Hyvät skittasaundit levyllä.Mitä kitaroita & vahvistimia studiossa on käytetty?

Mahtavaa, ensimmäinen laitekysymys! Tuomo soitteli vasemman kaiuttimen särökitarat PRS CE Bolt-onilla ja Millennium JM150:n MesaBoogie Rectifier mallinnuksella. Kuisma huudatti oikealla Rocktronin VooDu Valvea ja Ibanez RG7621:tä DiMarzion mikillä Line 6:n antaessa tukea alapäähän. Molemmat soitti puhtaat osuudet PRS:llä ja suurinpiirtein Twinin sisuksilla varustetulla Fenderin Super Rack 60 -vahvistimella. Keikkasetti on Kuismalla sama, Tuomon vahvistimena soi Peaveyn EVH 5150 ja kitarana ensisijaisesti Gibson Flying-V Duncanin mikillä varustettuna.

niin viitsisittekö pistää sen rajapyykin tänne semmoseen muotoon että sen vois imuttaa konelle eikä vain katsella. ku ois ihan jees jos sekin olis imutettavissa niin kuin tuo kasvan videokin. -MtS-

Tätä kysyttiin jo aiemmin, ja vastauskin on sama: heti kun ehtimisen, jaksamisen ja viitsimisen epäpyhä kolmiyhteys toteutuu.

Muinoin oli olemassa sittemmin historian hämärään haihtunut Locaq (huikea sanaleikki) -niminen gospelyhtye. Julkaisivat yhden omakustanne-garage-levyn, jolla oli mm. kappale Kaunis päivä. Kertosäe kuuluu: “Elämä on käynyt nukkumaan / päivä tai yö / sade jää rummuttamaan lauluaan / onnellisia surusäkeitä” En tiedä, onko jonkinlainen yhteys Lihaa/terästä -kipaleen tekstiin vain fiksaatio päässäni, mutta hämmästyttävän samalta kuulostaa minun mielestäni. Laulajansa Markus Asunta (nimikin on melkein kun sen yhden partaniekan siellä) oli iso mies ja näytti hätkähdyttävästi Annalalta (ilman partaa). Hän on käsittääkseni sittemmin ruvennut hoitamaan papin tointa. Et vain Marko olekin oikeasti Markus. Vai onko vuorovaikutusta tapahtunut muuten. Vai olenko vain kuvitellut koko jutun (Kotiteollisuus on vähän kuin einoleino ja niin edespäin)… Pitkä kysymys, mutta tehkää parhaanne.

Marko kulutti lapsuutensa ja nuoruutensa lastenlaulujen ja Slayerin parissa. Gospel taisi jäädä diggailematta, vaikka uskontieteet miestä kiinnostavatkin. Asiaa tarkistamattakin voin sanoa, että mainitsemasi gospel-yhtyeen kappale ei ollut innoittaja Lihiksen synnyssä. Marko voi sitten tarvittaessa korjata käsitykseni ja etsiä Mokomaan uuden kitaristin. Ei vaiskaa.

Päivää… Sfp:n sivuilla oli että olisitte tulossa ouluun 7.6. mutta täällä sivulla en moista mainintaa ole nähnyt joten ihan varmistukseksi vain kysyn että ooteko työ eksymjässä tänne pohojosseen? häh? =) Pitänee tulla pogoilee. -MtS-

Kai me sitten ollaan tulossa. Tuommoinen päivämäärä on pyörinyt puheissa, mutta ilmeisesti se on sitten varmistunutkin. Hyvä tietää…