Sauvakävellään kuudestaan auringonlaskuun?

Tämä settipäs alkoikin vahvasti. Mitähän seuraavaksi?

Pitikö teidän oikeasti opetella puujaloilla kävelemistä Rajapyykki-videota varten? Ja kenen perC vilkkuu Punainen Kukko -videolla? 😀

Näin kävi. Temonen halusi meidät kepin nokkaan niin eihän siinä muu auttanut. Pakara-arvoituksen saat yrittää ratkaista omin voimin. Sen verran voidaan vihjaista että vuonna 2008 nuo pakarat ovat aavistuksen verran muhkeammassa kunnossa.

Toivottavasti teette joskus vielä yhtä hyvän levyn kuin tämän maailman ruhtinaan hovi.

Kiitos kannustuksesta.

Milloin uutta materiaalia?

Sitten kun sen aika on.

Kiitos Kokkolarokin keikasta, oli muuten kylmä mutta keikka lämmittti kuten aina! anteeksi kun huutelin saatanaa väistymään…Virginissä 8 pv. sitten toive toteutuu ?

260 kilometriä Kokkola Rockkiin katsomaan teidän keikkaanne. Voin sanoa suoraan, että oli jokaisen kilometrin arvoista. Kiitos paljon loistavasta keikasta.

Kiitos mielettömästä keikasta ja Luo nahka luo sisuksesta. Harmi ettette sitä Turvaa selustaani kerenneet soittaa. Poltetun maan taktiikkakin oli kiva kuulla pitkästä aikaa livenä. T: 6h postittaja.

Kiitos. Hyvä oli meininki vaikka futis ja hospitality rider katosivatkin.

Mun oli tarkoitus opetella Sirppi tänä viikonloppuna, mutta mun ei anneta käyttää vahvistinta…

Voi kyynel. Parempi tsägä ensi kerralla sitten.

uusinta levyänne kuunnellessa mieleeni juolahti kysymys että onko tässä nyt äänessä takuuvarmaa ja turvallista bisnestä tekevä levy-yhtiön johtoporras vai innovatiivinen ja musiikillista kehitystä janoava nälkäinen bändi. itse kallistuin valitettavasti ensimmäisen veikkauksen puolelle, miten itse koette asian?

Kysyt tällaista asiaa työhönsä rakkaudella ja intohimolla suhtautuvilta artisteilta? Hyvä provosointiyritys mutta ei nyt jaksa lähteä leikkiin mukaan.

Tuskin luette tämän ennenkuin kiipeätte lavall kuuden tunnin päästä, mutta toivioisin muutamaa kappaletta Kokkolarokki ralliinne. Turvaa selustasi ja Luo nahka luo sisus. Jos tämä ei toimi niin sitten kokeillaan telepatialla kommunikoida. Onnea ralliin!

Heh. Nörtit lukivat meilisi ja Luo nahka, luo sisus otettiin settiin. Toivottavasti maistui.

Onko Marko valonkantaja?

Mikä?

Loistava keikka kinossa,eturivin pitkätukka kiittää! ../

Kiitos! Kivaa oli meilläkin.

Olisi Kiva tietää, mitä biisejä soititte 25.7:ttä Oulun Qstockissa. En ole ennen kuullut Mokomaa, muutakuin radiosta, televisiosta ja kaverilta. Pidin todella paljon Qstockin keikasta, joten. olisi kiva tietää tuolloinen biisilista.

Ei me tuollaisia muisteta. Kysy foorumilta.

mie tarvisin uuten mokoma lippiksen,mutta ei näjemmä saa enää,ainakaan mustana ja vihreetä en päähäni laita ellei oo kuoleman pakko,vanha on rispaantunut liian kovasta pitämisestä…tietääkös pojat mistä moinen johtuu?

Rispaantuminen tosiaan saattaa johtua liian kovasta pitämisestä.

Siitäkin on perhana jo vuosi kun avasitte LJY-triidin FCmokomassa. Kyllä se aika vaan vierähtää. Onko suunnitteilla mitään keikkailun jälkeen, vai onko siinä pientä lomaa?

Totta. Ja kesimääräistä rankempi vuosi olikin. Ei olla vielä suunniteltu mitään. Se ajatus tuntuu tällä hetkellä parhaimmalta.

Mistä sais hommattuu ton teidän toisen EP’n punaisen kukon? Ku sit ei oo tuol myynnis.

Se on myyty loppuun ajat sitten. Jossain on ollut joskus käytettyjä.

Moroo. Onkos tietoa millon ootte Jyväskylään päin tulossa seuraavaksi?

Palataan asiaan myöhemmin.

MOI! Mitäs mokoman kesään? omaani ihan hyvää! kuulin yhdessä lähetyksessänne että marko? on ässä heittään mölkkyy :> oiskos mahiksii haastaa? 😀 missä? ja milloin? olen valmiina! 😀 voin rökittää teidät koko mokoman :’D jos pystyn siihen….. ja santtu… mistä hemmetistä sä oot ostanu noi sun meinl:it? O.o mä en löyrä ku jyväskylän musikantista Meinl:li Classic sarjaa… :s ja muuten.. ehkä tää on tyhmä kysymys.. mut ootteko te jyväskyläläinen bändi nyt? ::D ja oon kuullu et ootte ollu tuol jyväskylän lutakossa keikal.. ja mulle ei ollu kerrottu siitä.. ja missasin keika ;< sillo kävi kova vittuitus päällä… 😛 mut joo.. mölkkyy haluun haastaa teidät! :DD ja onnea teille! =) Terveisin: Cruentus

Ei nyt ehi mölkkyämään, sori vaan. Janne hakee Meinlit Levytukusta. Emme ole Jyväskylästä vaikka kaupungin meininkiä kovasti komppaammekin.

Hehe ei mulla mitää kysyttävää ole mutta helvetin hyvä keikka oli qstockis ja oikee silmiin pisti tuo santun kalja maha! on kalja pojalle maistunu!

Pitää paikkansa. Lonkero and.

Onks siul Kuisma veljiä tai siskoja vai onko siust tullu isä? Näin isääs tänää nimittäi työntämäs vauvaa rattaissa? Onnittelut jos näin on päässyt käymään!

Kuisma vastaa: En tiedä mutta otan selvää.

Morjesta! Kiitos aivan mielettömästä Wanajan keikistä ! Pojat, se oli aivan parhautta. Itse olen vieläkin ihan liekeissä, ihmekkös se, kun eturivistä teitä pääsi katselemaan. Musiikkinne muutenkin kolahtaa miuhun. Sanoitukset ovat suoranaista nerokkuutta ja jokainen biisi herättää suuria tunteita. Kiitos vielä. Tästä on hyvä jatkaa.

Kiitos kaunis.

Master Of Puppets vai Reign In Blood?

Sekä että.

Heh, Savon Sanomien nettikeskusteluissa (foorumi jolla savolaiset pääsevät osoittamaan häikäiseviä älynlahjojaan) oli jollakulla melkoiset perustelut miksi Kuopion RockCock on huono juttu: ‘Rockcock on tarjonnaltaan surkea, tylsä ja suppea. Kun esiintyjälista on mallia Popeda, Ruoska, Terveet Kädet, Kakkahätä-77 ja Mokoma niin eipä se ainakaan fiksua nuorisoa paikalle houkuttele.’ Terveisiä Mokoma -faneille!

Ongelmansa kullakin. Meillä ja yleisöllämme oli ainakin kivaa.

Kiitos Puustockin ja Kuopio RockCockin keikoista! Olisi tehnyt mieli Tuskaankin tulla teitä kuuntelemaan, mutta valitettavasti rahat eivät antaneet periksi ja piti tyytyä Tuska-sunnuntaihin. Ja hatun nosto tietysti musiikista, jota tuotatte, maailma olisi varmasti karumpi paikka ilman sitä.

Lukuunottamatta teijän klubikeikkoja joista en voi vielä tietää mitää ikäni puolesta niin veditte kyllä Kuopiossa parhaan keikan mitä oon monee vuotee nähny. Mene ja tiedä oli hieno ja pisti huutamaa entistäkin kovempaa. Voitte olla aika hemmetin ylpeitä itestänne. Kiitos. Seuraavaks sit soittamaa Simpeleelle haha

Kiitoksia tosi kivasta keikasta RockCock-festareilla!!!

Hienosti veditte kuopiossa! Kiitos siitä (: Monta vuotta oon oottanu että pääsisin kattomaan teikäläisiä ja nyt se tapahtu 😀 Kiitän vielä kerran..!

Kiitos Kuopion keikasta ja erityisesti siitä että soititte Poltetun maan taktiikkaa. Oli mukavaa lystiä mahtavaa parhautta.

Kiitos kiitos!

Nyt olisi Markolle kysymys. Eli kuopion levykaupassa on Markon kaksoisolento myyjänä, joten täytyy kysyä että olihan henkilö jonka kanssa juttelin ja kysyin kuvaan Kuopiorokissa Katatonian aikaan niin Marko eikä kyseinen myyjä? Vielä pienenä lisä muistutuksena että henkilö ei suostunut kuvaan hyvin perustelluista syistä. Voi olla et ei kehtaa muuten mennä kauppaan ihan vähään aikaan vaikka eikös tuo kohteliaisuus olisi kyseistä herraa kohden 😀

Marko vastaa: Katatonian aikaan bussimme oli jo matkalla Kuopiosta Jyväskylän suuntaan. Levykaupan kaksoisolennolle terveisiä!.

Kuisma ja Tuomo, nyt mennään makuuhuoneeseen!!

Eihän vielä ole nukkumaanmenoaika!

moron! olen jo kauan aikaa miettinyt tuota kuisman kitaraa, että mikä se oikein on? 🙂 kiitän kovasti jos saan vastauksen. itse olen myös kitaristi ja suuri mokoman fani ollut jo ‘valu’ levystä saakka.^^ sanoisin kyllä että ‘kuoleman laulukunnaat’olisi teidän paras levy(onnittelut muuten kultalevystä). mutta joo… jatkakaa samaan malliin poijjaat:D

Kuisman ja kumppanien kalustolista löytyy täältä.

kätkeytyykö kappaleeseen sirppi jonkinlainen poliittinen vihje?

Marko vastaa: Ei.

mites kauan markolla on ollut lasit?

Marko vastaa: Näkö heikkeni jo ala-asteella, ja lasit hankittiin ennen yläasteelle siirtymistä.

Mua ei päästetty Rockcockiin, mutta muutaman vuoden päästä sitten!

Näin on.

Oisko kivaa saada Hahto tai Malmberg tuuraamaan rumpuihin?

Ai että olisiko kivaa jos Janne ei pystyisi soittamaan? No mieti sitä.

Ovatko pojat poikia jos he meikkaavat?

Ihan sama. Riippuu varmaan pojista.

Ostanko KLK:n vai LJY:n? Vai molemmat?

Osta molemmat.

Onks Blockheads teille tuttu?Hygelle luulis ainaki

Janne vastaa: Niinhän sitä sitten varmaan luulisi, mutta en ymmärrä mistä on kyse, ja Googlekin jäi retkeilyhousujen taskuun.

tässänäin jotain vanhoja juttuja selailin ja kävi ilmi että teidän mokoma 120 päivää ja valu levyjä olisi tuhottu E.M.I:n toimesta ilmeisesti huonon myynnin takia eikä julkaissut enää teidän kolmatta levyänne, joten kysymykseni kaikessa yksinkertaissuudessaan kuuluu, mistä lähti innostus perustaa oma levy-yhtiö, silkka vitutus vai halu ikäänkuin näyttää E.M.I:lle että potkua ja halua tehdä musiikkia piisaa tms.

Lue täältä.

Kun jos joskus sitten vetäydytte jälleen studioon harrastamaan musiikillista masturbaatiota (tekemään uutta levyä) niin muistakaapahan pojat pistää kiintolevyt sellaiseen talteen etteivät koirat niitä pääse pureksimaan! Voi meinaan käydä niin, että huono Csus7Maj-karma seuraa teitäkin! http://www.majkarma.com/?s=uutiset

Osanottomme. Saattaa v*tuttaa melko ankarasti.

aik faartti ettipäi!

No jopas.

Mitenkäs olisi EP joulumarkkinoille?

Ei kiitos.

Hyvän keikan soititte wanajafestivaaleilla!

Kiitokset Wanajan keikasta ja Santulle ja Markolle ajastanne antaa nimmarit ja morjestaa. Pääsin todistamaan keikkaa oikein eturivistä ja meiniki oli iha viti paras.

Kiitos!1!

tällanen kysymys isoille karskeille jätkille ja markolle erikoiskysymys. rakkauden maailma on täynnä vääryyksiä. minkälaisia vääryksiä te koitte nuoruudessa rakkaudessa? ja onko marko mikään biiseistäsi omistettu kenellekkään tietylle naishenkilölle? kiitokset ilosaaren keikasta ja hyvät kesänjatkot moksuille!

Marko vastaa: Kyllä sitä on tullut oltua rakkauden runtelema siinä missä runtelijakin. Useimmat kappaleistani on omistettu kuvitteellisille henkilöille. Konkreettisiakin henkilöitä on ollut mielessä, mutta julkisesti en ole lähtenyt omistamaan kappaleitani kenellekään.

Karskit jätkät vastaavat: Rakkaudesta puhuminen on vähän kuin tanssisi arkkitehtuurista.

Koetteko joutuneenne paljon vaivaa näkemään menestyksen vuoksi vai tuliko se siinä soitellessa?

Eihän 6 levyä ja 300 keikkaa ole vielä paljoa mitään, mutta kyllä tässä on vähän hommiakin tehty viinanjuonnin ohessa.

En tiedä missä olen, en tiedä kuka olen 🙁

Tuttu tunne.

Kaatuuu kaatuu kaupungin muurit!! Mitkäs on Mokoman poikien lempi bändit. Mun on mokoma.

Lempparit on Metalica ja Slayer.

Uskomatonta. Hevipersoonien Ruce Brickinson, James Hetmieli sekä Mariko Anna-Annalla sekä heidän bandien kiertuaikataulut ovat menneet uusiksi, 17.6 tapahtuvan maailmanlaajuisen keskiarvopäivänjakauksen takia. [12692 merkkiä poistettu] Odottavan aika on pitkä kuten sanotaan. Mutta tuntuisiko mikään yhtään miltään, ilman odotusta. The Offspring – Rise and Fall, Rage and Grace, 18 kesäkuu.. with Love, Sam The Shadow. THE END

Koita jaksella. Toivottavasti Offspringin uusin levy ei pettänyt odotuksiasi.

Kuka teistä pieraisee koviten?

Läskäri.

Asiahan ei mulle millään tavalla kuulu, mut kumpi Saikkosen veljeksistä on vanhempi Tuomo vai Teemu?

Teemu.

Miksi Marko ei enää moshaa? Onko paikat rikki?

Marko vastaa: Paikat on rikki eikä rillitkään pysy päässä. Keskityn laulamiseen ja jätän moshauksen kielisoittajille.

Miksette ole osallistuneet millekään viime aikoina julkaistuista tribuuttilevyistä? Olisi ollut hauska kuulla Mokoman versio esim. jostain Leevi & the Leavingsin tai Popedan kappaleesta. Mutta saanen esittää toivomuksen: tehkää heviversio jostain Tuomari Nurmion vanhasta biisistä, olisi todella mielenkiintoista kuulla se (julkaiskaa se vaikka jollain tulevalla ep:llä).

Jee jee.

Onnee Viidennen Vuodenajan kullasta! Tiukka eepeehä toi on!

Onnittelut siit toisestakin kultasesta kiekosta! Hyvin näyttää pojilla menevän!

Helei!!!Onnea myös toisesta kultalevystä!!!

Nyt sais tuo kullittelu jo riittää!

Kiitos! Mukavalta tuntuu.

Mitä pidätte Dir en greystä?

Janne vastaa: Loudness on huomattavasti parempi.

Marko vastaa: Ei jaksa olla kaikesta jotain mieltä.

Ostin tuossa eilen teiän uusimman levyn ja on erittäin hyvä kaikinpuolin, mutta sitä mietin, kun siinä lupailtiin bonuksena Nujerra Ihminen-musavideota ja jottain kuvia, että miten niitä pystyy tarkastelemaan? Joko kyseisestä levystä puuttuu ne tai sitten en vain osaa, luultavasti jälkimmäinen vaihtoehto. Mietin vain, jos osaisitte jotenkin asian kanssa auttaa? Kiitos ja Ankassa nähdään! 🙂

ATK auttaa.

kiitoksia joensuun keikasta! oli todella hauskaa! ja tällä kertaa ette lopettaneet edes kesken, kiitos siitä!

Olipa huippu keikka Metellissä, vaikka ennen keikkaa väsyttikin v*tusti ja yleisö vaikutti nyrpeältä. Ajattelin, että eihän tässä edes hiki pääse tulemaan. Anteeksi kun epäilin. Kiitos ja nähdään kohta Virgin Oilissa!

Kiitos itsellenne!

Mitä mieltä olette USA:n presidentin vaaleista? Minkä puolueen/ehdokkaan näkisitte mieluiten pääsevän valtaan?

Marko vastaa: Jos on nyt tästäkin oltava jotain mieltä, niin mielummin aasi kuin norsu. Vihreät on haaveajattelua, ei toteudu US and A:ssa koskaan. Yhdysvaltalaisille suosittelenkin vaikuttamisen keinoksi kansalaistottelemattomuutta.

Millon meinasitte tulla Lappiin heittämään keikkaa?

Ei tiedetä.

Piti tulla kysäsee, että oletteko tuota Poltetun maan taktiikkaa soitellu tai harjotellu tälle kesälle soitettavaksi? Qstock mahdollisuuksia silmällä pitäen.

valaiskaahan pojat miksi poltetun maan taktiikkaa soitetaan niin harvoin keikoilla vaikka se on yksi teidän parhaimmista biiseistä livenä niin kuin myös levyilläkin?

On sitäkin nyt kesällä soiteltu. Viimeeksi eilen.

Huomasinpa muuten juuri, että teillä on vieläkin irssi-galleriassa tämä käyttäjätunnus ‘MokomaLive’. Ootteko ajatelleet käydä poistaa sitä sieltä joskus? 😀

Asia ei meille kuulu kun se ei ole meidän hallinnoima tunnus.

Mikäs on jokaisen bändin jätkän oma henk. koht. suosikkibiisi näin livesoittoa ajatellen??

Santtu vastaa: Joku semmone hyvä.

Marko vastaa: Marko vastaa: Tätä kysytään useasti. Luonnollisesti biisi vaihtelee. Yleensä se on setin aloitusbiisi, sillä se on valittu sillä kriteerillä, että meille tulee mukavan itsevarma olo lavalla.

Tuomo vastaa: Tällä hetkellä mukavinta on runnoa Ammuvainaata.

Kuisma vastaa: Sama.

Santtu tykkääks sie Gambinasta?

Santtu vastaa: Tietyissä tilanteissa juo vaikka bensaa, mutta absoluttisena makunautintona esim. tuorepuristettu aplarimehu vie voiton aika kevyesti.

http://youtube.com/watch?v=kR6onQEM-5I Mun mielestä tulkinta on kyl kohillaa:)

Vaikea sanoa pelkän kuvan perusteellaa. Missähän mun luurit on?

Taitaa olla nykyään niin, että bändit tienaa fanituotteiden myynnillä enemmän kuin levymyynnillä. Teidän paidatkin kun tuntuvat menevän hyvin kaupaksi.

Ei muuten ole niin. Paita liikahtaa kyllä, mutta ei siitä nyt sen enempää.

Onkohan keikkapäiväkirja osiossa joku bugi? Nyt mennään ja meinataan kiertueen kohdalla ei näy mitään tekstejä, pelkkä lista vaan. Vai onko vaan näin, että noihin ei oo mitään kirjotettu. Ihan vaan FYI, jos ette ole hoksanneet… -Pete

miks tuol orkesteri->jäsenet osiossa on vaan marko saikkonen ja janne?

Hei teittien saitti on vähä seGasI!!

Seittimetsuri vastaa: Niin on miehetkin. Mökillä tosiaan vähän datayhteys tökki ja filéiden lataus jäi kesken.

Siunaus ja kirous toteuttavat itsensä: siunaus luo uutta, pahat sanat tuhoavat elämää ympärillään. Pahat sanat ovat kohtalokkaita myös sen vuoksi

Paha on housussasi.

Älkää ihmeessä jättäkö jatkossa Nummirockia ulos juhannusohjelmastanne ainakaan vain sen takia että osa nummirokkaajista kitisee jokavuotisen visiittinne takia. Ne, joille Mokoman sävyisät sävelet eivät maistu, joutavat vallan hyvin jäämään leiriin nauttimaan ainutlaatuisesta festaritunnelmasta. Itse olen viimeisen runsaan kahden vuoden aikana ollut katsomassa kuutta (6) Mokoma -keikkaa Kauhajoen rajojen sisäpuolella, ja keikka keikalta on meno maistunut yhä paremmalta. Minä ja muutama tuhat muuta Nummirock-kävijää odotamme teitä saapuvaksi paikalle myös ensi vuonna!

Kattellaan. Kyllä se edelleen niin menee, että jokaisella keikalla on aina joku joka näkee Mokoman ensimmäistä kertaa, ja joka pitää vakuuttaa bändin puolelle. Siitä me saamme voimaa.

Heh,löysinkin heti sakaran sivuilta sekä bädipaidat, että vanhemmat levyt, joita vimeksi kyselin. nyt on sittem kaikki levyt hommattu ja paitakin tilattu! Hienosti pojat soittaa ja Markon ääni on jumalainen! Kiitos loistavasta musasta!

Kiitos itsellesi!

Voi kumpa soittaisitte Viholliset Ilosaarirockin Metellissä. Se olisi parin ihmisen harras toive. Kiitos.

Ei tainnut tulla. Sori.

Miten Marko suhtautuu häneen korviaan myöten ihastuneisiin pikkutyttöihin?

Miten nyt pikkutyttöihin suhtaudutaan? Lapsina?

Kuisma ja Santtu on pudonneet orkesterin kelkasta, ainakin Orkesteri-osiossa?

Vai oliko se nyt Tuomo ja Santtu. Ihan sama.

Oottekos Kärkkäisen Heikkiin olleet yhteyksissä viime aikoina? Ja mitä miekkonen tällä hetkellä puuhailla?

Hyväähän Hessulle kuuluu. Luulisin niin.

aijotteko laittaa tänne sivulle tabulatuureja?

Emme, koska ne on laitettu hienosti tänne.

Kuuluuko uusi Aatami, uusi Eeva treenattujen biisien listaan? Se kun on kuitenkin teidän.. sanotaanpa että paras D-vire biisi. Sirpin jälkeen. Ehkäpä. Pakkiksella vois jyrähtää

On sitä nyt kesällä soiteltu. Ihan kiva ralli, totta tosiaan.

Terve Santtu heihei! Katoin äsken tuon teidän dvd:n läpitse, vai onko se lävitse… Mitä sä sanot siinä ennen ja jälkeen ku kiskaset Karhun ykkösellä sisuksiin? Se tais olla Minä elän videon alussa.. Kiitoksia muuten siitä dvdstä, en oo nauranu edes Kummelin aikana niin paljon ku teidän toilailuja kattellessa.

Santtu vastaa: En muista, mut kannataisko siun kattomisen lisäks myös kuunnella se dvd läpi, ni tämäkii asia seviäis.

Hehehei Saikkonen! Mistä ois mahkuu saaha sellanen ‘Sakara Records – Saikkonen Maksaa’ Paita! Haluaisin sydämmestäni sellaista!

Onko noita ‘Saikkonen maksaa’ muunnelmaa Sakara paidasta tulos myyntiin? Ja sit viä et osaako Kuisma ja Tuomo soittaa nuoteista?

Sellaisia tehtiin aikanaan yksi per Sakaralle levyttävä artisti, koska niiden sekoilut Saikkonen kato maksaa. Jos et ole sellaista saanut, sinun ei pidäkkään sellaista saada. Tuomo ja Kuisma tuntevat osan nuoteista oikein hyvin.

Metallica, Rautaa vai Roskaa??? Aiotteko ostaa uuden levyn??

Orotatteko innolla Metallican uusinta levyä?

Levyä “odotetaan” lähinnä epäuskon sekaisella välinpitämättömyydellä. Ois edes yksi hyvä biisi.

Katsokaas: Tuomo <3 Kuisma = Tuomo on pienempi kuin kolme Kuismaa. Nerokasta, eikö?

Toden totta.

Leivotteko te jouluisin pipareita?

Tavallaan.

Onko Marko oppinut tämän ‘epäpuhtaan’ laulamisen vasta lähivuosina vai onko se muhinut siellä alusta asti? Entäs milloin Tuomo ja Kuisma ovat tappingin opetelleet, vai onko sekin takavuosien rokkistaraleikkien saldoa?

Maukalla on alusta saakka ollut huutaminen mukana, kuten jo Valun tietyistä kappaleista voi kuulla, mutta tekniikan hää oppi hallitsemaan vasta KLK:n aikoihin. Ja kitaristit eivät ole vieläkään opetelleet mitään. Tuurilla vetelevät edelleen.

Ihan vaan vinkkinä, että jos jokin päivä tähän mennessä maailman toiseksi kovin (ykkönen on KISS Alive35) kiertue tekee paluun, eli tämä teirän Sakara Tour, niin olisi todella mukavaa että kaikki bändit olisivat mukana ja soitettaisiin 2 iltaa per kaapunki. Vuoden 2006 Nosturin Sakara Tour on asia jota en ole vieläkään unohtanut enkä tule unohtamaan. Räjäytitte tajuntani rakkaat toverit.

Kattellaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Oisko millään mahdollista saada noita sakaran artistien paitoja ihan ihmisten kokoisina.? jos on kaks metriä pitkä ja painaa vitusti tonnia(120 kg)niin tuo xl koko on vielä melko nihkee ilman liukuvoidetta noin niinku pukemisen kannalta.. pitämisestä puhumattakaan..

Sakara vastaa: Sori. XXL-paitoja löytyy ajoittain keikoilta. Katsotaan saisko niitä joskus Sakara Shoppiin.

Veditte sit tosi…. tylsän setin tuskassa. Mitä hittoa? Soittakaa ihmeessä näitä Valu/120 päivää biisejä. Ne on, to be honest, teiän parhaimmat teokset.

Kiitos palautteesta.

Tuomo ja Kuisma, minkä ikäisinä aloititte kitaran soiton ja minkälaisilla välineillä?

Tuomo vastaa: Aloitin 7-vuotiaana enoni rakentamalla SG:llä ja Rolandin kymppivattisella.

Kuisma vastaa: Aloitin kitaran soittamisen 15-vuotiaana. Kamat oli halvimmat mahdolliset mitä kaupasta löytyi. Nyt kamat on parhaat mitä rahalla saa ja elopainoa on 30 kiloa enemmän. Muuten mikään ei ole muuttunut.