Hei. Mitäs mieltä ootta sellasesta pändistä ku Mastodon?? Itse pidän heidän soundista ja laulajan äänenkäytöstä.. kuulostaa siltä ku se ääni tulis seinän takaa. Ja riffit ovat hienoja. Kerrassaan hyvä tarunomaista groove metallia soittava coconpano. Tämä äskeinen on toki virallinen musiikki genre..vai mikä se oli. i

Ihan ok. Hippirumpalit tykkää.

29.121 Helsinki, Helldone? Aika mielenkiintost…

No okei. Yksi virhe mahtuu elämään.

Oletteko koskaan syöneet ihmislihaa?

Monesti!

Se on hei /,,/ Kyselin tuossa joku aika sitten että kuinka treenata ärisemistä ja nyt kiitän vastauksestanne.. Kiitos! Ostin 7 kielisen kitaran että pystyn treenaan KLK albumin biisejä ja luihin ja ytimiin biisejä. Tiedättekö koska uusimman albuminne txt tabeja on tulos punaisen kukon klaani -sivustolle. Kun en vielä omista tietokonetta. Mikä on siis aika outoa tällä vuosituhannella, -sadalla ja -kymmenellä.. Vai onko? Nähdään nosturis, tämä verbi ei tosin välttämättä päde molemmin puolisesti…

Tekstitabeista ei ole tietoa. Kyllähän niile varmaan tarvetta ois, joten pommita PKK:n crewiä.

Morz! Tervetuloa Vorssaan! 🙂 Pitää kaivaa Sakara-kauluspaita kaapista ja heittäytyä hienoksi. 🙂 Nähdään! – Mikko

Nähdään! Kohta ollaankin siellä.

eipä minulla mitään tähdellistä asiaa ole, pyytäisin vaan että esittäisitte nosturin keikalla vähän vanhempaakin tuotantoa… varmasti uusimmalta levyltä ja klk:lta tulee suurin osa, veikkaisin, mutta olisi kiva kuulla noita vanhempiakin ralleja livenä. varmasti muutkin fanit tahtoisivat. eipä muuta. nähdään nosturissa.

Tunku settilistalle on kova. Meillä on kuusi studiolevyä ja pari ep:tä joista valita, ja teemme parhaamme.

täytyy muuten sanoa että sinä riität on varmaan teidän yks ärsyttävimmistä biiseistä ikinä. mutta toisaalta taas niin loistava. sitä odottaa alusta saakka että milloin se lähtee oikee kunnolla, mut se ei vaan suostu missään vaiheessa lähtemään. kiusausta

Heh, eihän se lähdekkään. Sie oot ymmärtänyt mistä biisissä on kyse.

löytyykö teiltä mistään tabeja teijjän piiseihin?

Kirjoita selaimen otsikkoriville www.fcmokoma.com ja itsesyty!

mitäs maksaa pääsy teiän keikalle woodooseen la 9.2. ?

Ei tiedetä. Kysy Woodoosta.

“Siipipaitoja ei ole ollut hetkeen. Ne oli kyllä ihan hienoa. Käsi ylös kuinka moni haluaa re-issuen, jos sellainen tehtäis?” Millainen tuo paita on? -Antt1

Siinä on siivet selässä.

Kiitti perjantain Lutakon keikasta! Oli aivan helvetin hyvä meininki, ootte parhaita. Settikin oli mahtava, mutta TAKATALVI olis pitäny tulla lopuksi prkl! 🙂

Kiitos Lutakon keikasta 1.helmikuuta!! Aivan loistavaa! Erityiskiitos Koiruohosta ja Hygelle tarjotaan ens kerralla lonkeroa eikun olutta kun taisteli keikan loppuun vaikka pakki vähän reistaili.

Kiitos aivan sairrraan hyvästä vedosta lutakossa. Hygen hyytyminenkään ei niin kovin pahasti haitannut, encoreihin mennessä fiilis oli taas aivan huikea. ja kiva tuo Koiruoho oli kuulla livenä, en ainakaan musita että aiemmin oisin sitä kuullu. Ja prkle yllättävintä tässä kaikessa on että käytännössä keikka meni jaffan voimalla. On se kumma. BroadStreetBully

Näin aluksi voisi kiittää tuosta Lutakon keikasta. Eka Mokoman keikka ja kyllä kolisi. Tais myös kolista Jannella, kun piti backstagelle rynnätä kesken kaiken, mutta kysymys kuuluu tuosta Koiruoho-biisistä, minkä soititte Jannen keräillessä itseään. Millos viimeksi sitä on soitettu livenä? Taitaa olla jo vähän aikaa vierähtänyt? Tais olla eka kerta, kun olen nähnyt ihmisen tanssivan oksennusämpärin kanssa lavalla.

Iso kiitti Lutakon keikasta! Meno oli taas esimerkillisen jämäkkää ja uudet biisit maistui erittäin hyvältä livenä. Pari lässyn-lässyn raitaa siellä täällä, mutta eipähän nuo sen suuremmin haittannut. Sai ainakin tauon hengähtää. Seuraavaan kertaan sitten!

Massiiviset kiitokset Lutakon loistavasta rock-showsta! Tv. Yksi kärsivistä mutta nauttivista naamoista eturivissä.

Kiitos mahtavasta Lutakon keikasta! Oli kivaa!

Kiitos kiitoksista! Koiruohoa ei ole muistin mukaan soitettu aikasemmin. Pojat jammailivat joskus laulu/basso-sovitusta treenikämpällä, ja nyt se tuli mieleen ja yllätimme itsemme näinkin hurjalla spontaaniudella.

päivää, tämä varmaankin jossain kysytty/vastattu mutta kysynpä kuitenkin…Kurimus ja TMRH vinyylien painosmäärät ? Hienot julisteetkin mukana, ilmeisimmin ovat henkkoht allekirjoitettuja eikä kopioita ? Iso kiitos teille musiikista, nautimma!

Molempien painos on 500. Kaikkiin kirjoitettiin nimmarit ihan omin käsin. Siihen meni 5 htp, ja kyllä kannatti!

Tuleeko tältä kevätkiertueelta päiväkirjaa?

Ekat on jo aloitettu. Kännissä ei voi kirjoittaa muuta kun “ole ole”, joten hetki menee vielä.

mahtava toi teitin uus levy!!koskas jannut vaivautuu pieneen porvooseen keikalle??voin tarjota pojille vaikka jääteetä

Ota asia puheeksi paikallisen keikkajärjestäjän kanssa ja kattellaan syssymmällä.

Haittaakostateitä jos minä seitsemäntoista vuotiaana tuun teiä teatria keikalle?

Asia ei kuulu meille, kun myö ei vastata järjestyksenpidosta.

Minkälaisen aivosymposiumin tuloksena kiertueen nimi syntyi?

Sympaatisen.

www.myspace.com/wolkhada <- tuolla siis se sakarainen tähti. tuon linkin sitten saa ihan mielellään laittaa jättämättä. jos vaikka vastaatte @postissa [poistettu] niin olisi näppärä juttu.

Septagrammihan se siinä. Sama symboli oli Takatalvi-digisinkun kannessa ja Mokoman Kurimuksen aikaisissa crew-paidoissa.

Jos kerran peräänkatsomissysteemi on Tuomo-Stam1na ja Marko-Janne-Kuisma-tv, niin entäs Santtu? (1.2. vastauksiin liittyen…)

Santtu ei ole Sakarassa töissä. Hän on Sakaralle levyttävä artisti, eikä Santun perään tarvitse katsella.

Olette kuulemma soitellut pitkästä aikaa koiruohoa livenä! Toivon todella että pysyy setissä huhtikuuhun saakka: pääsen silloin vasta keikalle… Mitä mieltä itse olitte vedon onnistumisesta? Joskus on teiltä tullut kommenttia ettei ole toiminut kun olette livenä yrittäneet….

Kiitos. Koiruoho oli olosuhteisiin nähden yllättävän hyvä yritys.

Mitkä omat kipaleenne merkitsevät teille eniten?

Omista kappaleista jotenkin tärkeä on vissiin ehkä Kasvot kohti itää. Taivaankappaleista ur anus.

Miltä kuulostas Sakara Tour 2008?

Todennäköisesti aika hyvältä.

mitä teette elämän jälkeen?

Jos tupakin polttelisi ja sitä sitten lauantaisaunan kautta uutta elämää kohti.

Nii ja marko kiitos kuvasta

Ole hyvä.

Sellasta kysyisin että jos pelaisitte (tai eihän sitä voi tietää vaikka jo pelaisitteki) lätkää, ni mitkäs mahtais olla jäpiköitten pelinumerot ja miksi? No tulipa kysymys mikä ei käsittele musiikkia, vaikka kiekkopeleissä soikin hyvä jumppamusiikki.

Jos pelaisimme lätkää nii suosikkinumero olisi 112.

Haluaisin ihan kamalasti kiittää teitä, oi suomitrashin messiaat, kerrassaan onnistuneesta keikasta Lahden Finlandia-klubilla. Hyvä settilista, uljaita miehiä, enkä muista hetkeen nauraneeni yhtä hyvin kuin M.A. Nummisen aloituskappaleen aikana. Miinusta siitä, ettei Santtu soittanut sitä sooloa (vaikka tosin perustelitte hyvin tahtonne soittaa täysimittaisia rock-kappaleita). “Tanssiryhmän” jäsen osoittaa rajatonta arvostusta! Ps. On se teidän uusi lätty helvetin kovaa tavaraa.

Pakko kiittää teitä kaikkia Lahen keikasta, Markoa vesipullosta ja Saikkosta melkein saadusta plektrasta. En ihan saanu koppia. Kova keikka oli, tosin melkein viikon niskat kipeinä sen jälkeen. Nyt pittää vielä laskeskella rahoja ja puhua kavereita toiselle keikalle. Sinnekki vaa sitte eturivii, kiitos vielä!

Kiitos kiitoksista!

Oli muuten yks parhaista keikoista mis oon ollu ni tua pakkahuoneel! Annala sulla oli vähä kiire ku keikka oli loppu? xD

Kiire jo on, kiire jo on / parrat vilkkaa / valjastaa jo porot saa / heijaa!

Kiitokset Pakkahuoneen keikasta! Mahtava meininki oli läsnä!

Huomenta ja kiitokset Tampereen keikasta. Meininkiä oli mutta se Viholliset biisi puuttui jälleen. YO-talon edessä Marko lupasi vetää sen jos huudetaan kovempaa. Nyt saatiin jo Saikkosenkin huomio. Eikö mikään riitä 🙂 Seuraavan kerran Tampereella Viholliset on jo pakko tulla. t. yksi kolmesta äänekkäästä ps. emme hiljene ennen kuin kuulemma biisin liven, nyt saatiin jo hieman muuta porukkaa mukaan huutoomme

Tattis ukot Tampereen keikoista… Vitti kun te ootte kovassa vedossa nykyään(kin). YO-talon levynjulkkari oli ihan hillitön ja Pakkahuoneella näytitte (jos mahdollista) vielä isommat närhen munat… Tai jotain. Mutta missä oli Miitri? Pakkiksella toiminut miksaajahemmo nimittäin voisi soundista leikata vähän sitä yläpäätä pois kun välillä sirisi ja sirklasi niin julmetusti että takahampaisiin sattui ja aivokuori veti ripaskaa diskanttien voimasta… Bring back Mr. Aaltonen!

Kiitos!

Oli tylsää. Luin läpi kaikki vanhat kysyttyä-palstat sekä päiväkirjat. Sain monet naurut ja te säästyitte vastaamasta moniin turhiin kysymyksiin. Olette hauskoja heppuja, kiitos!

Olemme hauskoja kun verovirkailijat.

Onko teillä odotettavissa nyt menillään olevalla kiertueesta live taltiointia dvd tai cd muodossa tulevaisuudessa?

Ei varsinaisesti. Keräämme matskua pikkuhiljaa, ja kattellaan myöhemmin josko niistä saisi kasattua jonkilaisen “järkevän” kokonaisuuden.

Anteeks Marko ku mie häiritsin sinuu eilen Lutakossa niin kauheesti siinä paitakojulla… eiku, kiittäähän miun piti ku nii hienosti piirtelit miun levynkanteen. Kiitos myös perin onnistuneesta keikasta kaikille Mokomille, dänks! -#21, violettirastainen häirikkö (jo vuodesta 2006)

Eipä kestä.

Onko Markolla kokemuksia sahalaidoista ja muista migreenijutuista, kun Sahalaidan niin osuvasti kirjoitti?

Marko vastaa: Tavallaan.

santun hiukset on vekkulit :))

Likaiset and.

Olisi muuten todella mukavaa ja piristävää jos päästäisitte joskus Santun yksin tai edes Markon kaveriksi johonkin lehtihaastatteluun. Santtu kun vaikuttaa niin vekkulilta ja rennolta jampalta että olisi kiva kuulla hänenkin näkemyksiään asioista. Santtu kun käsittääkseni on täysarvoinen Mokoman jäsen vaikka ei olekaan bändissä yhtä pitkään ollut mukana kuin muut. Ja Santtu ei ole tainnut koskaan olla varsinaisesti edustamassa Mokomaa haastatteluissa? Saatan toki olla väärässäkin, ellen erehdy.

Santtu on ollut aina haastiksissa mukana. LJY:n tiimoilla mm. Radio Rockissa, Todistaja X:ssä, Himotuimmissa, Wintterissä, ja vaikka missä. Katso ja kuuntele niitä ohjelmia!

Minkäs rallin tuomo on säveltäny Kuolemanlaulukunnailta?

Tuomon ideoista rakentui Säästä sanasi.

Siipipaidoista kun oli kyse, niin mulle ja! huh ja pam. Kaveri haluaa kans, eli täältä nousee kaks kättä. T:kunnollinen tullimies

Täältä nousee kaksi (2) ziipipaitaa haluavaa kättä!

“Siipipaitoja ei ole ollut hetkeen. Ne oli kyllä ihan hienoa. Käsi ylös kuinka moni haluaa re-issuen, jos sellainen tehtäis?” Yksi käsi!

Pari kättä on jo pystyssä. Kattellaan!

terve. ensinnäkin kiitoksia lutakon keikasta, menoa ei puuttunut! ja toiseksi: kuka teistä kielisoittajista heitti plektran yleisöön? itse semmoisen sain ja en nähnyt että kuka sen sinne viskasi. nii saisiko selvennystä, asia kaivelee 🙁

Kaikki kielisoittajat heittelevät plekuja Elvis-päissään.

Pussaisin teitä kaikkia hyvästä keikasta kiitokseksi (jos nähtäisiin). Ootte aevan ihania.

Ite oot.

Aivan hanurista, meikältä jää lauantain Tampereen veto väliin vaikka lipun oon jo ajat sitten hommannu… no toisinaan ihminen on sairas, sille ei paljokaan mahda… mutta, nyt kun te saitte Diablon niin olisi aivan hyvä jos Sakara Tour 08 tulisi tampereellekkin…

Ei muuta kuin paranemisia.

http://www.youtube.com/watch?v=3DuXbhlEYszSY Toinen rannekemies laittoikin jo omat terveisensä. Netistä löytyi jopa todistusaineistoakin; on tämä kumma maailma! Tuomolle sellaisia terveisiä, että ei ollu ranteessa ja seuraavan kerran näkyillään luultavammin Nosturissa.

Jee. Kattellaan.