Näin unen, jossa Marko Annala sekä Jarkko Martikainen olivat laulamassa meidän navetan takana, kyseessä oli Mokoman ja YUPn yhdessä levytetty biisi “Kassi Kahisevaa!”. Lauloitte paperipussilliset täynnä suuria seteleitä lehmän sonnassa kirmaten. Oliko se enne?

Me näimme Unen jonka sukunimi oli Helo.

Mitämitä, Turun keikkapäivä siirtynyt jonkin Emman takia?? No eipä hätiä mitiä, nyttepähän on sitte PAKKO lähtee vorssan keikalle =) Terkkuja Emmalle!

Eiks teill oo siellä Turus telkkaria?

Kunttu ja Saisma.

Halipa ouska.

Vaadin Kuismaa lavalle istuvassa pitkähihaisessa paidassa. Jos tiedätte, semmoisessa kivan kireässä. Ei siis lattialla istuvassa.

Laita ihmeessä lisää hyviä ideoita osoitteeseen kiinnostaa.ihan@vitusti.fi.

mitä JOS Kotiteollisuus haluaisisikin levy-yhtiökseen Sakaran, ottaisitteko heidät messiin?

Sakara vastaa: Kokoelma on myynyt kuulemma aika huonosti, joten voi olla hiljaista. Eka demo oli paras.

Voi video!Alkaa olla jannujen sakaratouhut aika isollaan kun Diablookin ruppeette julkasemaan.Mut eipä haittaa.Mutta koita Tuomo pliis kuitenkin pysyä vielä haalarihommissa eli keihään varressa.Pieni pelko ahterissa että business-puoli imasee hemmon kokonaan.Marskille vielä kymysys:onko tuo sinkkoinen tehnyt noita sun tatulaatioita?T:Maati

Tuomo vastaa: Suurin osa Mokoman kokoluokan bändien rivimiehistä joutuu käymään soittamisen lisäksi myös päivätöissä. Niin myös mie. Sakara-duuni vaan on jotain muuta duunia hiukan näkyvämpi pesti kuulijoidemme suuntaan. Ja kyllä, Sinkkonen on tehnyt Markolle tatuointeja.

Uusi Aatami, uusi Eeva Lahdessa, jooko?

Ei nyt pystynyt. Sori.

Moi! Pitkään teitä kuunnelleenna ajattelin rohkaista itseni ja saapua katselemaan livertelyänne Kuopioon… Ihan ajattelin toivo teitiltä, notta vetäsettehän sen keikan ihan kreisi-sekoboltsi-meiningillä? (ihan kuin ette kaikkia keikkoja vetäisi, mutta kuitenkin ajattelin varmistaa…) ei miulla muuta, terkkuja tutu(i)lle!

Lasketaanko paniikkihäiriö kreisiksi? Jos lasketaan, niin sitten onnistuu.

Morjensta.. Tarkoitus olisi tulla teidän keikalle Tallinnaan, mistäs lippuja pystyy ostaan ennakkoon? Viimeksi KT & Viikatteen keikalle sai piletilevi.ee sivustolta, nyt ei näytä saavan? Onko siellä vaan teidän kaikka vai myös kt, viikate ja stam1na samaan aikaan, hieman erikoisesti ilmoitettu woodstockin nettisivulla: “Mokoma, Kotiteollisuus, Stam1na,Viikate jne.Soomekeelse raskema muusika teenäitajad ja festivalide magnetid!Mokoma viimane plaat “Luihin ja ytimiin” läks otsemat teed Soome ametliku albumimüügi edetabelis kohale nr.1! Piletid eelmüügis Woodstocki baaris! Algus: 21:00 Hind: 150/200eek “

semmosta haluisin kysellä että yuleeko kuopion keikka 22.2 olemaan k18 T. Nape

Sori vaan, mutta ei myö tällaisia tiietä. Myö vaan soitetaan. Ei mekään kysytä Brad Pittiltä, milloin sen Jesse James -leffa tulee Adams koloseen.

pelaatteko pleikkarilla ja jos mitä pelejä?

Marko vastaa: PS3:lla pelaan NHL07:aa, FIFA07:aa, tennistä, Elders Scrollia, Assassinia… ylipäänsä tulee tsekattua kaikki uudet kiinnostavat pelit. Parin kaverin kanssa on vaihtorinki peleistä.

Voi sitä tunnelmaa kun pesi nyrkkipyykkiä ulkomailla ja soittimesta huusi Nujerra Ihminen. Kiitos levystä. Jatkakaa tähän malliin ja nähdään keikalla, ja älkää kiusatko sitä Santtua. Hienot kappaleet sävelsi lätylle, että päästäkää useamminkin vapaaksi.

Santtu pääsee vapaaksi aina joka toinen viikonloppu, paitsi jos on keikka, niin useammin.

Mitä kuulokkeita Marko käytät juostessasi?

Marko: Jotkut Olympuksen sanelukoneen kuulokkeet.

Vitsi että ton ammuhautaan lopun basson pärinät hämää. Joka kerta kun oon lenkillä sen kuunnellu nii oon kattonu taakse, että mikä harrikka sieltä oikeen tulee.

Aivan hyvä referenssi.

Mukava tuo teidän uus lätty kun siinä on niin monipuolisia kappaleita. tykkään kovasti. onko mitään tietoa että oleeteko taas tilossa kalajoen juhannukseen?

On tietoa.

http://www.tomisetala.com/valokuvat/jurassic07/ tomisetalacom_mokoma3.jpg Marko on pelikaani 😮

Ai kun sillä suu noin auki? Olkoon niin. Muut veijot näyttäväkin enemmin pulikaaneilta.

http://www.youtube.com/watch?v=gyQ8oS-lWyo Marko: Viitsisitkö suomentaa, että mitä IHMETTÄ mahdoit oikein sanoa ennen Mene ja tiedä – lauluosuutta alkuspiikissä?! Terv. Kuvaaja =)

Heh, eihän tuosta ota tolkkua Marskikaan. Varmaan siinä sanottiin jotain tosi syvällistä.

Minun on aivan pakko avautua ja sanoa kuinka musiikkinne kuulostaa aivan sveitsiläisen seireenin kutsulta. Eli aivan hyvältä. Kiitos kaunis. Kyynelehdin kun kuuntelen Liiton Loppua, tämä ei olisi suotavaa miespuoliselle henkilölle. Tai ehkä olisi, vain Sveitsi tietää. Menen heti ottamaan lääkkeet. Moi.

Vastasitkin jo itsellesi.

Uudelta levyltä puuttuu jytinä ja koukku.

Jytinää löytyy Eestistä, ja koukkuja löytyy Rapalan uistimista,

Mahtaako Kuisman äiti olla opettaja ammatiltaan?

Saattaa olla.

Ettekö ole kuunnelleet Exoduksen viime vuoden levyä The Atrocity Exhibition…Exhibit A? On nimittäin aika jees.. Vai ettekö välitä?

Eka demo oli hyvä, sit se muuttui liian kaupalliseksi. Bob Marleyn Exodus on parempi.

Rytme Unihäiriöstä!

Et vain osaa.

nosturin keikka ilmoituksessa lukee että Ekmu30v. ei kai se tarkoita sitä että teijän pitää vetää siellä jotain ikivanhoja ralleja?

Voi hyvänen aika. Ei se sitä tarkoita.

Millonkas herroja ois lähemmäksi kotiseutuja sopiva odottaa? Eli lappeenrannassa ois metalli kuumaa niin eikös sitä pitäisi takoa?

Tultasiin mielellämme. Kerro kun Lappeenrantaan tulee joku hyvä keikkapaikka, niin säädetään päivämäärät kohdalleen.

Moro! Jaatteko Lutakossa yhteiskuvia ja nimmareita? Jos kauniisti pyydätte. … Näin vastasitte mulle, jos nyt pyydän niitä, Jakaisitteko ihanat Mokoman miehet meille nimmareita ja yhteiskuvia? Jooko? 😀 Mulla on synttäritkin sillon.

Jaetaan jos törmätään!

Voitko Marko nostaa kerrostalon ilmaan partasi maagisilla voimilla? Entä Hygen?

Voitko täsmentää, siis nostaa kerrostalon tai Hygen? Vai Markon tai Hygen parralla? No, yhtä kaikki, Daniel Alfredssonin Peppi Pitkätossu -kiharoilla voi nostaa koko Ottawan ilmaan.

niin, pojat!Onkos 22-Pistepirkko tuttu orkesteri?Jos on, niin mikä on kunkin henk.koht.mielipide bändistä ja parhaasta biisistä/levystä?

Rumble City, LaLa Land on aivan hyvä levy.

Iltaa. Haluaisin kysyä, että millanen on suhtautumisenne doom metalliin? Luin jotain teitien haastattelua, jossa haastattelija kysy jotain tyyliin: “Millaista musiikkia Mokoma ei pystyisi tekemään?” ja vastasitte että doomia. Liekkö ollut sitten joku Sue-ilmaisjakelulehti täällä kpo:ssa. Suurena doom-fanina haluaisin tietää, miksette, kun semmosta aina kuulee että “eihän doomissa oo mitään hyvää, puolen tunnin biisejä joissa ei oo minkäänlaista melodiaa, eikä bändin tarvi ees osata soittaa.” P.S. pirun hienoo että tulette tännekin asti käymään kiertueellanne! 😉

Viittasimme siihen, että olemme liian ADHD-henkisiä keksittymään pitkiin musiikillisiin linjoihin. Eihän hyvässä musiikissa mitään vikaa ole, ja tämä koskee myös hyvää doom metallia, jollaista tekee muun muassa Cathedral, Candlemass sekä Electric Wizard.

VOI VITTU. Tein lutakon keikka ennakkoon loppuunmyyty! Eikä viihti oikeen tunnin ajomatkan takaa lähtee jonottaa että jos sattuis saamaan liput.PRKL

Sori, tuu jonnekn muualle katsomaan.

morjesta! uus levy tullu ja sehän kuulostaa ihan kivalta. ei juurikaan valittamista! mut lähinnä sellasta toivetta tulin heittelemään, että kun tänne imatran suunnalle ootte taas tulossa 9.2. woodooseen nii voisitte pojat soitella poltetun maan taktiikkaa taas täällä. sopis nimittäin nykysee elämäntilanteesee just eikä melkei. jos marko muistaa imatralta viime elokuulta rock to the riverin backstagelta kun pyytelin pmt soitettavaks kun en ollu sitä koskaan kuullu. sieltähän se sitten tuli! oli muute aika makee fiilis kun soititte sen! nyt sit vetoan toiveessa ko elämäntilanne on sellane et se ois aika jees kuulla. haasteltiin myös muutama sana KLK-levystä ja kiittelin kovasti siitä lätystä että kuinka paljon se on meikäläisen elämässä auttanu. noh.. pitää jälleen antaa iso kiitos! on nimittäin nyt soinu taas suht tiuhaan tahtiin soittimessa. ja kyllä se antaa toivoa tähän elämään ja auttaa jaksamaan. en tiedä mitä ilman sitä tekis. varmaan kuuntelis uniklubia? no mut iso kiitos koko bändille levystä jälleen kerra! ja rokkaillaa imatralla kuha tänne saavutte!

Kuka lauloi: Kun ideat loppuvat, usein aletaan rokkaamaan? Marko, ole hyvä ja vastaa. (ei ollut vittuilua teille, vaan huumorilla vähä panin tulemaan) t. Rapa-tissi

Ei myö tiietä. Ja hyvä ettet tullut panemaan.

Kiirehän teille tulloo, jos ensin vähän kaupallista soitantaa Emma-gaalassa ja sitten heti ykköstietä kohti Suomen Turkua. 🙂

Miten teil on Turun keikka ja emma-gaalan veto samana päivänä? Vai onko matka Helsingistä Turkuun todella niin lyhyt että kerkiätte molempii?

Ei myö ois kerettykään, ja siksi Turun keikkapäivää siirrettiin hieman myöhemmäksi.

Eipä taas saa uuven levyn sannoista mittään tolokkua, jos ei oo sanat silimien eessä. Muuten on hyyää paskia.

Se on yksi syy miksi ne sanat on siinä vihkosessa.

Terve! Tehkää sellaisia t-paitoja, joissa olisi edessä teidän Mokoma-logo ja selässä teksti: Turvaa selustani. Minä ostaisin sellasen het! Ei muuta, kiittimoi!

No kattellaan.

Terse!Kun tulette forssaan helmikuussa,nii olisko mahdollista päästä bäkkärille juomaan parit bisset:)Vastailkaahan?

Jos oot Jalostamon miehiä, niin totta ihmeessä! Työhän ootte ennenkin käyneet tyhjentämässä meidän jääkaappia.

Kai tuolla Emma-gaalassa kuullaan Marras playbackina? Muuten olis kovin vaikeeta kuvitella teiät sinne soittelemaan.

Marras vedetään kuulemma ihan livenä.

Kuisma hei, hyvää syntymäpäivää!

Kuisma vastaa: Kiitos!

Jos soitatte Emma-gaalassa Marras-biisin, tapan v*ttu ihan kaikki. Eläimet ja kaikki.

Voi kyynel.

Ootteko Nummirockiin tulos juhannuksena?

Kattellaan.

Ei vittu! Koita nyt Marko sen verran opetella julkista esiintymistä, ettei kokoajan tarvitse sanoa “ninku”. Kuunteles vaikka vähän ittees Radio Rockin DJ-vieraana: http://www.radiorock.fi/podcast/radiorock_podcasts/ Podcast_a572ba8410c5.mp3

Mitä sie niinku tarkoitat?

Syökö murhaajat sydämiä ja suolia?

Ah niin runollista.

Jospa mun kylmät väristykset johtuvat vain ikkunasta tulevasta vedosta, mutta onhan sulla kaikki hyvin Kuisma?

Kuisma vastaa: On. Luulisin niin.

ääh Perkele! Vihdoin olisitte tulleet Forssaan keikalle, mutta vaadittavasta iästä päästä keikalle puuttuu 9kk. ! 🙁

Maltti on valtia. Ensi vuonna sit uudelleen.

Hyge, onkos kevyemmän musiikin rumpalit kuten John Blackwell innoittaneet sinua suuntaan tai toiseen?Ketkä rumpalit ovat olleet sinulle ne innoittavimmat?

Janne vastaa: John Blackwell piti googlata, joten ei ollut tuttu. Mutta kyllähän kevyemmästä esim. Neil Peart, Stewart Copeland ja nuori Phil Collins ovat omalla tavallaan tehneet vaikutuksen, mutta tiedä sitten ovatko vaikuttaneet.

Kosminen banaani söi optimistijollan. Kosminen banaani meni naimisiin tanssivan kanan kanssa. Hevonen sanoo olevansa Jari Sarasvuo. Marko Annala tanssii. Tämä on uni, mikä lastansa kutittaa.

Joo joo.

Moro! Mä oon pietarsaarelainen miehenalku joka tykkää ihan sikana teirän musiikista. Oon menossa yhteen bändiin kakkoskitaristiks ja ns. taustalaulajaks.. Nii haluaisin kysyy annalalta että miten vois reenaa karjumista, et oppis oikean tekniikan. Ku tuo kurkku on tupannu tulla kipeeks jne. Oon tulos muuten teidän keikalle nosturiin helmikuun lopulla.. Hyvät syksyn jatkot vai mikä tää ny on.. -ÄiÄ-

Hanki The Zen of Screamin. Se on kuulemma hyvä.