Minkä Mokomaviisun kanssa Kesänaru (http://[osoite poistettu]) toimii mielestänne parhaiten? Omasta kokemuksesta voin todeta, että ainakin “Mene ja tiedä” saa kesänarutanssijan kovin vetreisiin tunnelmiin.- nimim. kesälaukasunaru kaulassa.

Just tyypillistä: kaikki muut ovat kesälomalla ja mainostoimisto Taivaan (vai Taivaksen?) kuumaan toimistoon puhelinta päivystämään jääneillä on liikaa vapaa-aikaa… Parasta saitilla oli tietenkin Piknik-tytöt, joilla oli tosin turhan paljon vaatteita päällä. Nimim. “Lisää tissejä mainoksiin ja vähän v*tun hitaasti!”

Selvisittekö tuskasta?

Juuh, ja keskiviikkona pistetään Tampere liekkeihin.

Mistä Koiruoho kertoo? Ja soitatteko te sitä enää Kurimuksen kiertueella? Minäpä tiedän muuan bändin joka tuota coveroi; heidän kauttaan teihin tutustuinkin. Hemmetin kova levy tuo Kurimus, kiitän.

Maailmanlopusta. “Kukot orrella 2003” ei esitä em. kappaletta, mutta kassellaan myöhemmin. Kukapa nyt noita slovareita jaksaisi jynkyttää…

mulla ois teille ehdotus…teettäkääs semmoset fanipaidat, jossa ois se teidän levyn kannen punainen kukko (mustaan paitaan siis luonnolisesti). Menis ku kuumille kiville!

Helvetin hyvä ehdotus!

Mokoman tuskan keikkaa näytettiin ruotsinkielisissä uutisissa! Mitä helvettiä?

Jag vet inte… Hulluksi on mennyt.

Terves! Olisi vähän kysyttävää noista teidän oikein mukavista ja hyvin potkivista lauluistanne: 1. Eikös punainen kukko ole jonkin sortin kielikuva tulelle, eli liekeille? 2. Minkäs uskonnon (vai oliko peräti ihan kokonainen kansa tai jokin) edustajat haudattiin aina kasvot kohti itää? Vai muistanko kenties ihan omiani.

1. Oikein, 2. Taisi olla melko yleinen käytäntö täälläpäin kun hautausmailla oli vielä tilaa.

Mitäs mieltä pojanklopit on Hauntedista?

Haunted (suom. Vainottu) on suuri innostuksen lähde.

Tulettekos katsomaan Tuskaan Ministryä? Ja mitäs yleisesti pidätte kys.om. yhtyeestä ja entäs PMMPn rusketusraidat -kappaleesta (eikös ne sitäpaitsi olerusketusrajat?)

Tuli sitä Ministryäkin tsekkattua. Aurinko tosin paistoi niin mukavasti ettei siitä mitään tullut. Mikä v*tun PMMP?!