Tehän voisitte aloittaa Tulliklubin keikan Takatalvella, mut hieman muuttaen: “Saapui Mokomokomokomokoma..” 🙂 Ja loistava levy tuo uusi, toivottavasti uppoaa samalla tavalla Suomen urpoihin, kuten esim. KT:n pari uusinta levyä.

Laula ite. Me emme sitä tee. Tutkimattomia ovat Suomen urpojen tiet. Ainakin se upposi meikäläiseen, joten ihan hyvältä näyttää…

uh, uh… Factoryn keikka oli kyllä jotain… sinänsä olis ollu kyllä hauska jäädä porisee ukkojen kanssa mikäli olisi juttua lentänyt mutta tällä kertaa tuli kutsu ja piti rientää yöhön. Ainut miinus oli vaan kun ei niitä biisejä tuntenu ni ei päässy niin täysin meininkeihin mutta ehkä tavalla napsuu sitten. =) kun kohta on synttärit ja kaikkea ni ehkä saisi jopa hankittua sen levynkin ja rokattua aivot seinille tärssin tahtiin. Mistä niitä mokomakukko hupparin näkösiä paitoja saa?? tahtoo!! oli tosi mageen näkösiä! Saimpa itelle muuten semmosen kukko julisteenkin mistä tulikin mieleeni että kemissä muuten on semmonen paikallinen mesta kuin punainen kukko =D juupa jaa… ei kai kiihkeempiä. nyt kerrankin pääsin pitkästä aikaa nettiin niin piti tulla tänne taas avautumaan. mosh! -MtS

Terve vaan, Masa. Jauhetaan paskaa sitten seuraavalla kerralla. Huppareita tehdään myös yleiseen myyntin, mikäli kysynnän paine ylittää hupparien teettämisen vaatiman vaivannäön.

Onko tuo takatalvi biisillä mitään tekemistä aiemmin Lutakossa esitettyyn tokonen kappaleeseen?

On… kait… Voin selittää, olin kännissä, ja mitä se mulle kuuluu mitä mä teen.

Onnea ylioppilaalle!

Kiitos. Ylioppilaat, nuo Suomen sameakatseiset toivot.