Voisitteko te vastata vaikka tää onki nii väärä paikka; tiedättekö te et miks nuo stam1nan kotisivut ei näy? Kun pistää selaimeen www.stam1na.com niin näyttöön tulee “Sivua ei löydy”…… Sori nyt tästäki!

Kyllä me tiedetään. Siellä on tilanne päällä, ja voi luoja mikä tilanne onkin!

On syytä kiittää orkesterianne kahdesta asiasta. Ensinnäkin uusi lättynne on aivan loistava ja toimii tehokkaana liikenneaggression katalyyttina ts. on tehosoitossa autossa. Kiitos. Toiseksi olette varmasti ajatelleet juuri minua Turun keikkapäivää siirtäessänne; alkuperäinen ei olisi sopinut, nyt sopii. Kiitos. Lopuksi vielä kysymys: onko Veriveljet-kappaleen teemana Suomen sisällissota? Mukavaa vuodenjatkoa.

Hyvä että tällä kertaa meni näin päin nuo keikkamulkaukset. Ja Veriveljissä on tosiaan sisällissodan tunnelmat vahvasti läsnä.

Kuulkaas herrat, se on tämä hevimusiikki sillä tavalla vanhentunut musiikkillinen ilmaisumuoto,että sitä tekevät tänä päivänä kaikki. Tästä johtuen, se ei tuo möykkä enää sillä tavalla säväytä, kenenkään pitämänä.

Pitäiskö siun sit vaikka kuunnella jotain muuta musiikkia? Tai sit syvennyt oikeasti aiheeseen, ja yrität ymmärtää mistä hommassa on kyse. Sitä “hevimusiikkiakin” kun on niin monenlaista.

Jos jossain jaettaisiin Vuoden riffi -palkintoa, nii se kyllä menis Sarvipään c-osalle. Marskin “BUAH” -huuto kruunaa sen, yleensä kun ne on hällä “jooh” tai “huoh” -tyyppisiä. Vittu että kolisee.

Totta puhut. Hyvä riffi, hyvä huuto.

Stam1nan sivut on daun! Miksi näin on, eikö ne kestä uuden levyn paineita ja halua ottaa vastuuta vastailemaalla fanien esittämiin kysymyksiin?

Vai että vastuuta pitäisi ottaa. Eikös isi ja äiti ole sitä varten? Siinä vaiheessa kun rock”n”roll ja vastuullisuus yhdistyvät, on aika keksiä muita harrastuksia.

Rynne Jatmihäiriöstä?

Ei tuo nyt edes ole hauska. Vai onko?

onnittelut!

Kiitos, kai.

Liittyen tähän aiempaan viestiin “http://www.youtube.com/watch?v=gyQ8oS-lWyo Marko: Viitsisitkö suomentaa, että mitä IHMETTÄ mahdoit oikein sanoa ennen Mene ja tiedä – lauluosuutta alkuspiikissä?! Terv. Kuvaaja)” Ennen moksuja viereisellä lavalla esitti Ismo Alanko kanoottilaulun, jota marko kommentoi: on se alanko härski jätkä kun se pistää kanoottia kapeaa majavaan…

Auts… Pitikö tämäkin nyt sitten internetissä julkaista? Näemmä piti.

Vois olla ehkä kovin jos voisitte vetästä Avoimen Haudan lutakossa. Onnistusko mitenkään?

Ei onnistu.

plussapallo sanoo plop plop

Hyge and.

millo tuutte joutsenoo keikalle? mie oon oottanut tässä toriärrällä jo vaik kuin kauan. alkaa jo varpaitaki paleltaa ja sylkirauhane ei enää eritä räkää.

Ollaan ihan just tulossa. Mutta jos ei näy, älä huolestu. Ps. Ota oma jatkoroikka mukaan.

Ihmisen jalka on painava. Jos jokin mörkö uhkailee sinua, niin silloin kannattaa ottaa miekka, leikata jalka poikki ja käyttää sitä jalkaa nuijana jolloin sen mörön saa ajettua pakoon.

Oha se varma. Mitä sie oot vetäny tai jättänyt vetämättä?

emmie rohki tiennykhään että te miksan kanssa tuommosen menny tekehmään:O:D http://www.youtube.com/watch?v=5LBnd068pDM

Jep. Tosi uus juttu uuten.

Katsoin äsken Punaisen Kukon musiikkivideon ja mieleen tuli se aamu usean vuoden takaa kun aukaisin television ja Ari Peltosen juontamassa Aamunavaus-ohjelmassa näytettiin ko. video. Kyllä meinas aamukahvit valua blackjack is een kaartspel. rinnuksille kun jäin monttu auki tuijottamaan ja kuuntelemaan sitä menoa. Ei mulla muuta tällä kertaa! Päkä

Näin tais olla. Paskalle terkkuja!

tuleeko teille pitkähiaisia luihin ja ytimiin paitoja?

Onhan noita Ammu vainaa -paitoja. Käviskö tuo?

Paljooks o tiukka hinta?

Zeitzemen euroa.

meän bändillä on sama logo kun teidän tuo uus tähtönen. tietääksemme se oli meillä eka, mutta se ei oo mitenkään rekisteröity brändi eikä mitään muutakaan. oottako vihasia jos pidetään se meiän logo?

Jaa. Pistäs linkkiä niin tutkitaan.

Kyl Santul on sit hyvä perse

Näin on!

Mikä on Marko Annalan koulutus? Vai onko sellaista ollenkaan?

Suurtalouskokki-pohjainen ylioppilas. Ja ei muka koulunkäynti kannata!

Jos Stam1na on Tuomon vastuulla, niin ketkä sit kattoo muitten sakaralaisten perään?

Marko kattoo Jannen perään, Janne Kuisman perään, ja Kuisma kattelee telkkaria.

Kiitos Juvan keikasta. Oli mahtavaa.

Eipä kestä.

Tosi ikävä juttu, että ne ei Teatrialle suostu ottamaan alaikäsiä faneja, eikä ees adressit auttanu. No ei kai tässä muu auta ku ootella kessään ja toivoa että teitä näkkiis sitte vaikka festareilla! Pietää peukkuja pystysä 🙂

Näinhän se on. Koita malttaa odotella sitä täysiikäisyyttä.

Terve jätkät. Markolta tuollaista kyselisin, että kun jollekkin tää suosittelit tuota Melissa Crossin Zen of Screaminkiä, niin karjukko itte tuolla tekniikalla, kun tuossa opetetaan? Lähtee sulta meinaan puhtaat laulutkin, etkä vaan kurkkuas pasko painamalla. Tai sitten oot vaan ihmemies. Kattellaan muuten Rytmikorjaamolla.

Marko vastaa: Mie oon ottanut sieltä äänenavausvinkkejä, ja ne kieltämättä toimi.

Ai niin propsit siitä että Santtua on uskallettu panoroida vasemmalle. On muuten hyvässä paikassa.

Tai sit siulla on oikea kajari paskana.

ehheh. ollettokos sitten tulossa kalajoen suuntaan jussina?

Moro! Olettehan tulevana kesänä tulossa qstockkiin Ouluun, viime vuos jäi väliin mutta sen välivuoden sais vielä anteeksi kunnon thrash-pläjäyksellä..? Ja vois Ihmisen nujertaa pitkin pohjanmaata.. T:Saatanan Kukko

Kesäkeikoista ilmoitellaan sitten ku ne on ajankohtaisa. Malttia, pyytäisimme.

Myöhästyneet onnittelut Kuismalle!!! Milloin se syntymäpäivä sit oli?

Kuudestoista tammikuuta. Laittakaa kalentereihin.

Luin juuri noi edelliset vastaukset (26.1.2008) ja sellainen tuli mieleeni että eikö teillä tule ikinä ns. “ikävä äitiä”-fiilistä? Eli onko ihmiset tulleet hulluiksi, vai mitä? Oli meinaan semmoisia kysymyksiä että oksat pois. Jaksamista teille poijjaat! ;o)

Ei hätiä mitiä. Ei kannaa ottaa internettiä liian tosissaan.

Morienttes! Tuli tässä apropoo mieleen ku nuita kivakumaroita ties monetta kertaa kattelin, että koska niitä mahtas tulla lissää?

Hitto kun ehtis tehdä.. Ja joku jaksais kuvailla. Jostain syystä keikkareissuilla ei viime aikoina ole tullut otettua turistikuvia.

Löytyyköhän mistään enää niitä “siivet” paitoja? melkonen keikka putki tuntuu olevan, ei muutaku kamerat mukaan ja dvd;n vääntämiseen…!

Siipipaitoja ei ole ollut hetkeen. Ne oli kyllä ihan hienoa. Käsi ylös kuinka moni haluaa re-issuen, jos sellainen tehtäis?

Exellentus. Kuuntelen tässä Panteraa. Luin Savon Sanomien nettisivuilta, että Pieksämäelle tulee Ideapark -ostoskeskus. Luin Sakaran sivuilta, että Diablo siirtyy Sakaran talliin. Katsoin Veikkauksen pelitililtä, että olin voittanut Kenosta 50 senttiä. Huomasin, että Pelit -lehden nettiarkistot ovat avautuneet kaikille. Stam1nan uutukaisen julkaisu lähestyy, kuten myös Mokoman Lutakon keikka. Hyvä meininki.

No siullahan on ollut kiireistä. Ei muuta kun jatka samaan malliin, ja keikalla nähdään!

kiitokset pirunmoiset hyvästä keikasta 25.1 lahden finlandia klubilla……paras keikka pikästä aikaa mitä olen ollut todistamassa… kiittää ja kumartaa. t.sam

Eipä kestä, kivaa oli meilläkin.

Onko seuraava Sakara Tour sitten aika v*tun hyvä jos edelliseen kattaukseen lisätään vielä Diablo…? Enpä malttaisi odottaa.

Ei myökään.

Oon ollu kyl jalostamon miehiä,mut en enään=D Mut kyl voin silti tulla jääkaapin tyhjentään!!No ei kai,omat juotavat messiin jos ei jääkaapille oo asiaa..Kun näätte (forssassa) eturivissä runsaasti lävistetyn ja huivipäisen parta jätkän,nii ottakaa korvista kiinni ja repikää bisselle;)

No kattellaan.

Lahden (eilisellä) keikalla lavalle tupsahtaneet hikinauhat oli sitten ihan tarkoin harkittu kiitos-elementti niistä max stagen hikinauhoista… Eli kiitos Markolle omasta “stam1nastani” (ja vähän vissiin Tuomollekin) ja olkee hyvät! Vaaleanpunainen on _AINA_ pop!Pitäkäähän sitä omaa Pumaanne myös muilla kiertueen keikoilla! Btw, hiki oli sitten ihan omaa tuotantoa, oma vikanne…(

Kiitos vaan itsellesi!

Tuo teitin hevi/auringonkukkalogo sopis muuten hyvin ympyriäisiin hihamerkkeihin.

Niin sopisi.

Oiskohan tässä ainesta Mokoman uudeksi keikkabussiksi? http://www.nettivene.com/283334

Teknisesti tuo taitaa olla vene. Mutta ihan miten vaan.

Milloin julkaisette ne luihin ja ytimiin levyn ylijäämäbiisit?

Vaikea sanoa, tässä on nyt vähän kaikenlaista.