Ei kai Porvoon keikka ole akustinen? Eihän!!??

Mistä ihmeestä sie päättelet, että se olisi akustinen? Ei ole.

Minä vahingossa koko Mokoman tuotannon. Onko tämä paha ?

Ostit vai tuhosit? Jos ostit, niin yhtyeemme ja yhtiömme kiittävät kannatuksesta. Sie mahdollistat tämän touhun, mikä on hyvä asia ainakin meidän mielestä.

Terve! On ihan pakko kertoa Teille hyvä Mokoman väki, että koin tänään hienoja hetkiä Sydänjuuret albumin parissa. Aamulla on yleensä vaikea päättää minkä levyn/musiikin parissa sitä menisi paskaa mättämään, mutta tänään oli heti semmoinen tunne että pitää ottaa tuo em. albumi mukaan. Niinhän siinä sitten kävi että hieman kurjasta säästä ja mielestä (sekä siitä tosiseikasta että vain soittimeni vasen korvanappi toimii 🙁 ) huolimatta saitte minut erittäin hyvälle tuulelle ja minulla oli oikeastaan ihan kiva työpäivä! 🙂

Kiva kuulla!

Tuotte musiikillanne valoa pimeään. Reilun 4kk jälkeen keikkojanne on jo järjetön ikävä.
Niin ja kiitos Huomenhaamusta – yksin hiljaisuudessa sitä kuunnellessaan menee itkuksi lähes joka kerta. Mikään muu kappale ei ole ikinä tälläistä aiheuttanut. Toivottavasti sen edes kerran kesällä kuulisi.
Lämpimät halaukset kaikille.

Mukavia juttuja! Huomenhaamu saattaa hyvinkin mahtua settiin kesällä.

Voi harmin paikka, toivottavasti ette oo kovasti kipeenä! Pikaista paranemista sinnepäin, Porvoossa ehkä näemme!! T. Flunssasta itsekin toipuva..

Miehistö alkaa olla kunnossa, Porvoossa rokataan!

Hiljaisuuden Julistajan riffi on parhaita kitarariffejä ikinä !! Ei mulla muuta tällä kertaa…:D

Kiitti, Kuismalla on taas käynyt hyvä tuuri sävelten asettelemisessa peräkkäin.

Kukahan mokomalaisista on kovin kiroilemaan ?

Marko on tunnetusti kirosanavalmis kaveri.

Sinkkonen sanoi KT-vision videolla kuunnellessaan uuden levyn rumpuraitoja ‘Vapise Janne Hyrkäs!’. Mitäs Janne tuumaa tähän uuden KT-levyn virtuoosimaisista rumpusovituksista? Onko syytä vapista?

Niin Janne, mitäs tuumaat? Uusi KT on kyllä hyvä. Janne vastaa: Ainahan mie vapisen kun Jari on viittä metriä lähempänä. On nimittäin pakko, koska maa tärähtelee hänen askeltensa (ja komppinsa) raskaudesta.

tehkääs joku oikeen ankara punk – ralli seuraavalle levylle, kiitos 😀

Tee ite. Omalle levylles.

Et sinä marko ois kiinnostunu enemmänkin kertomaan sanoituksistas joskus jossain kirjassa? kirosäkeistä oli mukava lukea kun kerroit teksteistäsi, mutta osuutes ois saanut olla pidempi.

Marko varmaan vastaa tähän pian jotakin.

Mihin teidän vanhat flickrin kuvat ovat kadonneet, miksei niitä pysty selaamaan kauemmas? Vanhimmat kuvat mitä näkyy ovat keväältä 2010, mutta kuvia on ollut ainakin kesästä 2009… Olis ihan jees jos niitäkin kuvia pystyis vielä katsomaan! Ei kai noistakin vanhoista osa nyt katoa sitä mukaa kun uusia lisätään?

Meidän pro account expiroitui (hyvää suomea!). Täytyy korjata tilanne, jahka momentum löytyy.

Kiitos haapajärven loistavasta keikasta. Hieno keikka oli ja mahtava fiilis kokoillan 🙂 Suositelkaa Stam1nan pojille myös paikkaa nimittäin hienoa olis nähdä myös ne miehet täällä pohjois-pohjanmaalla. Terveisin Pyyhkeisiin alipukeentuneet saunojat.

Voi teitä mokomia ku heititte hyvän keikan eilen Haapajärvellä! Tai ainahan te ootte mahottoman hyviä ollu ku teitä on päässy kattomaan, mutta ihan erityishyvän tästä keikasta teki vielä se, ku soititte yhen mun lempparikappaleista nimeltä Marras, ja kertosäkkeen lähtiessä soimaan ni Marko! Hetken ajan kattoit sinne yleisön keskelle miuta suoraa silmii, ojensit käjen ja lauloit. Ja taisitpa kaiken lisäks hymmyilläkki siihe päälle nii nätisti että! Nui pienellä asialla sait tämänki tytön vielä entistä ilosemmaks. Että jatkakaa sammaan malliin! Tähän päätän sekavan avautumiseni ja nähhään taas toivottavasti viimestään kesällä Ruisrockissa, jos sinne tuutte! t. ‘Jenni Vartiaisen sisko’ 😀

Kiitos teille! Haapajärvi oli kyllä ehdottoman positiivinen yllätys, mainio meno!

Perkele. Milloin julkaisette t-paitoja miesten kokoina? 2XL ja sitä suurempia, nimittäin. Käytin voimasanaa alussa tehostaakseni viestiä.

Jättipaitoja on aina aika ajoin tehty, mutta menekki on ilmeisesti ollut aika nihkeä. Täytynee taas kokeilla jossain vaiheessa.

Kuisma, minne 7-kielinen eclipse on hävinnyt?

Eclipse kulkee mukana varakitarana. V ja Explorer istuvat Kuisman käteen paremmin.

Pitääpä tuohon vielä lisätä että Kuismahan on mies parhaassa iässä! Näin sen ja Hygen (ainakin?) Jäähallilla COBn keikalla, ja mulla olis ollu kynäkin taskussa nimmaria varten mut on se vaan niin kuuma etten uskaltanu… hihihii! rupes keski-ikäistyvää, ikinuorta fanityttöä ujostuttamaan! (miten noloa) 🙂

En tiedä iän parhaudesta, mutta paljon sitä ainakin on.

Mitä ihmettä toi yks itkee noitten rahojensa perään? Kaikki on nykyisin perkeleen kallista, ja suurimmat rahat ohjautuu aina ihan väärille tahoille. Life sucks! Vetäkää tampiot käteen! Mulle ainakin just esim. Mokoman musiikki on niin valtava henkireikä että ihan mielelläni soisin heille suurempaa aineellista menestystä, kuin mistä he ehkä tällä hetkellä nauttivat.  Mulle on ihan sama vaikka mun ostamista kalsareista mokoma sais jonkun euron. Itselläni ei ole kovinkaan suuret tulot ja elän melko yksinkertaista elämää, mutta koen kuitenkin olevani jopa velkaa niile bändeille jotka antavat sisältöä ja rikastuttavat elämääni, ja tätä ‘kiitollisuuden velkaa’ maksan ostamalla heidän levyjään ja käymällä keikoilla niin usein kuin mahdollista. Ja olen todellakin nauttinut joka hetkestä sen sijaan että laskisin montako euroa tähänkin reissuun nyt upposi. T. närkästynyt

Tämmöistä tämä on. Keskustelu tuntuu olevan kuumaa aina, kun sivutaan tekijänoikeuskorvauksia.

Saisitte tulla käymään paljon usiammi Oulussa… ois paljo hauskempi nähä teijät jätkät usiammi ku kerran vuodessa.

Oulussa olisi toki käydä useammin, mutta joku järki tietty pitää reissuissakin olla.

Onko tour-dvd:n harkinta edistynyt mitenkään? Tai siis, että joko on päätetty tuleeko sellaista, ja jos tulee, niin millon sitä uskaltais alkaa odottelemaan?

Ei sellaista tule.

pojat come on!! missä on tyttöjen hupparit??? naisetkin käyttää huppareita!

Kyllä sellaisia joskus teetettiin. Tilanne taisi olla pikemminkin sellainen, että nainenkin käyttää hupparia.

niin ja vielä siihen salppurinkisojen afterski keikkaan palatakseni sen verran et hyvä oli meininki vaikka tunnelma ei ollukkaan kovin tiivis ku isossa hallissa kerran oli.tykkään ite enemmän klubi yms keikoista ku on tiivis tunnelma ja kaikki vain kyseistä bändiä kuuntelemassa..että semmosii…joten lahteen pian back jolleki klubille 🙂

Toki intiimin pikkuklubin tunnelma on – öh – intiimimpi.

Kiitokset salpausselänkisojen afterski keikasta,tekipäs hyvää tähän vauva arjen keskelle :)tuuttehan pian taas lahteen!!!

Mukavaa oli!

Kuisma, kuinka loistava COBn uusin levy on?

Niin, Kuisma? Mun mielestä RRF on v*tun hyvä.

Onnittelut Sydänjuurten julkaisun vuosipäivänä!

Vuosiko siitä jo on? No, kiitti!

tuutteko työ ikinä iisalmeen?

Eipä tuo meistä ole kiinni. Meillä ei ole mitään Iisalmea, eikä varsinkaan iisalmelaisia vastaan.