Niin millonka meinaatte ulostaa sen akkari levyn? En millään jaksa oottaa niitä keikkoja… :´(

Vähän on ummetusta, mutta eiköhän se tuosta molskahda. Ensilumien aikaan pitäisi olla uutta kerrottavaa.

Oi voi, jäi kesäkeikat pääosin väliin ja syksyn keikkojen julkaisua odottelen malttamattomana. Vois kuvitella, että akustisia keikkoja olisi tulossa, mutta kai sähkökitaroitakin vielä kuullaan syksyllä? 🙂

Sähköinen Mokoma pitää näillä näkymin syksyn keikkataukoa. Ensi vuoden puolella rymistellään taas!

Kiitän suuresti Porisperen keikasta, oli hienoin fiilis vähään aikaan keikalla. Ja Tuomolle kiitos yhteiskuvasta, ja nöyrin anteeksipyyntö koska olin tönkkö, mut jännitti! Ahihi.
T: lyhyt septumlävistystytteli.

Eipä kestä!

Tässä pojille linkkejä kuviin ehkä maailmankaikkeuden hienoimmasta joposta…ei kun ‘Mokoma pyörästä’!
Ai saatana minnuu kun teinkin siitä hienon! On vaikea olla nöyrä, kun on niin v*tun hyvä 🙂
[URL]http://aijaa.com/v.php?i8228436553.jpg[/URL]

Ei näkyny kuvat.

Steppi vei mukanaan, mikä neuvoksi? Ps. Venytin kaulani.

Aito karjalaisukko pekuloisi tähänkin jotain, mutta mie taidan jäädä pohtimaan asiaa hetkeksi.

Upea, mahtava keikka Savonlinnassa!!!Kiitos vielä tuhannesti! Pienten ongelmien ja viivytysten kautta tosin, mutta oli todellakin odottamisen arvoinen.. KIITOS JA KUMARRUS!! +Tuomolle halaus!

Oli kieltämättä kuumottava meininki, kun paikalta ei saapuessamme löytynyt lainkaan äänentoistolaitteistoa. Kiitos hyvän tuurin ja Mokoman teknikoiden neuvokkuuden kamoja kuitenkin saatiin paikalle riittävästi ja vielä toimimaankin ennen valomerkkiä. Hyvä keikkahan siitä kehkeytyi!

semmosta vaan aattelin että tehkää sille akustiselle levylle ep,kuten juurta jaksain

Kaikki biisit taitavat päätyä levylle, josta tulee normaalia studioalbumia pidempi.

Mikä Cavaleran bändeistä on sulle Marko mieluisin? Itse tykkään hirmusti Soulflysta, siinä on minusta onnistuneesti sekoitettu monenlaista musiikki tyyliä, ilman että se kuulostaa yhtään väkisin keksityltä. Kiitos että ‘tutustutit’ minut kyseisen herran tuotantoon!! Halaus ja pussaus kaikille mänteille! 🙂

Marko vastannee myöhemmin, mutta veikkaisin Sepulturaa.

Onko mitään parempaa kuin Amorphis?

Amorphis on pioneeri ja edelleen loistava yhtye, muttamutta.

Aurinko paistaa, vähäpukeisia naisia kävelee kaupungilla, juon huurteista olutta terassilla ja jostain kuuluu Mokoma Hei Hei Heinäkuu. Voiko asiat olla enää paremmin?

Ei hassumpaa!

Pirusti kiitoksia Saimaa Open Air keikasta Mokoma!! Veditte niin mahtavasti, että kaveriki innostu teijän musiikista!

Kiitos hienosta keikasta Saimaa Open Airissa!
Hienosti kruunasi illan Scorpionsin jälkeen.

The Scorpions veti pitkäksi ja aiheutti ylimääräistä stressiä kaikenmoisella säätämisellä, mutta mahtavaa oli lämpimässä kesäyössä soitella teini-iän maisemissa!

Marko Annalalla on siis tatuointi päässään.
Millainen tatuointi? Onko siitä kuvaa jossain?

Slumgudgeonin kuvissa voisi näkyä.

Hei hei heinäkuu!
1) Missä video on kuvattu?
2) Mistä Markon Indiana Jones -paita on??? Naiseni tahtoo sellaisen!
3) MIKSEI TEILLÄ OLE TURVAVÖITÄ?!

1) Hangossa. 2) Amerikasta. 3) Olemme koviksia.

Ensin tulee akustinen levy, entä seuraavaksi? Mokoma sinfonia orkesterin kanssa? Mokoma feat. Jari Sillanpää? Mokoma savonlinnan operajuhlilla? Mokoman lasten levy? Richard Clayderman plays Mokoma? Mitä vielä?

Seuraavaksi taitaa olla tulossa hevilevy. Mm. työnimet Detdet mettal ja Anvil ovat olleet työstössä.

Voisittko pitää keikkataukoa, kun rahat ei riitä keikoilla käyntiin enää…

Kyllä tässä muutama kuukausi huilataan.

Ai peijooni, kun oli kova keikka Turussa torstaina. Kiitos ja kumarrus, te ette petä ikinä. Erityisesti lämmitti kuulla ‘Poltetun maan taktiikkaa’, koska siinähän on siis kovin kertsiriffi suomalaisen metallimusiikin historiassa, niinku evö.

Turun Klubilla on nykyään aina huikean hyvä meno. Kuuma oli, mutta työ ja myö jaksettiin!

Kuinka paljon sinne lavalle hehkuu ihmisten juoman alkoholin määrä keikoilla, voisin uskoa että se on ehkä selvästikin havaittavissa kuka on juovuksissa ja kuka ei? Kummalla ko. ryhmällä on ‘parempi meno? Mietiskelen, kun itse en sitä myrkkyä käytä ja toisinaan jopa melkein nyppii känniurpot jotka lähes onnistuvat  pilaamaan teidän minulle luoman kulttuurinautinnon. Tämänkin vuoden puolella keikkojanne on kierrelty liki kymmenen kertaa ja joka kerralla on lähellä pyörinyt joku *tun urpo. Itseä ainakin hävettäis.. Toinen asia mille olen viimeisen viiden ja puolen vuoden aikana menettänyt niinkutsutusti monet yöunet. Laulukunnailla biisissä ‘Itken silmät päästäni’ minäkertoja kantaa surua joka luojan päivä. Tarkoittaako tuo ‘luojan päivä’ joka hiton päivää mitä täällä joutuu kärvistelemmän (sadattelua) vai jokaista päivää mitä meille tuolta ylemmältä taholta on annettu(Jumala). Nähtäs vielä Porissa ja Jyväskylässä, terveisin pieni vaaleahiuksinen sieltä Tuomon puolelta yleisöä

Minä en ainakaan ehdi keikoilla yleisön humala-asteita tulkitsemaan. Aktiivinen meininki kyllä välittyy, känni ei niinkään. Ja aktiivisuushan ei ole alkoholisidonnainen asia, kuten yhtyeemme keulahahmo esimerkillään on osoittanut. Tekstiasiaan voisi Marko itse kommentoida, mutta sadatteluksi mie sen tulkitsen.

Vaikka elämä tällä hetkellä onkin täyttä paskaa eri muodoissaan, teidän musiikki auttaa jaksamaan. Kiitos.

Jakseleha!

Vetääkö Mokoma muuten koskaan covereita livenä? Neljästi oon ollu keikalla ja ei oo kertaakaan coveria tullut vastaan.

Death-cover Avoin hauta sekä Charged-käännös H.E.L.L. soivat takavuosina setissä hyvinkin taajaan. Viime aikoina on tällä saralla ollut hiljaisempaa.

Huomenta. Piti ihan tulla kertomaan Mokoma-aiheisesta unestani. Teiltä oli tulossa uusi EP. EP:n kannessa oli Saikkosen naama, se siis valtasi koko kannen, tausta oli mustaa. EP:n nimi oli ‘Mokomaa turpaan’ tai sitten pelkkä ‘Turpaan’. Kuulin yhden riffin levyltä, joka oli jotenkin hyvin elektroninen ja tekno, ei mitään murinaa tai rouhimista. Tämmönen tällä kertaa.

Mulle turpaan? Karu meininki.

Morjens! Suuret kiitokset Pakkahuoneen Tammerfest -keikasta. Se oli aivan mahtava! Se on pakko todeta heti alkuun ennen vuodatuksia. Olen seuraillut teidän touhuja jo sellaisen reilut 10 vuotta ja viime vuosia alun innostus on vaihtunut lähinnä passiiviseen seurailuun. Siis sellaiseen uusimman levyn osteluun ja sen pari kertaa läpikuunteluun, sekä parin lehtijutun lukemiseen lähes rutiininomaiselta automaatiopohjalta. Keikan myötä alkuaikojen innostus heräsi uudelleen huomatessani, että pystyin vähintään hyräilemään mukana jokaisen keikalla soittamanne rallin tahtiin ja naama oli alkutahdeista viimeiseen sekuntiin kuin se kuuluisa hangon keksi. Keikan myötä uskoni palautui, ei vain pelkästään teihin, vaan myös raskaampaan rynkytykseen ja suomenkieliseen musiikkiin ylipäätään. Kiitos siittä!

No hitto, kiva kuulla. Tammerfest-keikka onnistui kyllä mainiosti.

Pakkahuone 16.7. Eipä paljon aikainen soittoaika vaikuttanut menoon, bändi ja yleisö hirmu vedossa. Paras Mokoma keikka jonka olen nähnyt (muutama tullut nähtyä) KIITOS!!!!!!!

Kiitos Pakkahuoneen keikasta!!! Ihan sairaan kova meno oli alusta loppuun, ja hämmästyttävän selkeet soundit jopa eturivissä!!! Kiitos, kiitos, kiitos! T. Väsynyt mutta onnellinen

Yleisö oli iskussa, kiitos siitä!

Pojat ootte ihania! ei mulla muuta..

Olihan sitä tuossakin, asiantynkää.

Olettehan samaa mieltä kanssani siitä, että Haloo Helsingin Maailman toisella puolen on maailman ärsyttävin kappale? Jos olette onnistuneet välttymään sen kuulemiselta, niin olkaa iloisia.

En ole kuullut. Täytyy tsekata.

Ei enää kiertuepäiväkirjoja? Yhyy.

Ei irtoa, ei ehdi. Sori, rakas päiväkirja!

Tuleeko sille uudelle levylle hei,hei heinäkuu akustisena??

Taitaapa tulla.

Oliko Marko Pyynikillä lenkillä 12.7 joskus seiskan maissa? Saunan keikasta en ehtiny kattoon ku iha vähä ku piti mennä orottaan Priestiä eturiviin! Pitää tulla Tammerfestiin kattoon! Muistakaaki vetää hyvä keikka!!!!!!!!!!!!

Vedettiin!

Miksi teillä ja Stam1nalla on tänä kesänä niin vähän yhteisiä keikkoja/festareita? Jos en väärin kattonut, niin vaan Tammerfest (K-liikaa), ja Kuopio (muu tarjonta schaissea). Joten yhteisiä keikkoja nyt perkele kehiin!

Meillä on ihan erilliset keikkamyyntikuviot, ja ostajathan näistä muutenkin päättävät. Tammerfestissa ja DBTL:ssä rokattiin samoina päivinä, minkä seuraavana päivänä jäsenissä myös tunsi. Hauskoja veijareita.

Joko te tunnette toisenne niin hyvin että uskallatte pieraista toistenne läheisyydessä?

Helposti.