Orkesteri vietti tuulisen ja kylmän, mutta raikkaan ja reippaan sunnuntai-iltapäivän tukkaa pyörittäen Hämeenlinnassa Kantolan teollisuusalueen hylätyillä pihoilla. Hiekka pöllysi ja näpit jäätyivät kuusituntisen session aikana. Onneksi sisäinen villapaita lämmitti edes hieman. Videokin saatiin purkkiin ja on nyt leikkuupöydällä. Mikäli hommat etenevät kuten on suunniteltu, nauhan pitäisi olla TV-asemien käytössä jo Vappuviikolla.

Tappioitta ei selvitty, kun alkuperäisen suunnitelman mukaiset full-stackit rupesivat kaatuilemaan puuskaisessa kevätmyrskyssä. Näyttää muuten helvetin pahalta kun 30 kiloa painava Peavey 5150 -vahvistin tulee kahden 4×12 kaapin päältä, kahdesta metristä naamalleen kivikkoon. Sydämestä otti, ja ihmetys oli suuri kun vahvistin ei edes mennyt paskaksi moisesta kolahduksesta. Mitä nyt pieniä kosmeettisia arpia… Vahvaa tekoa nuo Peaveyt…