Miten aiotte vappua juhlistaa vai juhlistatteko ollenkaan?

Herve! Tässä ollut muutamat viime vuodet vappuperinne tavastialla Teidän kanssa, ja erittäin ihmeissäni edelleen että miksi ei tänä vuonna enää? Mitä mä NY teen?

Ihmeissämme olemme mekin. Pitääkö tässä nyt kaivaa ylioppilaslakki naftaliinista ja opetella juomaan simaa?

minkäslaisissa tunnelmissa sitä kesää odotellaan Mokoman leirissä ?

Leppoisissa. Ideoita pukkaa.

Muniiko Punainen kukko mokomalaisille minkälaisia munia pääsiäiseksi?

Omilla munilla mennään.

Minkälaista autoa Tuomo tai joku muu teistä suosittelis ensimmäiseksi menopeliksi vasta äskettäin kortin saaneelle ? 😀

Mie en ole varsinaisesti automies, mutta osta hyvä. Älä huonoa.

On uskomattoman hieno tuo teitin kukkolippu, sääli että menitte hyvitysmaksuspedeilyllänne pelaamaan tuotteenne ainakin meikäläisen kohalla poikottiin. Toivottavasti saatte sitten tällä vääryydellä ryövättyä ihmisiltä sen verran rahoja ettette kuole nälkään, pummit!

Sulla on selvästi ideologinen palo tähän aiheeseen. Me pyrimme tarkastelemaan näitä juttuja käytännönläheisesti ja toivomme, että kaikkia osapuolia tyydyttävät mallit pian löytyisivät. Sillä välin keskitymme sisällön miettimiseen.

Kyseenalaistaako muut bändin jäsenet koskaan Markon sanoituksia ennen biisien levyttämistä?

Kyseenalaistaminen on turhan vahva sana, mutta toki teksteistä keskustelua käydään. Sana on Markolla sen verran hyvin hallussa, että harvoin teksteihin kuitenkaan mitään muutoksia tehdään.

Kuinka kauan kestää, että respaosasto saa päätöksen Mokoma-armylippisten saamisesta myyntiin Äxään? Kesä viipottaa kohti armotonta vauhtia ja pitäisi saada pätevä suojaus vihaisia auringonsäteitä vastaan, ja siinä samalla vielä tukea maailman parasta bändiä.

Asia lienee edelleen työn alla.

Niin paljon hyvältä orkesteri kuulosti Tavastialla 9.4. jotta heräsi kysymys, onko harkinnassa laittaa akustista settiä ‘nauhalle’ ja jakeluun jossain formaatissa? Uskon että kysyntää olisi.

Kannattaa seurata uutisointia.

Mitääh? Missä kaikki kesäkeikat on? Kaikki mun lempparifestareiden ohjelmat oon katsonut läpi, eikä missään komeile Mokoma??!!

Astetta rauhallisempi kesä on tulossa, mutta mahdollisuuksia bändin näkemiselle on kuitenkin lukuisia.

Ettehän te vaan nukkuneet eduskuntavaaleissa ?

Ei nukuttu. Viisi ääntä annettiin, ja tähän se riitti.

Onko seuraava levyllinen Mokomaa jo suunnittelupöydillä ?

Näin voisi sanoa.

Moro ukot! Marras ja Uni saa tulla, on teidän parhaat biisit,muusta matskusta en tykkää! Ugh olen puhunut!

Nössö!

Hail Mokoma !!

Moimoi!

Hellou niinkuin viimeksi lupasin tässä väri versioita akustisen keikan mainingeista http://www.kolumbus.fi/pihlaja.maki/mokoma2/

Tänks, hienoja.

Teemu Selänne, mitä ajatuksia herättää? Huikea äijä edelleenkin NHL:ssä yli 40-kymppisenäkin. Runkosarjan pistepörssin Top 10:ssä vaikka pelasi vain 73 ottelua (yli piste per peli -tahtia), teki joku aika sitten yhdessä ottelussa 3+2 tehot jne…

Uskomaton vanhus. Harmi, että pudotuspelit jäivät yhteen kierrokseen huikeasta maalitehtailusta huolimatta.

Näin unta että polteltiin laitonta kannabis-huumetta Kuisman ja Markon kanssa! Ei siinä mitään, ihan hieno uni.

Joo, laittomasta kannabiksesta kannattaa tosiaan pysyä erossa.

Tulkaas nyt herranjestas nummirockkiin tänäki vuonna! Koko festari on nyt nii täynnä kaikkee kuraa et haluaisin mun suosikkibändin sinne, pelastaisitte siis koko festarit. Terkuin vannoutunut fani (from JKL)

Tuo keskustelu käydään keikkamyyjämme ja Nummirockin porukoiden välillä. Myö mennään, jos kutsu käy.

Mikä tai mitkä ovat herrojen mielestä YUP:n parhaimmat levytykset? Jos jaksatte niin pienet perustelut niille.T: Daavidin fuzz

Mie tykkäilin eniten varhaisesta materiaalista. Sekä Vapauden kaupungeista, tietenkin. Yhtyeemme hartaammat YUP-fanit voisivat kommentoida kysymystäsi tarkemmin, jos ehtivät.

Janne: Who Dares Farts -ep räjäytti pään, koska Hyyrysen Jussi oli eka oman kylän levyttänyt artisti. Ja muutenkin: Ärf of death! Homo Sapiens on kuitenkin se tärkein levy.

Kiitos erittäin paljon teille taas näistä viikonlopun keikoista! Akustiselle keikalle tulin hieman sekalaisin tunnelmin, mutta pakko myöntää että veditte ihan sairaan hyvin!! Ihan kuin tällekin kyynikolle olis lentäny roska silmään tai jotain…. 😉

Tehkääpäs myös akustinen levy. Kiitos.

Rakas Mokoma-yhtye,
Teijän keikat on aina ollu mahtavia, mutta tänään Tavastialla ylititte jopa ittenne. Kyseinen akustinen keikka hyppäs samantien kategoriaan ‘keikat, jotka nähtyäni voin kuolla onnellisena’. Kaikki vaan yksinkertasesta toimi. Kiitos <3 Onneks nään teijät pian uudestaan sähkösenä versiona!
t. Eturivin fanityttö (yksi niistä)

Kiitos teille! Oli erityisen jännittävä ja innostava iltapäivä.

Miehän voisin kyllä tuon 7-kielisen Eclipsen ostella ittelleni. Avot?

Ei liene myynnissä, se on kuitenkin Kuisman omin käsin piirtämä. Ja aivan hyvä varakitara.

Morjestaa! Kovasti toivoisin Mänttien levyjä tuonne Last.fm sivustolle. Ei siis ilmaiseen kuunteluun, vaan niin että albumit edes näkyisivät tuolla sivulla, kai se jotenkin on mahdollista ilman että kappaleet on jaossa kokonaan. Tällä hetkellä siellä taitaa olla KLK (jossa vaan 2 kappaletta), Valu, 120 Päivää ja Rajapyykki. Kun taas Ruhtinas & Kurimus ei ole mokoman listoilla, vaan VA (Various Artists) jne. Eli Mokoman Last.fm sivu ei anna todellista kuvaa ainakaan levyjen osalta bändistä sivuilla. Sekavaa tekstiä, mutta menköön. Kiitoksia musiikista mäntit + tehkää DVD prkeles 😀 T. Last.fm -nisti.

Äh, ei ymmärrä, ei jaksa.

MORO
Olisiko mahdollista saada Kasvot kohti itää-kappaleen kertosäkeen lauluosuuden nuotteja esim. sähköpostiin. Jatkaisin nykyistä kukko-tatuointia noilla nuoteilla.

Eipä tuota ole tullut nuotinnettua. Kysy joltain nuotitustaitoiselta kaveriltasi.

Tykkääkö Mokoman pojat Justin Bieberistä?

Kenestä?

Minkä vuoksi ei tour-dvd:tä tule? Menekkiä kun kuitenki olis varmasti ollut

DVD-levyjen menekki suhteessa työn määrään ja kustannuksiin on surkea. Tekemisen ilo ei tällä kertaa riittänyt hankkeen toteuttamiseen asti.

Tuomo, senkin ikärasisti! 🙂 Anna Kuisma selkään sille! 😉

Kuisma on kuitenkin kuusi kuukautta mua vanhempi. Ja se tosiaan näkyy.