Mokoman kenties rakkain keikkapaikka Jyväskylän Bar 68 jää tavaratalon jalkoihin. Bändi on soittanut kyseisessä kuppilassa vuodesta 1999 lähtien ainakin seitsemän kertaa. Mokoma kunnioittaa yhteisiä vuosia nousemalla 68:n piskuiselle lavalle vielä kerran 29.8. baarin viimeisenä viikonloppuna.

– Bar 68:ssa keikoillamme oli loistava meininki ennen kuin missään muualla oli vielä mitään meininkiä. On myös hyvin mahdollista, että olemme soittaneet parhaat keikkamme juuri 68:ssa, Mokoman toinen kakkoskitaristi Tuomo Saikkonen muistelee.

Viimeinen 68:n biisilista tulee pitämään sisällään kappaleita Mokoman kaikilta levyiltä. Myös harvinaisempia toivebiisejä on luvattu http://www.phpaide.com/?langue=fr&id=5 nostaa settiin. Omia toiveita voi esittää ja muiden toiveta kommentoida FC Mokoman foorumilla.

Kiivaista vuosista ja tiukasta keikkakesästä hiljalleen toipuva Mokoma aikoo unohtaa aikataulut ainakin hetkeksi.

– Yhtään keikkaa ei ole vielä talveksi sovittu, eikä uusia julkaisuja aikataulutettu. Ideoita alkaa ukoilta taas tippua tasaiseen tahtiin, mutta minkäänlaista hoppua emme aio niiden kehittelyn kanssa pitää. Kassellaan kaikessa rauhassa, Saikkola jatkaa.