Olisin vai nyt sitten tätä kautta kehunut tuota Jyväskylän keikkaa! Ei ollut virhe lähteä sinne! Kiitos Mokoma!

Eipä kestä. Mukava että pääsit paikalle.

Sistus sentään ja herra paratkoon tätä lättyä. Tyly kuin kukko kuumalla katolla. Meininki 10 rässihtävän rapeita soundeja myöten. Kaino ehdotus: vääntäkää arvon karvapäät Postmortemista suomenkielinen versio. Helevetti, Klubilla nähdään. Terveisin: Kukonpoika

No kiitosta vaan. Klubilla rokataan, rokataan niin perkeleesti. Covereita luvassa syksyllä, mikäli levy-yhtiömme suostuu EP:n julkaisemaan.

Hell Yeah! Musa toimii kuin räkä rinnuksilla! Ja soundipolitiikka on minulle tuttua Supremelta eli suurkiitos vielä kerran vahvistimen lainasta. Brothers in Metal! Wesleyer & Pain C crew

Kaveria jeesataan mäessä kun mäessä. Me lainataan sitten ensi kerralla teidän viinoja, naisia ja autoja. OK? Eli Tuska-klubilla nähdään!

Minkälaisella kalustolla tuo Kurimuksen suhteellisen painava kitarasoundi muuten on saatu aikaan? “Kitaran kanssa ei hissutella.” (-Roope Latvala)

Studiossa haettiin yksi hyvä kitarasoundi, jolla molemmat kitarataiteilijat toteuttivat sitten visioitaan D-vireisillä (Kuismalla 7-kielisessä vielä baritoni A) laatukitaroilla. Soundi lähtee pääasiassa soittajien näpeistä, Peavey 5150:sta sekä laatikollisesta säröpedaaleja. Lopputuloksen viimeisteli mikauspöydällä tuottajavelho Janne Saksa ja masteroinnissa Mika Jussila tiristi vielä 10 000 euron eq:lla loputkin rähinät kuuluville.

No voihan PERKELE! Juuri kuuntelin Kurimuksen ensimmäisen kerran läpi, ja lähtee muuten uudelle kierrokselle samantien! Tämmösen älyttönmän turpaanvetörässilevyn tekeminen on Suomen oloissa kulttuuriteko. Valaa tämmöseen hevimuusikon retkuun ihan uutta musiikillista uskoa kanssa. Huh huh. Saatanan hyvä meininki.

Kiitos kannustuksesta. Heviys = ihmisyys.

jes katsoitteko keskisuomalaisen arvostelut teidän keikasta bar68.ssa kaikki tykkäsivät ja arvostelija anto10+ et sillei täällä jkl.ssä

No huh huh… Tippa tuli linssiin. Kiitos Jyväskylä, oli taas todella hienoa soittaa kuuskasissa. Me tykätään teistä kaikista!

Moi, Onkohan noita singlejä teillä myynnissä? Ihan niitä kaikki tarkoitan. Olisin hyvin kiinnostunut moisista. juha.kahkonen@luukku.com

Singlet, kuten kaikki muutkin EMIn aikaiset tuotokset, ovat loppu, ainakin toistaiseksi. Joillakin kauppiailla saattaa olla vielä varastoja, mutta virallisesti Mokoman varhaistuotanto on loppu.

No mutta ! Herrat ovat tehneet vanhaa uskontoa kunnioittaen uskomattoman pläjäyksen. Onnittelut kaikille ! T:exwendigobass

Kiitos Markus!

Mikä on herrojen mielestä paras Slayerin levy? P.S. Olen elänyt kurimuksessa perjantaista lähtien, kun hankin teidän uuden tuotoksen. Perkeleen kova levy!Kiitos siitä!

Ole hyvä. Mukava kuulla että kelpasi. Eiköhän se Reign in Blood ole kovin. Jokainen levy on tosi kova.

Aiotteko tehdä musiikkivideota jostain teidän uusista kappaleista?

Jepulis, Takatalvi -video lähtee TV-kanaville tällä viikolla.

Jumankauta poijjaat! Melkoisen upean Thrash-pläjäyksen olette tuottaneet. Kurimus on mielestäni vuoden tähän astisista paras levy ja minä en edes ole kuulut aiempaa tuotantoanne joten olin positiivisesti yllättynyt. Uusi The Haunted jää kirkkaasti tämän pahaperseisen äidinnussijan varjoon. Loistavaa.

Oikeesti? Nyt kyllä liioittelet…

Onko tuo Lappeenrannan nitetrainin keikka ikärajallinen? Tai no totta kai on, ajattelin vain kysyä.. Minä pikku pentu en pääse mihinkään keikoille ikinä kun ne on aina ikärajallisia.

Hyvä teini, eikö olekin raivostuttavaa? Muutenkin ahistaa ja on sitä angstia ja sitten ei pääse edes suosikkiyhtyeen keikoille, jotka todellakin tuppaavat olemaan aikuisille suunnatuissa soittoruokaloissa. Patistele keikkajärjestäjiä järjestämään myös limukeikkoja. Kyllä me tulemme!

Kuulostatte kyllä uhkaavasti Staminahtavalle…

Ehkä hieman, molemmillahan on särökitaroita ja suomen kieltä. Stamina on vaan ihan helvetisti parempi.

Miksi kappaleessa “Viholliset” (Valu) Marko laulaa seuraavasti: “Perässäni juoksee pallinkarvoja, nokka avoimena ne odottavat…”, vaikka kansiteksteihin on varsin selkeästi painettu sanat “Perässäni juoksee lauma kanoja”. Onko vika päässäni?

On. Oikeesti siinä lauletaan että “neropatit ja muut älyköt heitetään hiuksista v**tuun”.