Morjens vain bändille ja joulun ootteluja!

Kiitos samoin!

Saatiin 2004 mokoman ensimmäinen kokonainen dvd, joka ohi helvetin hyvä! sitä kyselenkin että joko olette luihin ja ytimiin levyn ohella suunnitelleet uuden live dvd:n julkaisua? Onhan teillä uutta loistavaa materiaaliakin kahden levyn verran, mitä nyt sakara tourilla soititte muutaman klk:n biisin. Saikkonen maksaa!!

Kattellaan nyt. Asia ei ole kiireisyyslistalla kovinkaan korkealla.

Miä ostin eile uuven datsunin. Toivottakkee onneja mijun ajellureheissuille!

No onnea vaan.

“”Onko teillä lapsia? Ootte niin vanhojaki.”” “”Tiettävästi ei ole.”” Tähän kysymykseen ja vastaukseen lisätäkseni… Onnea isälle, onneksi tulit joskus sisälle. Heippa isukki! Elatusrahat voi laittaa tilille: 007-007/james bond

Huumoria, oletan?

Alkaako kielten paksuuksien kyseleminen jo potuttaa?

Ei kai. Luulisin niin.

KOLME PÄIVÄÄ AIKAA JOu

Totta.. Tai enää kaksi.

Tällä orkesterilla asiakaspalvelu on ihan omalla tasollaan. Keikan tarjoaminen netitse, ennakkovarausetu FC:lle, kysymyspalstan ystävällinen ylläpito… Lämmittää. Arvostan.

Kiitos kaunis.

Todella hieno seksuaalinen lataus musiikissanne! Taidatte nauttia sen tekemisestä?

Ehdottomasti! Mielikuvituksesta pisteet.

Milloinkas tulette soittamaan tänne käsivarrenlappiin porojen keskelle?

Jaa-a. Saas nähdä ehtisikö sitä hiihtolomalla pistäytymään.

Uuden levynne kannessa ei näköjään komeilekkaan kala, kuten alustavasti luulin… Olen hyvin pettynyt…

Otamme osaa.

Hittolainen kun on talvi. Ei voi tanssia alastomana kukkaniityillä. Tulkaa ensi kesänä mukaan!

Sovittu!

Oletteko ajatusmaailmaltanne enemmän vasemmiston vai oikeiston kannattajia?

Mokoma ei kollektiivina kannata mitään väriä eikä aatetta.

Onse jännä kun eka tyrkkäsitte KLK:n joka oli miltei humppaa ja nyt jätkät vetää niin päätöntä ku olla ja voi.. Ei mulla mitään hyvää mättöä vastaan mutta tuntuu ihan kuin ois riffit loppunu kesken niin pitää tipautella sointuja ja tiluliluja pois ja pelkistää se tuollaseksi bullshitiksi.. Ja IRC-allergiaki vielä!

Millainen metallibändi vetää livekeikan IRC-VITUN-GALLERIASSA?! Voi itku mitä tällekkin bändille kävi.. Sitä paitti ootte aika p****a rässiä nykyään pojat, tuo Spede sopii tuohon ku Spede Mokomaan..! Ootte muutenki aika Spedejä.. You ain”t got no balls anymore..:S -J.P.-

Toi nyt on iha perseestä anteeksi toi adjektiivi. Tää teidän toiminta. No en tiiä musas dikkaan, mut toi irc galleria meni niin monessa eri asiakokonaisuudessa vituiks et. noh

Vittu että teiltä rispektit karisee.”Näe Mokoma livenä lauantaina klo 23 Galtsussa!” Ei jumalauta.

Kiitos palautteesta. Erityisesti määritteet “bullshit”, “paskaa rässiä”, “Spede” ja “no balls anymore” pystymme allekirjoitamaan sataprosenttisesti. Nettikeikka tuntuu jakavan mielipiteitä, ja kai siihenkin löytyy joku hyvä syy.

Tampereen keikka on parasta ikinä! KIITOS! Olitte mahtavia ja uudet biisit potki persuuksille asiaankuuluvasti. Tekin näytitte viihtyvän. Kuisman ja Tuomon äänet kuului ekaa kertaa kunnolla, terveisiä Miitrille. 🙂

Aivan mahtava keikka eilen Yolla. Hyvät pittitohinat. Tänks.

Kiitoksia loistavasta YO-talon keikasta. Vielä tarttis keskiviikkoon jaksella

Oh, uudet tuotoksenne ovat jopa todella hyviä! Turhaan jännititte, YO-talon keikka sujui vallan mallikkaasti! Kiitos, hyvät ihmiset!

Kiitokset hyvästä Tampereen keikasta. Tuossa joku selitteli ettei ollut eka livenettikeikka mutta olipahan sentään ensimmäinen livepieru!

Kiitos, Rölli-Marko & Päivänsäteet tuosta IRC-Gallerian tempauksestanne! Lähinnä siinä mielessä että sai kuulla uuden levynne annin, ei ole tuo odottaminen enään niin tuskaisaa. Ehkäpä korvani temppuilivat, mutta aivan kuin kitaranne olisivat miksattu hiukan heikosti, tosin yllättävän Non avrai che l’imbarazzo della scelta, dalla roulette , sino ai nostri imperdibili bonus, puoi vincere premi da capogiro con tutti i classici del casino. hyvin onnistui keikka välittymään kotosalle.

Kiitoksia Moksulle törkeän hyvästä keikasta! Meininki oli niin hyvä, että oli ihan pakko virtuaalipitata! Luihin ja ytimiin on pakko-ostos, ei voi muuta sanoa. Terv. Nörtti

Woi vittu!! sjuk krat ja tig- ammu hAUTAA JA VAIKENE!!! VITTU ETTÄ ON MAHTAVA LoOPTUSPIISI LEVYLLE!!!-haiastakaa oikeasti paska saatanan ylitaiteilijat!!! vittu mie rakastan teitä aivan saatanasti!!! vituttaa vaan ettei kuulunu vade retro satn.. encorena. Anteeksi tämä kommentti känniäissäni. t;mikko rovaniemeltä;D

Jo perkele! YO-talon livenettikeikka oli aivan järtjettömän kova. Mieluummin tietysti olisin ollut paikan päällä mutta kyllä tämäkin kelpasi. Kiitos!

Ei saatana minkä keikan veditte. Santtuki oli tilannu ruottista grindipaijan? Näky olevan samallainen ko miulla. Helvetin hyvä idea jakaa lippuja faneille, tuli tupa täyteen ja kerrassaan intensiivinen meno. Tästä on hyvä jatkaa!

näh mitä sitä valitti, iha kiva se oli tähän pikkujoulujen jatkoks toi keikka 😀 ilmaseks vielä ei perskatti saikkone taas makso.

Kiitos hyvästä keikasta jonka veditte IRC-galleriassa 😛 tai ettehän te siellä oikeesti soittanu mutta kuitenkin.

Hieno juttu tuo keikka IRC-Galleriassa! PS: Tollaset Saikkonen maksaa -paidat menisi varmasti kaupaks!

PErkele! Helevetin kova keikka Tampereella! Ei kyllä malttanut pysyä tietokoneen ääressä aloillaan, tukka lähti pyörimään kuin ittestään. Innolla oottelen uutta lättyä.

Iso kiitos kaikille, niin paikan päällä olleille kuin sinne kotikatsomoihinkin.

Onkos pojilla vielä kaamee rapula eilisen jälkeen?

Ei edes ole.

missä takatalvi musiikkivideo on kuvattu?

Hämeenlinnassa.

Terve mnokoman Herrat mua yllätti ehkä iukan toi teidän nujerra ihminen biisin alussa olevat rummut Death metal tyliin se yllättä mutt se toimii helvetin hyvin joten varmasti olen tulossa katsomaan teitä aivan varmana livenä jonnekkin keikalle jatkaka saman malliin herrat YOU FUCKING ROCK \,,/

Jee!

Santulla on kyllä erittäin kaunis pinkki hihna. Mielestäni tuo pinkki sopisi loistavasti teille lavateemaksi.

Mietitään sitä vielä hetki.

Koetteko olevanne henkisesti lahtelaisia?

Ei muuten koeta. Aika jännä juttu sinänsä, koska olemme Lappeenrannasta tai sen lähialueilta kotoisin.

Nyt mie katon irssi-kalleriasta kun työ soittelette rässii ja heilutatte poninhäntöö.

Eipä kivaa!

“Nii et voisittekste olla vähä hiljempaa ku ei meinaa kuulla mitää..” Mahtavaa, ei voi muuta sanoa. hymiö tähän

Ja tähän.

Marko tuletko meille joulupukiksi tänä jouluna?

Olisiko mitenkään mahdollista että Marko myisi minulle vasemman kenkänsä? Olisin hyvin kiitollinen.

Haluaisko kukaan teistä ostaa minulta halpaa, hyvää ja kohtalaisen uutta Mazdaa? Nyt lähtis mukaan kohtuuhinnalla. Ottakaa yhteyttä.

Sori, nyt ei onnistu.

Teillä on www.last.fm:ssä Pahaa verta-kappale ilmasessa jaossa. Tuli vaan mieleen, että ootteko ite sen sinne hommannu vai joku muu? Kiinnostaa vaan tietää, että voiko sinne niitä muutkin laittaa ilmaseen jakoon.

Luetaanpas sun puolestasi mitä last.fm:n nettisivuilla sanotaan… “Register as a Label or Artist: These accounts are for artists and labels only. Uploading music that you do not own the copyright to is illegal. Violation will result in the deletion of your account and legal action.”

Todella loistavaa tuo uusi materiaali. 68:ssa meno oli aika sikkiä…mutta keikka oli muuten parhautta. Alatte olla pikku hiljaa vähän liian iso orkesteri 68:n kokoiseen paikkaan…

Vitti, että oli kova keikka bar68:sissa. Uudet biisit jyräää!

Tattis vaan itsellenne!

Tuleekos jossain välissä jonkin kanavan kautta mahdolliseksi nähdä tuota MTV3 Max Stagen keikkatallennetta?

Kysy Maikkarilta.

On se jännä juttu kun ei tee niinkuin muut sanoo ni heti tulee sanomista. On se.

Tää on niin tätä. Aika monet hevarit ovat osoittaneet olevansa yllätävän konservatiivisia, mutta ihmekkös tuo. Maailmassahan ei ole muita suht kelvollisia levyjä kun Master of Puppets, ja kaikki muut levyt ovat vaan enempi vähempi epäonnistuneita yrityksiä tehdä tuo levy uudestaan.

hommatkaa perkele miesten kokoisia paitoja eli xxl!!!! kiitos!!!

Ole hyvä.

Mielestäni Santtu näyttää Markoa enemmän Chewbacalta. Vaadin kuvan päivittämistä!

Kyllä ne kohta päivittyy, ehkä jo ensi yönä.

Santtu o äiä! Hyge and! Muut o lolloja!

Et arvaakkaan miten oikeassa olet.

Kiitos eilisestä Semifinalin keikasta. Tunnelma oli lämmin ja intiimi. Ja hauskaa oli. Umpimahtavaa! Tuskin maltan odottaa sitä päivää että uutukaisenne kopsahtaa postiluukusta alas. Kiitos ja halaus. Marianne

Mahtavata äijät! Aivan tajuttoman huikea keikka Semifinaalissa. Uudet biisit potki enemmän kuin olisin uskonutkaan, aliarvion odotukset, but nou hätä – taas ootte korkealla jalustalla. Erityisesti silmäkulmat sai kostumaan ja sykkeen kiihtymään Lujaa tekoa, ei voi vain kuvailla sitä fiilistä. MAHTAVATA! Kiitos ja anteeksi Kunniottaen Juuso [poistettu]

Kiitos kaunis!

Aukeaako Luihin ja Ytimiin limited edition digipak samalla tavalla kuin Darkthronen Preparing for War?

En tiedä. Ota selvää.

soittaakos santtu droppi D:stä kuu saa valtansa auringolta biisin ja muut levyn biisit ku eikös se neljä kielisellä soittele vai vaihtaako bassoa välissä? ps:välilyönti on rikki ni siks noi plussat!

Santtu soittaa Droppi-D A -vireellä ja nelikielisellä kaikki rallit.

Ja olen muuten samaa mieltä tuosta että olisi mukava saada IRC-gallerian keikka jonnekkin jälkikäteen katsottavaksi, koska neitseellisen kuuntelukokemuksen turvatakseni minäkään en aio olla läsnä keikan tullessa.

Se oli yksi ainutkertainen live-esitys muiden joukossa. Mikään pakkohan ei ole tehdä yhtään mitään, mutta myönnettäköön että kyseisen keikan tallenne on Sakaran arkistossa mahdollista tulevaa käyttöä varten.

“Levyjähän markkinoidaan yleensä ennakkopromon ja sinkkujulkaisujen avulla.” Totta, tosin en ole aiemmin törmännyt tapaukseen, että näin mahdottoman paljon itse sisältöä olisi tarjolla ennen julkaisua. En kylläkään seuraa kovinkaan monen bändin toimia kovin läheltä, eli en toki voi väittää varmuudella että muut eivät toimi samoin kuin te nyt. Ehkä huono vertaus, mutta eihän kirjoja tai elokuviakaan markkinoida julkaisemalla puolet sisällöstä etukäteen…No niin, ehkä olisi aika lopettaa tästä aiheesta vääntäminen. Pyrin välttämään Mokoman uutta tuotantoa keskiviikkoon asti ja nautin sitten..Onhan Mokoma edelleen kiistatta Suomen paras bändi.

Historia näyttää menikö tämä(kin) Mokoma-projekti vituiksi vai ei. Olemme sen verran itsevarmoja, että ainakin joku kuuntelee biisit useampaan kertaan sitten ihan omassa rauhassaan, joten noiden ennakoiden soittaminen ei nk. loppupeleissä ketään enää haittaa. Ymmärrämme toki odottamisen tuskan. Voit uskoa, että meitäkin jännittää niin maan perusteellisesti!

Hienoa pojat. Ootte löytäneet IRC-Gallerian. Jos kerta yritätte erottua siitä “nuorten ja vähän vanhempienkin tuntema koko suomen hevibändi” -imagosta, niin tuolla tavalla se ei ainakaan onnistu.

Onko meillä tuollainen imago? No hyvä että kerroit.