Hipit, teitä kaipailtaisiin Poriin Bar Kinoon, ois melko jees! Mitteepä muuten rokkisedille kuuluu?

Eipä ole Porin keikkaa kalenterissa. Muutenkin menee hyvin. Ei vaiskaan, toivottavasti reissaamme sinne syssymmällä.

Milloin Marko oli viimeksi oikein äkäinen?

Aina, kun sillä on nälkä.

Missä äijät on suorittanut asevelvollisuutensa, vai onko joukossanne sankarisivareita kuten minä? 🙂

Mie ammuin tykillä Kotkassa. Oliskohan Janne ja Kuisma olleet Vekaralla. Santtu taitaa olla sivari ja Marko vitti hullu.

Mitkä olivat vuoden 2011 parhaat levyt?

Slayerin Reign in Blood.

Kuka on yhtyeenne äitihahmo?

Vaikea sanoa, äiti- ja isähahmojen käsitteet ovat nykyään niin moninaiset ja sekoittuneet.

Mitä teidän isovanhemmat olivat/ovat mieltä Mokoman musiikista?

Meidän mummo komppailee kyllä ainakin idean tasolla.

Sydänjuuret ‘kirjaversiossa’ on painovirhe biisin ‘Älä anna sinne nimeä’-sanoituksissa.Marko laulaa ‘kuiskauksiisi’,sanoituksissa lukee ‘kuiskaksiisi’,ei se ole edes sana.Tarkkuutta pojat.MOKOMA on parhautta.

Näitä sattuu, vaikka oikolukuprosessi on melkoinen. Tuo on kuitenkin pientä siihen verrattuna, että vinyylistä puuttuu Hei hei heinäkuun tekstit kokonaan.

Marko, montako muumimukia kotoa löytyy ja mikä niistä on lempparisi?

Markolla on muumimukeja nk. vitisti, lempparista emme ole keskustelleet.

‘Etsin — rommipulloo kaarnasta’, näin kuulen Rautaa rinnoista -kappaleen kertsin joka kerta, ainakin sen ekan. Vika kuulostaa jo ravinnolta! Onko mitään sellaista tilannetta, jossa Marko rommipulloon edes teoriassa saattaisi tarttua? Ei sillä, että pitäis.

Markohan saattaisi loihtia rommista esim. maittavan kastikkeen.

Oli loistava keikka kyllä Tampereella! Häntäluu vaan murtui moshpitissa, kun joku pääsi yllättämään, mutta sehän kuuluu asiaan. Oli sen arvoista!

Kääk, toivottavasti luu on jo kunnossa!

Moro voisko joku teistä neuvua hyvää bändin nimeä ku äkkiä tarttis??

Kysyt sie tätä bändiltä, jonka nimi on Mokoma?

Milloin se uus levy tulloo?????

Syssymmällä, jos vain keksitään riittävästi hyviä kappaleita.

Hyvä Kuisma ja hyvästi jääköön housut! Piti sanomani vielä että vaikka vuosi vuodelta komistuttekin niin olette kuitenkin sen verran vanhempia että pidän teitä silti enempi isoveljien kaltaisina hahmoina kuin minään symbaaleina, siksi tämä vaivaantuminen… 🙂 <3 Rakkaita olette!

Hyvä sie!

Kiitos eilisestä Salon keikasta! Ihan mahtavaa! Satu Koivusipilä

Salossa oli nastaa, jälleen kerran!

Kiitos tavastian keikasta, oliko vähän parasta!? Vaihdoin Kuisman puolelta lavaa Saikkosen reunaan (Herra Aallon rikkinäisten housujen aiheuttaman nolotuksen vuoksi lähinnä) ja huomasin että siellähän oli ihan verraton meininki! Kiitti Tuomo, sinusta saa huimasti virtaa!! 🙂

Tavastialla oli mahtavaa! Parhaita keikkoja siellä ikinä.

Milloin Turkuun klubille keikalle.

Jaa-a. Cassels syssymmls.

Vihtittekö laittaa sille tulevalle levylle Uusi aatami , uusi eeva biisiä? koska son niin suotanan mahtava! t.ap

Vanha biisi uudelle levylle? Njääh, tuskin.

Oiooooioioio nyt on Mokomalla paikka palauttaa maineensa Tavastialla ku noi joutavat akustikkahölpötykset ovat toivottavasti vihdoin ohi!? Onko Enjoy The Silence päästetty taas pöydän ääreen?Kuulolaitteet mukaan.

Joutava on housuissas.

Kaipa se on sitten tultava Tuskaan ihan vaan teikäläisten takia, prkl. Lakatkaa soittamasta niin hyvin ettei tarvii käyä keikoilla ennää ja matkata niin jäätävästi!
Hyvin te vedätte, hali ja niin eespäin! T. Porin irmeli

Tuskassa sitten!

Jostain vanhasta levyntekopäiväkirjasta kaivettu Tuomon kirjoittama lause ‘Hauska sattumus on myös se, että muistaakseni tapasimme Kuisman kanssa ensimmäisen kerran Sancnityn keikalla eturivissä’ kirvoitti mieleeni sellaisen kysymyksen, että miten bändin jätkät ovat muuten tutustuneet toisiinsa? Ketkä esim. ovat tunteneet toisensa kauimmin? Niin ja kiitti Tampereen-keikasta, tunnelma oli suorastaan lämminhenkinen!

Tapasin Markon ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1988, kun silloinen bändinsä Käskynanto tuli tekemään demoa isoveljeni kotistudioon Joutsenoon. Olin silloin 13-vuotias, ja enimmäkseen rasittava isompien poikien jaloissa pyörivä nassikka. Luultavasti minä ja Marko olemme siis tunteneet – tai olleet toisistamme tietoisia – pisimpään. Jannen tapasin samalla tavalla samassa paikassa ehkä vuotta myöhemmin Riistanhoitoyhdistyksen demosessioissa. Santtu oli tuttu kasvo jostain Lappeenrannan kuvioista, mutta tutustuin häneen vasta Helsingissä (tämän) vuosituhannen alussa.

Takatalven veditte viikonloppuna keikalla, hienoa! Olisitte voinut vain jättää ennustuksen toteuttamatta, saatanasti tätä lunta nyt tulee

VOI MOKOMA MINKÄ TEITTE. Aavistelinkin pahaa, lauantaina klubilla, kun Takatalvi kolahti ilmoille…….. Nyt saadaan sitten manauksen ansiosta rämpiä metrisessä hangessa <3 kyl työ pojjaat olette ihunia !

Näin kävi, mutta olipa mainio meininki muuten Klubilla. Kiitokset jengi!