Uuh, jos veikkaisin että uusi lätty tulisi siinä huhtikuussa, niin olisiko se arvioltaan suhteellisen realistinen ajankohta uuden levyn ilmestymiseen? Tä?

Ei mitään toivoa. Aloitimme siis vasta nyt levyn pähkäilyn verkkaiseen tahtiin. Studioon päästään aikaisintaan loppukesästä, mikäli siihen mennessä on keksitty julkaisukelpoista materiaalia. Julkaisuaikatauluja ei olla vielä mietitty. Yllätys olisi, jos levy tulisi ulos vuoden 2009 aikana.

Semmosta ois että onko sillä mokoman logolla missä on ne siivet, mistä on joskus ollut hikinauhojaki myynnissä, nii onko sillä logolla mitää erikoista nimeä tai mistä siitä löytäis kunnollisen kuvan, kun semmoista tatuointia olisin laittamassa ja pitäs kuva saada siitä jostain? perskules

Laitapa postia aiheesta, niin kattellaan: info(a)sakararecords.com

Kiitos.

Eipä kestä.

Olipas pommi että näin nopeasti alatte uutta levyä väsäämään! No mikäs siinä koha sieltä ei sitä paskaa tule

Väsäämme vasta biisejä. Tässä vaiheessa ei voi tietää, onko niistä levyn täytteeksi. Todennäköisesti LJY:n ja seuraavan levyn julkaisuväli tulee olemaan pidempi kuin koskaan ennen.

Mielenkiinnosta, miten teitin kitarakaapit on mikitetty, Shuret?

Jotkut Audixin mikit töröttävät suoraan kohti kartion keskustaa.

Mika Rättö?

Respect.

soitatteko kaikki soittimet kerralla purkkiin joka levyllä?

Hehee, oha se varma.

Sain tästä pittimeiningistä paljon huvia, ehkäpä tekin? http://www.youtube.com/watch?v=63EZos7VhgU

Hyvin pyörii!

Joko ootte uuteen satyriconin levyyn tutustunut? Mainio levy kyllä.

Janne vastaa: Pikaisen tutustumisen perusteella ei aivan yhtä nerokas kuin edellinen levy, mutta aivan kelvolliseltahan tämäkin vaikuttaa.

Tuomo vastaa: Kertakuulemalla ihan asiallista rienaamista. The Wolfpackissa on veikeä meininki.

Huomenta! Kuoleman Laulukunnaat on helvetin hyvä, paitsi se levy ei tarviikku laittaa soimaan nii herää heti kysymys, ja vain te tiedätte näihin vastaukset. Mitä tarkoittaa Valapatto ? Kyseinen sana riivää minua kokoajan, kun en oo koskaan kuullu ja pikemminkin en tiedä mitä se tarkoittaa, Ja heti perään tulee se Ärräpää. Siinä on vaan nii ihmeelliset kertosäkeen sanat? selitähhä karjalan miehelle mistä siinä oikein on kysymys?

Marko vastaa: Valapatto on hieman vanhentunut suomalainen ilmaisu ihmisestä joka rikkoo valan. Ärräpään kertosäkeessä pyydetään antamaan järjestystä ja ymmärrystä edistäviä tekijöitä. Anna köysi, anna solmu, anna ymmärrys = anna visainen pulma ja keinot selvittää se.

Tuomo kommmentoi noita Bar 68:n tunnelmia ja tokaisi ettei baarissa voi olla selvinpäin muut kuin Marko…Esiintyvistä taitelijoista en tiedä, mutta on meitä jokunen muukin ainakin yleisön joukossa vaikkei kuskina toisille olisikaan…Miksi Marko just smurffi-limsaa ja saako sitä oikeesti useistakin baareista…itse enemmän vesi tai cola linjalla olleena…

Marko vastaa: En ole juonut baarissa koskaan smurffilimsaa, en edes Bar68:ssa jossa sitä on aina tarjolla. En mielelläni Nel nostro sito vi vogliamo presentare le slot machine piu gettonate e frequentate dal web italiano. juo hiilihapollisia sokeriliemiä. Juon vettä tai kahvia ja joskus harvoin ginger alea.

Tuomo vastaa: Lähinnä tietysti tarkoitin itseäni. Keikan jäljiltä ei yleensä riitä enää sanottavaa kenellekään, ja ihmisten kohtaaminen ujostuttaa. Varsinkin, kun siinä vaiheessa yötä suurin osa yleisöstä alkaa olla nauttinut sen verran, että yhteistä kieltä on selväpäisenä vaikea löytää.

Millon uutta materiaalia?

Pikkuhiljaa väsäillään. Tilanteen kehittymistä voi seurailla treeniblogista.

Ystäväni kertoi luulleensa ensi kertoja Marrras-biisin radiosta kuultuaan, että esittäjä olisi uniklubi…Hän oli kovasti sitä mieltä, että kappale eroaa kovastikin muusta tuotannostanne…no hän ei taidakkaan olla yhtä paljon musiikkiinne perehtynyt kuin allekirjoittanut, jota kovasti huvitti ystävän kommentti..Sillä hän kutsui Marras biisiä nimellä Marraskuu..no ei ihme jos eroaa linjasta, sillä eikös Miljoonasade esitä kyseisen Marraskuu biisin ; ).

Marraskuun tekijääkö tässä kysytään? Joo, Miljoonasade ja Marko suosikkisanoittaja Heikki Salohan biisistä vastaa.

onko olemassa mokoma-hihamerkkejä? ku niitä oon metsästäny mutta ei mistään tahdo löytyä. jos ei oo, onko sellasia mahdollista saada aikaseks?

On niitä joskus jonkinmoinen erä tehty. Tällä hetkellä ovat kuitenkin loppu.

Onko Metallican St. Anger -levy vaikuttanut mitenkään teidän musiikkiin? ainakin Anger albumin viimeisessä kappaleessa All Within My Hands loppu soitossa pyörii sama soitu kuvio kuin teidän Kasvot Kohti Itää -biisissä?

St. Anger on julkaistu kaksi kuukautta Kurimuksen jälkeen, joten ainakaan Kasvot kohti itää -kappaleeseen kyseinen musiikkiterapiaraportti ei ole päässyt vaikuttamaan. Virvelisoundia on yritetty matkia seuraavilla levyillä, mutta yritykseksi on jäänyt.

Meinaatteko te soittaa siellä radio rock finlandiassa jonkun uuden biisin?

Ei meillä ole yhtään valmista biisiä vielä siinä vaiheessa, eli vanhoilla vitseillä mennään.

http://www.mokoma.com/images/promo2007/Mokoma_Kokko_4.jpg Marko, mistäs sie tämän paidan olet löytän? Ihan vitin hieno !

Markolla on just fantasiakiekkotreidi kesken, mutta jenkeistä se yleensä bändipaitansa tilaa. Ehkä tuon Bungle-paidankin.

Yksi asia on mikä teiltä puuttuu: instrumentaali!

Meiltä puuttuu myös sellaiset keskustelutuokiot, joissa joku malttaisi olla vain hiljaa ja kuunnella muita. Samasta syystä kaikissa kappaleissamme on rummut, basso, vähintään kaksi kitaraa ja laulu.

Ottakaa nyt helvetti edes tällä kerralla opiksenne (niinkuin jo viimeksi sanoin Emma-gaalan kohdalla) älkääkä täyttäkö keikkasettiä tuolla RadioRock-Finlandiassa millään Marraksella… Tämähän tuli telkkaristakin vissiin jälleen ulos…

Niin, Marraksen ehtisi soittaa puolessa tunnissa sellaiset seitsemän kertaa. Ei hassumpi ajatus.

Teidän kappaleiden nimistä tulee paljon hauskempia, kun ne laittaa angrammikoneen läpi. ammu hautaa ja vaikene – kaivetaan huume majaa

Eikös se anagrammikone osaa yhdyssanoja?

Tuleeko kesällä uusi levy?

Ei ainakaan meltä. Kesällä tulee kärpäset.

Lueskelin tossa näitä kysymys-vastauslässytyksiä. Yks juttu pani kuitenkin silmään niin, että aivoihin tuli eloa. Jos ette mene maksustakaan pilaamaan tuntemattomien ihmisten häitä, niin kuinka suuresta tuohinipusta teitin saa raapasemaan rässit mun kolmekymppisille? Olis meinaa kivaa…ehkä.

Janne Tokola Dex-viihteeltä neuvottelee keikkaliksamme, jos keikkapaikka ja tilaisuuden luonne katsotaan yhtyeellemme sopivaksi.

Onko se teidän vika, että Punainen kukko -ep sisältää joulumusiikkia?

Öh.

Sitä on taidettu olla taas kännissä töissä kun päiväkirjassa on 29.8. bar68 -keikka, mutta itse keikkakertomuksessa päivämäärä onkin 20.10. Ei mulla muuta.

Tämän takia ei kannata investoida tietojärjestelmiin. Ihmiset voivat hoitaa koneiden työn.