Mistä löydän itselleni Markon kaksoisolennon? Ah, täydellinen mies.

No, erittäin hyvä ainakin.

Keikkoja?!?!

Syssymmällä, akustisesti.

voisitte heittää jotain livekuvaa noista teiän pipoista mitä on myynnissä!

Pipoja ei juuri nyt taida olla tarjolla, mutta erittäin trendikkäitä kalastajahattuja sekä seksiä tihkuvia trucker-lippiksiä löytyy.

Tehkää joulun alla levy

Joo, näillä puheilla.

Pakko kehua et Juurta Jaksain EP on ihan mahtava. Ja tässä samalla voinkin sanoa et kaikki teiän levyt on aika parhautta.
Myös ihan pakko ilmottaa että Marko on aika siisti esikuva tällasille pikkusille. Heh.
Ootte ihania. Kiitos.

Kiitos, meidänkin mielestä ep on melkoisen onnistunut levynen.

Kiitti, että olette olemassa. Infernaalinen, päiviä kestänyt vitutus katosi kun volume nappula kaakossa kuuntelin maaiman hienointa musiikkia, jota te teette!

Hyvä!

Onko hienoa kun Michael Kiske on tullut takaisin metallimusiikin pariin? Mä oon ainakin todella iloinen asiasta. Aiheeseen liittyvä linkkivinkki: http://www.youtube.com/watch?vπuQKqN8a6w

Tobias Sammet toi legendaarisen Michael Kisken takaisin metallimusiikin pariin, mitä tunteita tämä tieto herättää siellä valkoisen laatikon toisella puolella? Itse olen onnellinen kuin lepakko, joka sai lihavan yöperhosen kiinni.

Oma Kiske-fanitukseni on sillä tasolla, että Googleen piti turvautua, kun eivät välittömästi nimi ja hahmo yhdistyneet. Ei siis ole Helloween puhutellut meikäläistä kovin syvällisesti. Kuisma taisi soittaa yhden biisin keikkabussin pahamaineisessa levyraadissa viime kesänä. Mutta tervetuloa vaan takaisin, ammattimies.

Onko kukaan Marko sanonut siulle, että näytät Jeesukselta?

Eiköhän tuota ole 90-luvun alkupuolelta jankattu. Vertaus täyttää siis 20 vuotta ihan näinä hetkinä.

Harmi kun mokoma vain kylkiäisena rauniorokissa, ei mitenkään muuten. Onneksi en mennyt koko opiskelijoiden tapahtumaan. Ei siellä olisi jaksanut muutenkaan koko iltaa Mokomaa odotella.

Kajaanin nuoriso laittoi jalalla koreasti siihen malliin, että kyllä kelpasi rokata.

Ette oo harkinnu ottavanne Mänttiluuria käyttöön uudestaan jossakin vaiheessa? Oli aikoinaan mainio keksintö.

Aihetta sivuttiin joskus keikkabussikeskustelussa, mutta eipä tuo vielä innostanut ketään asiaa toteuttamaan.

Kiitos aivan mahtavasta Kajaanin keikasta! Ja kiitos myös nimmareista! t: Eturivin rättipää

Oli nastaa!

Mitä mieltä ootte Opethista?

Tätä on kysytty vuosien varrella aika monta kertaa. Nyt täytyy vihdoinkin todeta, että bändihän on mainio. Aika pitkään meni, että orkesterin kiireetön ilmaisu tarttui tällaisiin huonekärpäsen keskittymiskyvyllä varustettuihin vauhtimusiikin ystäviin.

Mie tahon kiittää teitä! Ootte hienoja ihmisiä ja teette upeeta musiikkia. Ehkä hienointa on silti nähdä kuinka paljon te nautitte soittamisesta. Monet vetää keikkaa sillä periaatteella et ‘soitetaan nyt ku on luvattu soittaa…’ mutta teistä näkee jokaisesta, että teette tätä koko sydämellänne! Mie voisin jopa sanoa, etten tiedä mitään hienompaa tunnetta ku se, kun näkkee teidät keikalla. Se hymy ja tekemisen riemu paistaa yleisöön niin vahvasti!
Akustista levyä en malttaisi edes odottaa. Saatika keikkoja. Tsemppiä tulevaan, ja keikoilla nähdään!

Kiitos komeista sanoista. Kyllä myö tästä hommasta yhä tykätään ihan vietävästi. Hienoa, että jaksatte saapua keikoille!

Markolle on löytynyt Ameriikan malli, Darkest Hourin rumpalisankari Ryan Parrish näyttää partoineen kaikkineen hyvinkin paljon sinulta 😀

No enpä tiedä.

Tärkeiden asioiden ääreltä terve. Soi tänään koko työpäivän päässä Punainen Kukko lyrikseillä ‘Askel vakaa, Lemmy futaa, juusto tulessa!’ ja nyt biisin kuunneltuani oikeat sanat kuulostavat vääriltä. Mitä mää nyt teen?

Älä tee mitään. Se on ihan okei.

Työ ootte ihan neroja! En malta odottaa tuota akustista lättyä ja keikkoja! Porissa ja Tampereella olin teitä kattomassa, ja uskomattoman kauniisti soititte. Ilman teitä ei koko Porispereenkään ois kannattanut mennä! Hirmu fiksua ja mukavaa porukkaa olette. Markolle ja Tuomolle kiitokset kuvista, nyt on tämä neitokainen iloinen. Halauksia ja terveisiä kaikille, keikoilla nähään taas! T. Eturivin neitokainen.

Kiitti sulle, nähdään!