Jyväskylän päiväkirja kirjoitetaan tällä kertaa Aleksanterin tekniikalla. Terveisiä!

Aina vaan keikoille, eikä ikinä viikonloppulomalle kylpylään. Aina vaan Helsingin jätkät roudaamassa, eikä ikinä tamperelaiset. Aina vaan tyhjännauramista bussissa, eikä ikinä asiallisia keskusteluja. Aina vaan kaljaa matkajuomana, eikä ikinä limpparia. Aina vaan hyvä meininki Lutakoon saapuessa, eikä ikinä vihamielinen. Aina vaan tahmeita perjantai-soundcheckejä, eikä ikinä kulkevaa soittoa. Aina vaan tyhjännauramista takahuoneessa, eikä ikinä asiallisia keskusteluja. Aina vaan alkoholittomia juomia ennen keikkaa, eikä ikinä kaljaa. Aina vaan jännittämistä lavalle mennessä, eikä ikinä rutiinia. Aina vaan kreisi yleisö Lutakossa, eikä ikinä rokkipoliiseja. Aina vaan yllättäviä käänteitä, eikä ikinä tasaista suorittamista. Aina vaan Koiruoho setissä hätätilanteessa, eikä ikinä muulloin. Aina vaan parhaita keikkoja Jyväskylässä, eikä ikinä paskoja. Aina vaan hirveä hiki keikan jälkeen, eikä ikinä kuivia vaatteita mukana. Aina vaan valkkarivissyä keikan jälkeen, eikä ikinä väkeviä. Aina vaan adrenaliiniyliannostus keskellä yötä, eikä ikinä väsymystä. Aina vaan Infernoon jatkoille, eikä ikinä ajoissa nukkumaan.