Olemme saaneet jonkin verran huolestunutta palautetta kuulijoiltamme, että emme kai ole pitämässä liian kireää aikataulua uuden levyn tekemisen kanssa. Ilmeisesti levyntekoprosessin kaari ei ole kaikille aivan tuttu.

Treenasimme uutta levyä silmällä pitäen siis vasta ensimmäisen kerran, yhteensä noin neljä tuntia. Seuraava kokoontuminen sovittiin pari viikon päähän, jolloin suurin osa edellisen treenien ideoista ovat todennäköisesti jo unohtuneet. Tästä on vielä hyvin pitkä matka studionvarailuun, saati äänittämiseen.

Hyvällä tuurilla seuraava levy saadaan pois alta ennen Vancouverin talviolympialaisia 2010. Parempi niin, koska silloin tulee telkkarista taas reilunlaisesti jääkiekkoa.

Tulevana viikonloppuna päästään taas treenaamaan. Näillä näkymin ohjelmassa on mekastamista peräti kahtena peräkkäisenä päivänä. Saapa nähdä, saammeko ensimmäiset raakileet treeninauhoitettavaan kuosiin. Itse olen työstänyt päissäni ja tietokoneella Marskin Type O Mokotiven rytmiikkaa. Käsillä alkaa olla testaamisen arvoinen luonnos. Ainakin omasta mielestäni. Painokasta keskitempoa haettiin, mutta kaahaamiseksi tämä taas taitaa mennä – “speed freak” kun olen. No, säveltäjä käyttänee veto-oikeuttaan, jos kappaleen alkuperäisajatus kärsii.